Koй е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 5

• 200 785
  • 1 578
  •   1
Отговори
# 810
  • на североизток от Рая
   инка62, сълзи ми потекоха от смях с твоите вицове.  rotfImbo

# 811
  • забравих си мисълта...
Бащата към сина си, които навършва пълнолетие:
- Честито пълнолетие, сине! Сега можеш, от днес до сватбата си, да правиш каквото си поискаш!
- Мен ако питаш, могат да изсипят всичката водка на света в океана!
- Ти да не си против алкохола!?
- Не! Аз съм водолаз!
Марийка към Иванчо:
- Иванчо, ще си имаме бебе! Ще се самоубия, да знаеш!!!
Иванчо:
- Марийке, знаех си, че няма да ме оставиш в беда!

# 812
Двама старци седели на една пейка в парка.
Единия попитал:
- Пешо, какво четеш бе?
- Не знам. - отговорил другия.
- Е как, нали четеш на глас бе?
- Е да, ама нищо не чувам.

# 813
"Ще ти помогна в бизнеса, ако ми дадеш душата си и първата буква от фамилията си" - казал дяволът. "Готово" - казал доктор Пенчев.

# 814
"Ще ти помогна в бизнеса, ако ми дадеш душата си и първата буква от фамилията си" - казал дяволът. "Готово" - казал доктор Пенчев.

newsm78 Що не мога да го разбера...

# 815

Това е д-р Енчев

# 816

Като махнеш първата буква от фамилията се получава д-р Енчев,предполагам,че става въпрос за пластичния хирург. Peace

# 817
# 818
  • Майничка

... а дяволът се курдисал доволно между двете "П"-та и заключил щастливо: "Красотата е в симетрията!" Wink

# 819
  • I want it all and I want it now.
 hahaha Пристига мъж от задгранична командировка. Жена му го посрещнала, направила обяд, той го изял и казал:

- Там, като ядох в ресторанта на същата такава чинийка имаше златно звънче. Дреболийка, но ти е приятно!
После отива да си измие ръцете:

- А, при тях на всички пешкири има бродирана по една гола жена. Дреболийка, но ти е приятно!
Жената:

- А, пък на съседа достойнството му е с един сантиметър по-голямо от твоето. Дреболийка, но ти е приятно!

# 820
Баба Донка поганила приятелки на кафе. Дошли баба Цеца и баба Любка, седнали, извадили плетките и почнали яко да клюкарят близки и познати.
След известно време баба Донка се плеснала по челото и казала: "Бре, каква съм склероза! Едно кафе да взема да ви почерпя!" Направила кафето, сипала им и пак подхванали клюките.
Минал половин час и баба Донка пак се плеснала по челото: "Ама ние хубаво си приказваме, ама барем да ви бях направила едно кафенце!" Сипала им пак кафенце и подхванали отново клюките.
След още половин час баба Донка за трети път се сепнала: "Леле, леле, защо не казвате, бе! Че аз едно кафе не ви почерпих!" Сипала им кафенцето, пак подхванали приказките, дошло време да си ходят.
След дълго и сърдечно сбогуване двете гостенки поели към къщите си. Пътьом баба Цеца промърморила: "Брех, тая Донка ква свидлива бешееее, ама и свидлива си останаааа. Едно кафе не ни почерпи `начи!" Stop

# 821
  • Карлово
Баба Донка поганила приятелки на кафе........
.......
 "Брех, тая Донка ква свидлива бешееее, ама и свидлива си останаааа. Едно кафе не ни почерпи `начи!" Stop
Пък другата отговорила:"Ти къде видя наша Донка?"

# 822
  • София
.......
 "Брех, тая Донка ква свидлива бешееее, ама и свидлива си останаааа. Едно кафе не ни почерпи `начи!" Stop
"Ма, коя беше Донка?"

# 823
  • София
три баби си говорят за едно време
- А едно време какви домати имаше по пазара - ей толкова големи - и показала с две ръце формата и големината на доматите
- А какви краставици имаше едно време, ей толкова дълги - казала втората и показала с ръце дължината им
В този момента третата се сепнала  и извикала:
- Ами че помня го този младеж, как да не го помня

# 824
.......
"Ма, коя беше Донка?"
Прибира се вечерта снахата и гледа празните чаши:
-Мамо, ти твоите гостенки само с кафе ли ги черпи?
-Амиии, те поне да бяха дошли...

Общи условия

Активация на акаунт