Къде в Пловдив???-20

• 91 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, момичета!

Да се включа и аз с два въпроса-
1. Къде се продават билети за концерта на Ищар на 06.06.? И някой знае ли да ли има още билети?
2. Малко странен въпрос, но все пак някой може да знае- искам чист зехтин, докаран директно от Гърция, от този, който бабите си го правят в двора. Познавате ли някой, който докарва (шофьор на тир, търговец) такъв зехтин и мога да си закупя?
Едни познати ми предлагаха такъв, но проблемът беше, че тубите са мисля по 20 литра..

# 331
Здравейте, момичета!

1. Къде се продават билети за концерта на Ищар на 06.06.? И някой знае ли да ли има още билети?
  Магазини Germanos, Office 1, Пикадили и бензиностанции OMV, както и в книжарницата в Мол „Галерия Пловдив.  bouquet

# 332
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

2. Малко странен въпрос, но все пак някой може да знае- искам чист зехтин, докаран директно от Гърция, от този, който бабите си го правят в двора. Познавате ли някой, който докарва (шофьор на тир, търговец) такъв зехтин и мога да си закупя?
Едни познати ми предлагаха такъв, но проблемът беше, че тубите са мисля по 20 литра..

А каква е цената на литъра? Сигурен ли е доставчикът? Мисля, че мога да уредя да си го разделя с познати. Ако мислиш че оспамваме темата може и на лични.

# 333
  • Пловдив
Здравейте, момичета!

Магазини Germanos, Office 1, Пикадили и бензиностанции OMV, както и в книжарницата в Мол „Галерия Пловдив.  bouquet

Благодаря за инфото, избор голям Simple Smile

# 334
  • Пловдив
 Wink

# 335
здравейте момичета   bouquet

къде в кючука има детска кухня, знам до медицински център кючук париж но ми идва далече, дали няма по близо до кметството, или парка

# 336
  • Пловдив
здравейте момичета   bouquet

къде в кючука има детска кухня, знам до медицински център кючук париж но ми идва далече, дали няма по близо до кметството, или парка

Има на "Кичево"  блокът на бившата детска градина "Албена "

# 337
  • В царството на мечтите
 Whistling

# 338
  • Пловдив
Iovinka аз живея точно до събота пазар и там видях че има кухня Grinning

# 339
По въпроса с връщането на стари лекарствата - пробвах в няколко аптеки,но ме гледаха като извънземна Shocked.Чак се почуствах неудобно,че им задавам такъв въпрос.А защо тогава на всяко лекарство го пише newsm78
Обувки по поръчка правят и до пешеходния мост - срещу Дома на красотата.Скоро го отвориха и не мога да кажа нищо повече.

# 340
  • Пловдив
http://www.btv.bg/news/bulgaria/obshtestvo/story/1769626941-U_na … te_za_bokluk.html

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=523349.0

Оказва се, че не е регламентирано връщането на лекарствата в аптеките. В ЕС обаче е.

# 341
  • в обкръжаващия ме хаос
Момичета, търся в Пловдив дали се продават такива въжета
http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=140&produc … 7af1f8b44d52db899
http://detski-igrachki.com/product_info.php?cPath=140&produc … 7af1f8b44d52db899
Благодаря предварително!
В Джъмбо последно видях Peace
Вчера в YUSK видях от този тип въжета, но не ги загледах в детайли.

# 342
 Знае ли някой от къде да си взема спално бельо с Том и Джери ?

# 343
  • София
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.
В Гранд на 2-ри етаж в ъгъла. Виенски салон Бел мисля, че се казва. Има безплатна зала с малко играчки за децата и е до помещението за непушачи.

Благодаря.
А мнения за детски център Маккуин ?
Центъра и кафето са хубави, с удоволствие ходехме там до последния път, когато отидохме и пожелахме да си ползваме ваучера до край (имаха оферта в сайтовете за колективно пазаруване преди известно време), оказа се, че двете зали са заети с РД и след като видяха, че номера няма да мине пуснаха и нашите деца вътре. А се бях обадила да проверя дали е свободно и от колко часа, все пак идваме от другия край на града. От този момент се разочаровах много, не мога да ползвам услуга, за която съм платила, но както и да е. Нека всеки си прецени като го посети лично.

# 344
До като се запиша в новата тема и сте я преполовили! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт