Lord of the Chefs - 2

• 41 640
  • 718
  •   1
Отговори
# 150
Да, много унизително се получи...

# 151
  • 221B Baker Street
някой по-назад спомена,че Виталия била работила с клиенти едва от няколко месеца - явно не сте разбрали - въпросът към нея беше откога работи в екип с други хора в кухнята,на което тя отговори -от 7-8 месеца  Peace
едното няма нищо общо с другото,така че недоразбралите да се въздържат от ироничните си коментари  Peace

# 152
  • Разпиляна във въображението
Да не говорим, че в крайна сметка журито хареса много това, което сготви именно Елена.

# 153
  • София
Да не говорим, че в крайна сметка журито хареса много това, което сготви именно Елена.
А, както стана ясно- не го е сготвила тя Wink Тя го приготви .....естетически красиво Simple Smile

# 154
някой по-назад спомена,че Виталия била работила с клиенти едва от няколко месеца - явно не сте разбрали - въпросът към нея беше откога работи в екип с други хора в кухнята,на което тя отговори -от 7-8 месеца  Peace
А може ли да попитам:
1- какво точно разбираш под това един готвач да работи с клиенти?
2-тези 7 месеца опит в екип за много ли ги имаш,че ги изтъкваш така ooooh!
3-кой готвач не работи в екип,освен ако не е в някое забутано заведение,в което има само един готвач ooooh!
4-Според теб Виталия-Грозалия какво точно е работила преди тези 7 месеца в екип newsm78
Мерси предварително за отговорите Thinking

# 155
  • 221B Baker Street
Форестър,точно пък на теб няма да се обяснявам,то е видно,че имаш лична неприазън към Виталия,а в момента с радиоточка не ми се спори.... Peace
така,че -гледай си шоуто,забавлявай си се и негативните просташки коментари(не само към Виталия),можеш да си ги завреш....знаеш къде  Wink

# 156
И аз не схващам какво общо има външният вид на Виталия с готварските и способности, ама карай да е весело...  Laughing

# 157
  • Разпиляна във въображението
Аз видях, че Елена нещо готвеше, слагаше някаква смес върху шунка newsm78

# 158
Олеее аз докато ви усетя сте написали половин тема. Връщам се назад да чета Grinning

# 159
Кой ще спечели имунитета според вас?
Аз и миналия четвъртък очаквах имунитет, то пък взеха , че изгониха участник Laughing

# 160
Относно Виталия. Продължавам да говоря за опита. Е няма опит в кухня (работа в екип с клиенти)! Ако се състезава без отбор ще е по-силна,предполагам само. Отдава и се да си презентира подробно нещата. За съжаление , явно вкуса не е толкова добър , колкото презентацията Sunglasses

# 161
  • Mediterraneo
Да, много унизително се получи...

Е, все някой трябва и винаги ще остава последен при такъв избор. Какво като е точно Виталия?! Ми нека да слезе малко на земята и тя, другата, изживяваща се като примадона там  Naughty

# 162
А, нищо, както казах, нещо ме издразва тя, по- малко от Сидония, ама не е като да е без хич. Хак и е на американското самочувствие.

# 163
Васил щеше да се справи най-добре със задачата, пише че е суши-майстор в столичен ресторант.

По-интересно щеше да е ако няма елиминации всеки път, а след всяка задача състезателите се оценяваха с точки и накрая се излъчи победител. Така с елиминациите е супер изнервящо, състезателите не могат да покажат това на което са способни заради напрежение и нерви, самономинират се, самоизяждат се...тъпо е. 
                                                                                                                                                       Peace Споделям. Мисля, че гонят участниците с прекалена лекота. Има нещо гнило....

# 164
  • 221B Baker Street
eeeee,aйде сега,ама на вас наистина не може да ви се угоди.... Peace
елиминациите насякъде се провеждат почъи по един и същи начин,целта е да има драма,да има емоция - иначе какво ще гледаме,то ще стане като в кухнята на Звездев или на Ути  Peace
ами нали е световен формат,навсякъде по другите състезания да не би да ги галят с перце,и там са подложени на стрес,еле пък при Рамзи.Той ако дойде и им се разкрещи на нашите,ами те ще се подмокрят... Rolling EyesНашето жури си е направо меко като захарен памук... Peace

Общи условия

Активация на акаунт