Къде в Пловдив???-20

• 91 235
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
Опитах, имам много какво да кажа, но ще замълча заради искрени пожелания за успех

Сподели си мнението,на мен ще ми е интересно да го прочета,макар и все още да не съм опитала

# 616
Мисля, че цените са нормални като за по-хубава сладкарница, но аз рядко ям торти и може и да съм в грешка. Парчетата са по-малки, но не са въздушни, от 1.40 до към 2 лв. Цели торти имаше 8-10 парчета за 20-22лв, кремчета около 4лв.

Цените са повече от добри, тези дни ще пробвам произведенията им. Дано са вкусни! Simple Smile
В "Скалата" и в "Неделя" цените отдавна надминават 3лв за парче. А като се замисля и качеството им не е никак добро. Simple Smile

Е, имай предвид, че парчетата торта са с големината на бисквита  Grinning само че са по-високи. Т.е. три хапки и го няма...  Laughing Не са стандартните парчета.

# 617
  • Пловдив
Момичета, някой знае ли дали в Пловдив се продават еко играчки на Kikko?

Интересува ме и от къде мога да си взема закваска за кисело мляко?

Rolling Eyes

# 618
Момичета, някаква идея къде в Стария град или наблизо има сладкарница или приятно заведение за лека почерпка? Много благодаря за идеите:)

# 619
  • Майничка
Момичета, някаква идея къде в Стария град или наблизо има сладкарница или приятно заведение за лека почерпка? Много благодаря за идеите:)

Сладкарница не, но ресторанта в Съюза на научните работници (къщата на Георгиади, зад стълбите на църквата "Св.Богородица") ни е много на почит напоследък. Не се пуши, не е особено посетен, цените са отпреди 2-3 години. Дворчето е мъничко, но няма пълно щастие. Mr. Green
Само името все не запомням, "Наследници" ли беше, "Потомци" ли...

# 620
Трябват ми около 10 чифта детски пантофи от номер 34 до 37 на сносни цени.
Проверила съм тези на Бефадо и цена от 23 лв не ме устройва. Къде другаде да търся пантофи - трябва ми и разнообразие от цветове, общо около 12 чифта. Също ми е доста спешно.

# 621
За пантофи през есента имаше много в аутлета на КиК на бул. Н.Вапцаров, струваха около
10 лв, имаше много номера.

# 622
  • Пловдив

Rolling Eyes
не мога да ти помогна.попитай в някоя кулинарна тема

# 623

Сладкарница не, но ресторанта в Съюза на научните работници (къщата на Георгиади, зад стълбите на църквата "Св.Богородица") ни е много на почит напоследък. Не се пуши, не е особено посетен, цените са отпреди 2-3 години. Дворчето е мъничко, но няма пълно щастие. Mr. Green
А кухнята как е!? Преди време гледах, че предлагат и някакви обедни менюта...

# 624

Потомци се казва. В Неделя го посетихме за първи път. Цените са доста ниски, яденето беше вкусно. Тоалетните обаче са им лоши. А, дворът не ми се видя малък.  Thinking Имаше към 7-8 големи маси и още толкова по-малки.

# 625
  • Пловдив

Rolling Eyes

не се ли кваси с друго кисело мляко

а продават закваска за сирене,но за кис мляко не съм виждала

# 626
  • Пловдив
Може да се ползва закваска от кис. мляко, но може и да се ползва суха.

Имаше я преди в здравословния магазин на центъра след р -т Скорпио срещу стълбите на Каменица.

# 627
  • София / Пловдив
Трябват ми около 10 чифта детски пантофи от номер 34 до 37 на сносни цени.....

В "Мечо Пух" провери ли?

# 628
не, но ще го направя.
В колко отваря утре?
В Карфур има ли пантофи също?
В магазините на Рънърс са изтеглили пантофите, защото са зимна стока. Притесняваме, че на повечето места ще е така...

# 629
  • Пловдив
Да кажа и аз за сладкарницата срещу пожарната-харесаха ни тортите,но са малко малки парченцата  Laughing
И друго да ви споделя-преди 1-2 вечери мъжа ми отиде до Макдоналдс,който се намира на колелото бул.Шести Септември(там където са Била и Шел) и си дойде само с половината сандвичи в плика    #Cussing out   Тези младежи,които работят там си ги спестяват и разчитат,че като ги взимаш за вкъщи ще отвориш плика чак,когато се прибереш(както беше и в нашия случай).Интересното е ,че мъжа ми казва,че точно преди него една жена дошла да се разправя,че и липсват неща от плика  Naughty
Просто го имайте в предвид като си купувате храна за вкъщи-проверявайте си нещата на място  Peace

Общи условия

Активация на акаунт