Къде в Пловдив???-20

• 91 167
  • 740
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Да попитам, за бюрото за издаване на карти, къде е най-близката спирка, като се пътува от центъра към църквата. Слизала съм на Света Петка, но след това не знам къде е сприката.

като застанеш с лице към бюрото спирката се пада от дясно
т.е трябва да вървиш надясно по булеварда като си с лице към бюрото
близко е и ще се ориентираш,че е спирка

# 721
Да попитам, за бюрото за издаване на карти, къде е най-близката спирка, като се пътува от центъра към църквата. Слизала съм на Света Петка, но след това не знам къде е сприката.

като застанеш с лице към бюрото спирката се пада от дясно
т.е трябва да вървиш надясно по булеварда като си с лице към бюрото
близко е и ще се ориентираш,че е спирка

Да, сигурно ще се ориентирам, въпроса ми беше дали е по-далеч от бюрото, отколкото другата спирка (на Света Петка)?

# 722
  • Москва
Търся малка пътна чанта, но нещо свежо и приятно.Къде мога да разгледам нещо подобно?Сещам се за магазина в Халите, друг подобен да подскажете.Предварително благодаря! Peace

В ТЦ Гранд има магазин на "Естил". С брат ми си взехме техни куфари, имам техни чанти, доволна съм, а и моделите им ми харесват.

# 723
Здравейте, момичета! Търся да си купя много, много удобни обувки, ортопедични, дишащи - нещо такова, много е важно да са много удобни! Някой да има предложения?  newsm78

# 724
  • Пловдив
Azazel bouquet

# 725
  • Пловдив

Да, сигурно ще се ориентирам, въпроса ми беше дали е по-далеч от бюрото, отколкото другата спирка (на Света Петка)?

на самата СВ Петка няма спирка,поне аз не се сещам,най-близката до църквата е тази в Тунела т.е посока централна поща
следващата спирка ти е по-близка до бюрото

# 726
Здравейте, момичета! Търся да си купя много, много удобни обувки, ортопедични, дишащи - нещо такова, много е важно да са много удобни! Някой да има предложения?  newsm78
Geox,Флавия..Или да си сложиш допълнителни стелки за ортопедичност(в един подлез до четвъртък пазара имало магазинче за стелки) Успех  Peace

# 727
Благодаря!  Peace

# 728
  • Пловдив
В Дайхман също предлагат обувки с ортопедично ходило, но не помня цената. Друг вариант са Кариока - турски обувки, кожени, изключително удобни, но не са особено разнообразни като модели. Виждала съм ги последно в магазина за обувки преди Тунела, от северната страна, намира се точно до подлеза. А иначе ортопедични стелки могат да се намерят и в големите добре заредени аптеки.

# 729
Ваучер за Измиване, маска за коса Schwarzkopf, масаж на глава и изсушаване за  в студио за красота Stilissimo гр.Пловдив!!! 

ако някой проявява интерес ваучера го подарявам че не мога  да се възползвам от него срока му е до 05.05.2011 пишете за да се разберем!!!

# 730
Навръх Великден си взехме халките на 51 лв на грам с отстъпка. ръчна изработка са и съм 100% сигурна в човека.
Благодаря. Къде е този човек? Тя цената в момента си е такава, около 50 лв.

# 731
  • Москва
Биренка, преди 2 години купихме бижута за бала ми, но трябва да се чуя с майка и да помоля за адреса. Човекът специално ми ги поръча, тъй като нямаше това, което аз исках. Спомням си, че цената беше по-ниска от другите места. Ако желаеш ще ти кажа адреса

# 732
Препоръчайте ми агенция за работа.
В Гугъл намирам много такива,но ми се иска,ако инякой има наблюдения,да сподели.

# 733
Моля, кажете къде са преместили магазина на ZARA или в кой магазин продават дрехи на марката?

# 734
Здравейте. Търся информация за магазини за пердета и завеси, които могат да предложат интересни модели и идеи. Благодаря предварително.
Миналата година си купувах пердета от един магазин на ул. "Петко Каравелов", почти до кръстовището с "Опълченска". Има много богат избор, а предлагат и ушиване на по-интересни модели. Преди това бях обиколила почти всички магазини в града и все нищо не си харесвах.

Общи условия

Активация на акаунт