Къде в Пловдив???-20

• 91 426
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
Позната има рожден ден идния месец, но няма идея къде да го празнува. Понеже има приятели, които са непълнолетни, иска да се съобрази с тях. Затова идеята да го празнува в заведение, ресторант или дискотека отпада. Иска да неме апартамент или вила в/извън Пловдив за една вечер. Дали има такива оферти и колко ще струват (по възможност по-евтини).

# 76
Още един въпрос - Някой да има мобилен телефон на пицария "Ориджинале" (в подножието на Стария град)?
0898803280 Жоро - собственика на пицарията. Дано не ми твърде късна информацията! Peace

# 77
За слада на Хаук и ние си купихме количка от там- имат 2 стаи с колички като шоурум,но цените същите като в сайта и като по магазините, ако нямат това което търсите се обаждат по магазините, които са им клиенти и ви упътват, много бяха любезни.

Аз да попитам къде мога да намеря здрав плат, подходящ за шезлонг?

# 78
  • Майничка
...Аз да попитам къде мога да намеря здрав плат, подходящ за шезлонг?

Аз си купих от едно магазинче на "Аспарух", като тръгнеш зад църквата "Св.Петка", подминаваш пресечката на Четвърто районно и се пада почти веднага след нея, вляво, под кооперациите.

# 79
*vera , къде в Смирненски се намира магазинът на Зара ?

# 80
  • Пловдив

Аз си купих от едно магазинче на "Аспарух", като тръгнеш зад църквата "Св.Петка", подминаваш пресечката на Четвърто районно и се пада почти веднага след нея, вляво, под кооперациите.

Магазинът със салон е по-скоро в уличката срещу "Света Петка" - на улицата, където се намира "Майчин дом", точно срещу самия дом се намира

# 81
  • Пловдив
Случайно да знаете къде се продава течен амоняк?

В аптеката...мисля,че е 10% р-р.Оня ден си купих! Peace
Може ли да кажеш от коя аптека  си го взела, че на мен ми казаха, че не било разрешено вече да се продава  Rolling Eyes И в каква разфасовка и ориентировъчно цена...
То аз взех някакъв препарат на амонячна основа, ама ще е добре да си взема и чист амоняк да си имам  Mr. Green

От аптеката до Хлебозавода в Тракия/точно до пазара/.Цената беше около лев ли не съм сигурна,даже може да е и стотинки. Peace

# 82
  • Майничка

Магазинът със салон е по-скоро в уличката срещу "Света Петка" - на улицата, където се намира "Майчин дом", точно срещу самия дом се намира
Тonitabrandtner, нещо бъркаш Peace, аз говоря за магазин за платове.

# 83
  • Пловдив
Още един въпрос - Някой да има мобилен телефон на пицария "Ориджинале" (в подножието на Стария град)?
0898803280 Жоро - собственика на пицарията. Дано не ми твърде късна информацията! Peace

Благодаря! Simple Smile

# 84
  • Пловдив

Тonitabrandtner, нещо бъркаш Peace, аз говоря за магазин за платове.

Да, извинявам се - сега погледнах, че става въпрос за платове. Останала съм с впечатление, че става въпрос за Зара.

# 85
  • plovdiv
Violenza, ако още търсиш одеало за пикник преди малко си купих от едно магазинче на Хр.Г.Данов за немски стоки от страната на кукления театър, навити на руло в дъното на магазина са, 14 и нещо струваха

# 86
запис да ви следя и да питам може ли да направя реклама на магазина който утре отварям в Кичука?

# 87
  • Пловдив
Мои приятели, семейство без деца, търсят апартамент под наем, по възможност обзаведен, малък, Кършияка, без агенция.

Ако някой търси съвестни наематели, да ми пише на ЛС.  Simple Smile

# 88
gargamela  Мерси  bouquet

ще пробвам да го намеря Simple Smile

# 89
  • Пловдив
Случайно да знаете къде се продава течен амоняк?

В аптеката...мисля,че е 10% р-р.Оня ден си купих! Peace
Може ли да кажеш от коя аптека  си го взела, че на мен ми казаха, че не било разрешено вече да се продава  Rolling Eyes И в каква разфасовка и ориентировъчно цена...
То аз взех някакъв препарат на амонячна основа, ама ще е добре да си взема и чист амоняк да си имам  Mr. Green

От аптеката до Хлебозавода в Тракия/точно до пазара/.Цената беше около лев ли не съм сигурна,даже може да е и стотинки. Peace
Hug Много благодаря! Тези дни ще се замъкна до там

Общи условия

Активация на акаунт