Къде в Пловдив???-20

• 91 220
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Момичета, знаете ли кога се провежда Панаира на меда? Търся си истински, суров мед..
На Христо Ботев, в участъка между Военна болница и Източен, малко след магазин Лечител има магазин за мед ''Медената къща''. Производители са от Калофер, но освен техни видове има и на други фирми. Специално техният мед е със сертификат за био Peace Имат и други пчелни продукти - парчета пити, тинктура, пчелно млечице и т.н. Имаха и на още една фирма био мед, а другите са обикновени.

Ооо, мерси, май ще отида там да видя.Аз съм чувала за био мед Рума, от Разград .   bouquet

# 301
Къде в Пловдив мога да намеря вакуумиращи торби на бройка?

# 302
Има ли някъде в Пловдив акваеробика и плуване за бебета?

# 303
  • Майничка

В домашните потреби, като свиеш от Джумаята наляво по "Заимов"

# 304
  • Пловдив

Онзи ден си взех намалени от Кауфланд в кичука. Най-малкият размер 50х60см беше 2лв. На мен ми е идеален като размер и не погледнах другите, но мисля че не са повече от 3.50лв. за най-големият размер.

# 305
Здравейте и от мен. До момента не съм писала тук, но ви чета с удоволствие. Получавам много полезна информация за това, което ме интересува. Като стана въпрос преди няколко страници за букети от цветя http://bg-bg.facebook.com/album.php?fbid=106639819420453&id= … 459&aid=14025

# 306

В магазин Хит /или нещо подобно беше/ на кръстовището на кино Тракия в Кичука. Ъглов магазин, като тип за 1 лв, но има голямо разнообразие от домакински стоки и не само.

# 307
Момичета,можете ли да ми препоръчате аниматор за рожден ден на 8 год момче и евентуално някакви цени?Предварително ви благодаря!!!

# 308
  • в обкръжаващия ме хаос
Момчите, чували ли сте по ул.  В. Априлов някъде да правят обувки по поръчка. Интересува ме къде точно, а също и отзиви, впечатления от качеството и цени.   bouquet

# 309
  • Пловдив
Момчите, чували ли сте по ул.  В. Априлов някъде да правят обувки по поръчка. Интересува ме къде точно, а също и отзиви, впечатления от качеството и цени.   bouquet

Отляво на стотина метра преди кръстовището с бул. Свобода. Видях го преди 1 седмица и ми направи впечатление

# 310
Момичета, къде да гледам за хубави ленени панталони или още няма по магазините?

# 311
  • Пловдив
Преди няколко страници коментирахте аутлета на Giani. Имаше номера, но моделите са като за аутлет. Все пак има какво да се хареса. Цените са много добри, обувките са естествена кожа.

Скоро трябва да го посетя този аутлеъ. Може ли някой да сподели работно време на магазина?

# 312
Момичета, къде да гледам за хубави ленени панталони или още няма по магазините?
В Манго имаше Peace

# 313
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.

# 314
Момичета, може ли някой да ми даде актуална информация дали има големи опашки за Паспортната служба при Първо РУ в Кичука ?
Големи опашки не, но има чат пат по някой човек, различно е. По принцип, за получаване на документи минават много бързо, докато за подаване се чака...

Благодаря за информацията.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт