Къде в Пловдив???-20

• 91 280
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
http://www.facebook.com/album.php?id=100002225319022&aid=4183
Аз открих тази мацка и моите букети за осми март и всички тазгодишни празници са от нея-не са много скъпи,зависи от какви бонбони са направени(рафаело,айсберг,моцарт,емотикони....) и колко броя са!Също така прави много хубави кошници с бонбони и червено вино или бейлис.Мога да дам координати на лични.Утре ще е готова поредната ми кошница-ще я снимам да ви я покажа.

да_ама_не, страхотни неща!
Моля за координати.
А дали има готови неща или се работи само с поръчка?

# 241
Предимно с поръчка работи,защото е хубаво да знае какъв е повода,за мъж или жена е и уточнявате за предпочитан цвят и т. н.Иначе има и готови но са малко.Давам координати на лични.

# 242
  • на село
Идеи от къде да си купя хубава покривка за маса,(в Карфур вече бях) newsm78

# 243
http://www.facebook.com/album.php?id=100002225319022&aid=4183
Аз открих тази мацка и моите букети за осми март и всички тазгодишни празници са от нея-не са много скъпи,зависи от какви бонбони са направени(рафаело,айсберг,моцарт,емотикони....) и колко броя са!Също така прави много хубави кошници с бонбони и червено вино или бейлис.Мога да дам координати на лични.Утре ще е готова поредната ми кошница-ще я снимам да ви я покажа.

Страхотни са! Може ли координати и на мен на ЛС?  bouquet

# 244
Предимно с поръчка работи,защото е хубаво да знае какъв е повода,за мъж или жена е и уточнявате за предпочитан цвят и т. н.Иначе има и готови но са малко.Давам координати на лични.

Ако може и за мен координатите на лични.  bouquet

# 245
Момичета, само три снимки намирам. http://tedi80.snimka.bg/hobby/buket.583330
Фитилчето на всеки бонбон е хванато за дървено шишче с телче и панделка. След това всички шишчета са опаковани като букет. Голямо обяснения му хвърлих, дано някой ме е разбрал Embarassed
Сложих снимка и на още един модел от нета, който струва 100лв Grinning

Теди, това в Ирида ли е правено ?

# 246
  • Пловдив
Някой водил ли е децата в http://shkolazadecata.hit.bg/index.htm

# 247
  • Пловдив
Мами,може и въпроса да е за др.подфорум,но...Къде в Пловдив/т.к.е платено/ мога да направя аудиограма на детето?Ако някой е ходил скоро да сподели...
Мерси! Peace

# 248
  • Пловдив
Мами,може и въпроса да е за др.подфорум,но...Къде в Пловдив/т.к.е платено/ мога да направя аудиограма на детето?Ако някой е ходил скоро да сподели...
Мерси! Peace

Фирма "Славина". Дядо ми е със слухов апарат и там си прави прегледите, от там купуваме слухавите апарати и консумативите. Може и да работят с касата, но не съм запозната. Намират се на Джумаята, в самото начало на "Антим I", преди магазина за обувки на ъгъла, като тръгнеш наляво в една кооперация на първия етаж.  Peace

# 249
  • Пловдив
tandonova79, Jul, gargamela, gabrielade, благодаря ви момичета   bouquet, записах си предложенията ви и утре тръгвам на обиколка  Mr. Green

# 250
  • Пловдив
Аз попитах в белия списък за Пловдив, но да попитам и вас- търся добър алерголог за медикаментозна/токсична алергия.
Някой има ли опит?
Моля да сподели, спешно ми е .

# 251
  • Пловдив
ВЕРА,в Кичука най-добър е фитнеса до Нептуна.Фитнес Флекс,всичко има вътре,залата е голяма,има даже масажи,сауна и нз какво друго са сложили,но за тея неща съм сигурна.

# 252
  • Пловдив
Мерси! Peace

Фирма "Славина". Дядо ми е със слухов апарат и там си прави прегледите, от там купуваме слухавите апарати и консумативите. Може и да работят с касата, но не съм запозната. Намират се на Джумаята, в самото начало на "Антим I", преди магазина за обувки на ъгъла, като тръгнеш наляво в една кооперация на първия етаж.  Peace

Благодаря!

# 253
  • Пловдив
За оптиките (понеже съм редовен клиент от години на различни) - напоследък съм много доволна от оптиката в МОЛ Галерия - намира се на първия ет. срещу централния вход (до входа на Карфур), Мисля, че се казва Джой. Правят и хубави промоции.

# 254
  • Пловдив
vidima,а добри ли са за направата на диоптрични очила.Ползваме оптиката срещу Юнивърса,но не сме доволни.Уж точен диоптър,установен градус на астигматизъм.Пък от очилата праска глава.Явно са изместили центъра при направата на стъклата

Общи условия

Активация на акаунт