Lord of the Chefs - 2

• 41 559
  • 718
  •   1
Отговори
# 45
  • София
 Двама от тримата готвачи в журито са ми адски неприятни, да не кажа друго. Само Ради ми харесва!

# 46
  • Разпиляна във въображението
Картината от коктейла беше като направена с обикновена камера. Ужасен образ и безцветно.

# 47
  • София
Старание трябваше и от страна на общината Peace
Сидония, е крива по-рождение или какво? Егати патката ooooh!
Ивелин.....не е сам тоя човек...

# 48
Гласувах за Виталия, но мисля, че и Владимир има качества да спечели  Sunglasses

# 49
Ех тая Сидонияяяяяяяяяя как дразни
вече се е вживяла че е най-добрия готвач на всички времена и за нея всички са нула  ooooh!
И как злорадо погледна когато критикуваха Виталия, егати злобата и чудото.

Ролята на монтажа е огромна във всяко едно подобно предаване. Не си мислете, че всяко действие следва друго така, както е показано.
Каквото и да монтират злобата и` се промъква и през камерите дори Naughty

# 50
Стана ми мъчно за Петя  Confused

# 51
Най-накрая и други хора да са в полезрението на камерите  Grinning
Старание трябваше и от страна на общината Peace
Картината от коктейла беше като направена с обикновена камера. Ужасен образ и безцветно.
Двама от тримата готвачи в журито са ми адски неприятни, да не кажа друго. Само Ради ми харесва!

Съгласна съм с тези мнения!!!!!

Петя е аут.......

# 52
Не трябваше да е Петя, ама пусто жури има си свои аргументи  Sad

# 53
Ехх как се получи но се радвам че не изгониха Виталия

# 54
..и особено с тия джофри- дегустаторки съвсем беше безвкусен пейзажа. Един мъж не видях на тоя коктел, освен чичковците гоФтачи Laughing

# 55
Сидония ако продължава да търтаносва в този дух през цялото предаване, съвсем ще ми се слее с представите за вмирисаните и намусени ресторантьорски готвачки, с които съм имала сблъсъци.

# 56
  • Пловдив
Ей мъчно  ми стана за Петя харесвах я.Ама тва Ленче голям образ изтощили са я горкинката уморила се едвам издържала.

# 57
Ииииии, само положителни коментари, значи! Да ви завиди човек на положителното мислене!!!

# 58
  • Бургас
Елена си я пазят, да има кого да вземат за мезе, че всички останали яко са си повярвали какви титани на готварството са. А и като я гледам и тя има идея, че това я спасява, влиза в роля.

# 59

Общи условия

Активация на акаунт