116та италианска

• 31 357
  • 755
  •   1
Отговори
# 45
аз съм купувала замразени панцероти, от тези които тават за 5 мин и вътре са моцарела и домати, но не са хубави

# 46
Buonasera!  Wink Hug

Като се заговори за ядене и страниците хвърчат...

Wink

Миликс, успех с  диетата! Hug

Четох в предишната тема, че Паоло на Линдита е на кортизон.
 Много да внимава с яденето, аз минах курс 3 месеца миналата година и моментално качих 10 кг, тази година правих пак едномесечен цикъл и сега свалям последиците от него.  ooooh!
  Кортизона променя метаболизма на мазнините и много бързо се напълнява.  Peace

Да питам работещите девойки- Фаиам и Джоя, откъде това време да пишете. Laughing Sunglasses
 Аз едвам успявам 2 пъти седмично да чета... Rolling Eyes

При мен в телеграфен стил всичко ок, в четвъртък заминавам за Австрия и през уикенда ще дойде и Масимо да празуваме рожденния му ден.  Peace
  На дъщерята й остават 6 изпита, така че най-вероятно септември ще завърши.
  Сега кара курса да вземе книжка... Sunglasses

Честито на малките Диркови принцески!
  bouquet

Лек остатък от седмицата!  bouquet

# 47
Да питам работещите девойки- Фаиам и Джоя, откъде това време да пишете. Laughing Sunglasses

Те и да ти отговорят, няма да имаш време да ги прочетеш. Laughing Wink

Успех на дъщеря ти.  bouquet

# 48
ЧРД на малките Дирокови!

Марони каза преди малко, че проблемът с имигрантите за ЕС е изцяло наш, т.е вътрешен, пари нула.
Аз ако съм на мястото на правителството ще построя лагери на границата с Франция, леко ще оставя вратата отворена и воала;-) Те и без това натам са се запътили, преди малко един чудесно разказа маршрута към Пари'Simple Smile)))

Ани, много си куул тези дни  Mr. Green

# 49
  • в едно миланско село

организация, мацка, организация  Sunglasses Mr. Green

На дъщерята й остават 6 изпита, така че най-вероятно септември ще завърши.

висШе ли бе?  Shocked
да ти е жива и здрава   bouquet

ЧРД на малките Дирокови!

Марони каза преди малко, че проблемът с имигрантите за ЕС е изцяло наш, т.е вътрешен, пари нула.
Аз ако съм на мястото на правителството ще построя лагери на границата с Франция, леко ще оставя вратата отворена и воала;-) Те и без това натам са се запътили, преди малко един чудесно разказа маршрута към Пари'Simple Smile)))

Ани, много си куул тези дни  Mr. Green

абе те май и те пораснаха, мале как минава времето  Confused
да са и много послуШни на Макдирокова, особено малката  Heart Eyes Joy

Сонита неЩо ми се губи  newsm78
нЮз? Rolling Eyes

# 50
Като гледам, цял ден сме на панцероти  Laughing.
Има и печени (ал форно), но те се намират само по пицариите, т.е. вечер. Пържените ги има по почти всички барове и всички хлебарници, от сутрин до вечер. Струват 1,20 евро и са в размер "едно е малко, две са много". На мен много ми харесват, нищо че са пържени. Пускат се в мазнина и всъщност така не поемат много... С моцарела и домат, ммм, в това отношение абсолютно съм се барезирала.

Миликсе, щях да ти казвам, че ти завиждам, че отиваш за цели 3 месеца в България! Как успяваш?! Мъжът ти не му ли издомъчнява тотално?

Питах мъжа си за омразата на Бари с Таранто (която при всички положения е несравнима с тази, която съществува между Бари и Лече), и той отговори: "Панцеротите са си наши, ние ги правим най-добре!". Да знаете, значи  Laughing
Не са ли навсякъде така?! Два съседни големи града, или две съседни малки села, според случая, се мразят за разнообразие и забавление?
П.П. Ама да знаете, че истинското съперничество е с Лече, това с Таранто за пръв път го чувам,, докато за Лече са ми проглушили ушите.

Последна редакция: вт, 29 мар 2011, 23:19 от tralala81

# 51
Не знам, но е факт, че много се зарадвахме и се смяхме, когато по швейцарското радио казаха, че ще бомбардират Порлеца Laughing (съседната нам община; а намерението за бомби беше в рамките на един радио скеч)

# 52
  • Torino,IT
Сега ще ме накарате са сляза надолу по ваште ширини за да опитам оригинални панцеротти, не съм яла досега с изключение на онези замразените за които сподели Лени, но те са отврат Sick
Вие вече планирате ли летните отпуски, ние мислим това лято да почиваме на о. Корсика, някой бил ли е там?
Миналата година бяхме две седмици в Сардиния, беше страхотно, но тази година гледам много са увеличили цените на фериботите #2gunfire

# 53
Планирам силно казано, но имаме желание 2 седмици в БГ да отидем това лято. Една в София, една на Катарино и/или вила на морето. Обаче, правих сметки разни и цялото приключение плс разни задачи, които трябва да се оправят и което ще ни държат едната седмица в София ще излезе доста пари, а откъм почивка гаранция никаква Confused. Затова обмислям план Б някое виладжо някъде за седмица или план С изобщо никъде да не успеем да отидем ..

# 54
Линдита, тук доста ходят на Корсика,но повечето не се връщат там,а предпочитат Сардения...да,чух,че са вдигнали доста цените и за кола+2възрастни+дете тази година е около 250 евро на фона на миналата година за същата комбинация - 130  Close Shocked Rolling Eyes

Аз да питам работещите дипенденти...задължително ли е всяка година да се прави някакво дикиарационе деи реддити,при положение,че нямаме да приспадаме никакви разходи???...дискутираме си ние,четем в нета,но нещо не ни се изясняша картинката,а естествено нашия счетоводител препоръчва да се прави всяка година...срещу 140 евро де  Crazy

# 55
Аз да питам работещите дипенденти...задължително ли е всяка година да се прави някакво дикиарационе деи реддити,при положение,че нямаме да приспадаме никакви разходи???...дискутираме си ние,четем в нета,но нещо не ни се изясняша картинката,а естествено нашия счетоводител препоръчва да се прави всяка година...срещу 140 евро де  Crazy

феиамката е спеца, но доколкото аз знам, не е задължително
имаШе май някакви врътки ако си сменил работодателя през годината
моят мъж съЩо си правеШе дикиарационето при един с4етоводител, който при това направи греШка и платихме глоба, няма да ти казвам какъв скандал му вдигнах, много нагъл тип беШе
сега ги правим в каф, за един 4овек е 50евро, конджунто двамата, 90, като те ти попълват вси4ко, ако можеШ сам да си го попълниШ е по_малко

Астрея, мерси за девойката  Embarassed ама май отдавна не съм към тази категория 

# 56
Планирам силно казано, но имаме желание 2 седмици в БГ да отидем това лято. Една в София, една на Катарино и/или вила на морето. Обаче, правих сметки разни и цялото приключение плс разни задачи, които трябва да се оправят и което ще ни държат едната седмица в София ще излезе доста пари, а откъм почивка гаранция никаква Confused. Затова обмислям план Б някое виладжо някъде за седмица или план С изобщо никъде да не успеем да отидем ..
Лени,хубаво си го решила и дано ти стигнат 2000 евро  Grinning /нали така беше планирала/,Катарино е супер ,но вече има много по хубави комплекси от Катарино, и в Банско и Добринище,нали половината рода ми е от там  Laughing

# 57
  • в едно миланско село

феиамката е спеца, но доколкото аз знам, не е задължително
имаШе май някакви врътки ако си сменил работодателя през годинатамоят мъж съЩо си правеШе дикиарационето при един с4етоводител, който при това направи греШка и платихме глоба, няма да ти казвам какъв скандал му вдигнах, много нагъл тип беШе
сега ги правим в каф, за един 4овек е 50евро, конджунто двамата, 90, като те ти попълват вси4ко, ако можеШ сам да си го попълниШ е по_малко

Астрея, мерси за девойката  Embarassed ама май отдавна не съм към тази категория 

аз съм спец само правенето, не по законите  Joy
то4но така, ако има 2 КУД_а в календарна година е задължително.

ако няма интереси по жилиЩен заем, няма медицински разходи, или разни приспадаЩи се сградоустройствени разходи, единствената при4ина да се прави дикиарационе дей реддити, е пълненето на джоба на с4етоводителя  Mr. Green

# 58
Мерси за инфото   bouquet  bouquet  bouquet

...обаче “ново 20“ току що ми пристигна КУД за един инвентар в Касторама  Shocked за 4 часа работа  Crazy аз трябва ли да прашч дикиарационе  Shocked #Crazy пише дипенденте  Grinning Laughing Sunglasses

# 59
  • Torino,IT
Миналата година когато Паоло си прави 730 се оказа че дължи 1000 евро на държавата, защото през 2009 смени работодател и с всичките ликвидации за неизплатени отпуски, пермесси и т.н е получил много приходи. Аз досега не съм си правила Peace Но и нямам нищо на мое име, в смисъл имот Peace

Общи условия

Активация на акаунт