Lord of the Chefs - 2

• 41 563
  • 718
  •   1
Отговори
# 30
И аз тук.

# 31
Вместо запис да попитам: няма ли някой мъж кулинар да се появи в темата ни, нали уж те са по- добрите? newsm78

Ще се появи де,  фена на Сидония все ще се покаже  Peace или антифена  на Виталия  newsm78

Чакам с интерес рибната тема днес аз.

# 32
  • КиТ
Славейче супер тема поздравления  bouquet  bouquet  bouquet
Гласувах за Живко,но още съм нямам набелязан фаворит Thinking
Относно правилата и аз се обърквам много,но явно на момента решават newsm78

В това отношение искам да защитя седенето на Елен "по плотовете" - първо, тя седи само на един плот до вратата  Wink, и второ, така поне не се мотае и тя в краката на операторите  Mr. Green
Не че не се дразня да я гледам така... ама наистина си мисля, че е по-добре да маха крака от този плот, отколкото да се навре и тя между тенджерите и камерите  Peace

Погледнато така,наистина така е най-добре Peace,ма да не я показват много често въпреки това дразни и като почне да се навира да яде ooooh!,ми после нали остават остатъци тогава да яде Mr. Green Joy Joy Joy Joy

# 33
Аз също засега не гласувам, защото не съм се ориентирала качествено сред играчите.

Пък Елен сигурно си мисли, че е много "яко" така като щипка от храната или някой сценарист й е казал, че така ще направи образа си по-близък на обикновените хора пред екрана.

# 34
Не съм гласувала. Още ми е рано за фаворити, но мисля, че Пламен, Живко и Виталия имат качества да спечелят.

# 35
  • София
Изпуснах ви  Crazy
Темата е чудесна!  Peace Hug

# 36
  • Луната ни пази
Здравейте и от мен! Прекрасна темичка. Гласувах за Владо Simple Smile

# 37
  • София
Благодаря за хубавата тема   bouquet!
И аз не съм гласувала, защото съм неориентирана все още. Единствените, които ми направиха впечатление, са Сидония и Виталия. За съжаление не с кулинарни умения, а с караниците...
И аз се надявам да имаме възможност нататък да гледаме повече готварство! Скандали, сълзи и драми не искам  Naughty!

# 38
  • Пловдив
Хайде и аз тук при вас.От кога мечтаех за подобно предаване в бг ефир.Само неразбирам по какви критерии са избирани играчите ,защото в предаването до сега успях да се нагледам на куци манекенки и подобни без да имат грам понятие от готвене.Е аз си мислих че не мога да готвя ама като гледам май ще излезна и аз добра готвачка .

# 39
Славейче, страхотно си се справила.
Благодаря ти за труда!  bouquet

Ох, много се смях тази мацка как
ги подпали с васабито.
Разплака журито. Laughing

Това момче с растите на главата
направо ме плаши. newsm43

Гласувах за Елена.
Мислех, че никой няма да я отрази
и да си има и то момичето един глас поне. Joy

# 40
Най-накрая и други хора да са в полезрението на камерите  Grinning
Стори ли ми се или дадоха Сидония да се усмихва, когато правиха забележка на Виталия за сушито  newsm78

# 41
Ех тая Сидонияяяяяяяяяя как дразни
вече се е вживяла че е най-добрия готвач на всички времена и за нея всички са нула  ooooh!
И как злорадо погледна когато критикуваха Виталия, егати злобата и чудото.

# 42
Добре, де, не може ли да
им сложат един електронен
часовник на стената и Елен
да не се провиква колко време
остава.

# 43
Добре, де, не може ли да
им сложат един електронен
часовник на стената и Елен
да не се провиква колко време
остава.

Според мен умишлено няма часовник  Thinking

# 44
Ех тая Сидонияяяяяяяяяя как дразни
вече се е вживяла че е най-добрия готвач на всички времена и за нея всички са нула  ooooh!
И как злорадо погледна когато критикуваха Виталия, егати злобата и чудото.

Ролята на монтажа е огромна във всяко едно подобно предаване. Не си мислете, че всяко действие следва друго така, както е показано.

Общи условия

Активация на акаунт