Къде в Пловдив???-20

• 91 216
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Мерси, златна си  Simple Smile

# 661
  • Пловдив
Момичета, да сте виждали скоро разпродажба на дамски боти някъде? Искам да си купя качествени боти и си мисля, че сега, след като сезонът е минал, някъде може да има намалени  Rolling Eyes.

В Мира Нова (май така се казваше newsm78) - точно срещу Халите. Има боти и ботуши на Флавия и няколко пещерски фирми (Гидо...), които бих определила като качествени.

# 662
  • Пловдив
А намалени ли са? За качество - качествени са, според мен  Peace

# 663
Сладко изкушение, на гърба на църквата, на ъгъл се пада, нали за едно и също говорим?

Да, точно на ъгъл се пада. Казва се Poco Loco. Има и черна дъска със специалитета на деня, ако мога така да нарека или промоция. Понякога има много изгодни.

# 664
  • Пловдив

Ботуши погледнах по около 90лв. намалени, ботите - не знам.

Сладко изкушение, точно за същото питам. Имаше някакво събитие там като минахме, ще се пробваме пак  Grinning

# 665
tandonova79, благодаря!  bouquet

# 666
  • Пловдив
popy1979,Elfita, Бенджи  bouquet По принцип може и с к.мляко, но е хубаво от време на време да се използва жива закваска  Peace Ще проверя в здравословните магазини.

А някой знае ли дали се продават някъде слингове "шал", не халки?

# 667

GuGa Sling-Така се нарича фейсбук страницата на жената, която изработва слингове,доколкото знам няма в Пловдив по магазините, но може да се свържеш с нея на лични, да се видите и да пробваш.

# 668
  • Пловдив

GuGa Sling-Така се нарича фейсбук страницата на жената, която изработва слингове,доколкото знам няма в Пловдив по магазините, но може да се свържеш с нея на лични, да се видите и да пробваш.

да, това са GuGa sling , но те са с халки, а аз искам шал , че вече имам DeeDee sling . Мерси все пак   bouquet

# 669
Потърси из нета, съ сигурност има сайтове за слингове. По магазините и аз не съм виждала, моя също си го поръчах от нета (като твоя е) Simple Smile

Относно закваска - можеш да ползваш таблетки Лактофлор, в аптеките ги има Simple Smile

# 670
  • Пловдив
Потърси из нета, съ сигурност има сайтове за слингове. По магазините и аз не съм виждала, моя също си го поръчах от нета (като твоя е) Simple Smile

Относно закваска - можеш да ползваш таблетки Лактофлор, в аптеките ги има Simple Smile

Да, май ще трябва онлайн да поръчам, искаше ми се да го видя, но нищо. Мерси   bouquet

# 671
Момичета, имам следното питане ... за рожденния ден на сина ми искам да наема фокусник ... някой може ли да ми помогне с информация?

# 672
Момичета, къде в Пловдив има приятно местенце, в което не се пуши и има и кът за деца ... нямам предвид ресторант, а по-скоро търся нещо от типа на кафене-сладкарница.
Ние много обичаме да ходим в Рива Център- до  моста на ВИХВП-то- там има и пици и кафе ...

Трябват ми около 10 чифта детски пантофи от номер 34 до 37 на сносни цени.
Проверила съм тези на Бефадо и цена от 23 лв не ме устройва. Къде другаде да търся пантофи - трябва ми и разнообразие от цветове, общо около 12 чифта. Също ми е доста спешно.
Поли, обади се - винаги ще се разберем за цена за 10 чф пантофи, ако все още не си намерила  Peace

# 673
Момичета, аз се зачетох в темата и забравих какво щях да ви питам.
Търся подхододящо място къде да си почистя зъбния камък, а моята зъболекарка при която ходя от години отсъства.

Попадна ми тази оферта http://myoffer.bg/offers/Pochistvane-na-zaben-kamak-s-ultrazvukp … 39-vmesto-za-80lv

Някой ползвал ли е услугите на този център и този тип промоции?
Да събера мнения, защото не съм се възползвала от тези сайтове и промоции и не зная дали са добри?

# 674
Момичета, имам следното питане ... за рожденния ден на сина ми искам да наема фокусник ... някой може ли да ми помогне с информация?

имам струва 90 лв около час програма, не е аниматор, а точно фокусник, но има голям опит с децата, включва ги в програмата, също и жонглира доста добре
не прави ритуала с тортата, но пък с това и друг/ти/ може да се оправи

нора, мерси, вече купих от аутлета на КиК, не ти се обадих, защото да ми свалиш, колко да ми свалиш, трябваше на половина да стане, неудобно ми е.
Благодаря ти все пак!

Трябва да похваля това момиче, което работи  в Магазина Мечо Пух - отделила е на колежката половин час, дала й е съвети съществени, изпълнила е всичките претенции на децата за цветове и дизайн, комплименти за обслужването!

Общи условия

Активация на акаунт