Lord of the Chefs - 2

• 41 576
  • 718
  •   1
Отговори
# 495
Не си късайте нервите, направете си тема, винаги има какво да се пише, пък може тогава ние тайно да ви шпионираме  и да питаме "този сега от кое шоу е?"  Joy

# 496
Неее, тогава ние ще влизаме в тяхната тема и ще казваме колко по-велики са "нашите" готвачи и "нашето" жури  Joy Joy Joy  smile3534

mia4ik, майтапа настрана, но явно има нужда да пуснеш отделна тема, защото доста хора май предпочитат чуждите предавания Peace

# 497
Хм, на мен лично ми е все тая. Мога да пиша, мога и да не пиша. Не знам какво сте решавали, не съм чела назад  защото вчера видях, че има изобщо такава тема и веднага се намърдах  Mr. Green. Вписах се както се казва в коментарите от последните 1-2 страници.
Ако някой направи отделна тема за другите предавания, супер, ако не направи ще си пазя мнението за тях за себе си. Ако тук не е прието да се коментират други предавания ще се съобразя с всеобщото мнение и няма да го правя. Както вече казах, и в двата случая съм ок  Peace

# 498
  • somewhere near the sea
Клюките вече свързаха победителя с едно от имената, четохте ли това?

# 499
Е нали уж финалът още не е сниман?!? Crossing Arms

# 500
Лорд ъф дъ чипс  hahaha Видях във вестниците че било нагласено и Сидония ще грабне наградата

# 501
Даа, чуха се слухове за Сидония, но аз както винаги не вярвам на "жълти" вестници и на клюки  Grinning
Ще поживеем, ще видим  Wink

# 502
  • 221B Baker Street
спокойно,финала още не е сниман  Stop
всичко са клюки и инсинуации  Peace

# 503
Абе той не е сниман, ама на теория това не пречи да е определен победителят предварително  Grinning
С тези неясни критерии за гонене .. ходи разбри кой как гонят и защо всъщност  Crossing Arms
Но аз мразя теориите на конспирацията и не вярвам в нагласените неща  Rolling Eyes
Не чета "жълти" вестници, не вярвам на клюки и си гледам всяко реалити с интерес  Flutter

# 504
Аз също четох, че победителя ще е или Виталия или Сидония.Наградата била за над 500 000лв. и Слави искал да е жена за да може да я контролира и да има участие.

# 505
Наградата е ресторант,не е пари в брой

# 506
На мен ми е ясно, но ти защо го пишеш newsm78Пиша, че наградата е за над 500 000лв., а не толкова!

# 507
Аз също четох, че победителя ще е или Виталия или Сидония.Наградата била за над 500 000лв. и Слави искал да е жена за да може да я контролира и да има участие.

Е, че той Слави и мъж може да контролира  Mr. Green какво му пречи

# 508
На мен ми е ясно, но ти защо го пишеш newsm78Пиша, че наградата е за над 500 000лв., а не толкова!
Ми уточнявам,че е ресторант, при това напълно оборудван.Така май е по точно да го напишеш ................. Peace
Така го обяви и самият Слави, а не, че наградата е над 500000 лв ...........

# 509
Ми уточнявам,че е ресторант, при това напълно оборудван.Така май е по точно да го напишеш ................. Peace
Така го обяви и самият Слави, а не, че наградата е над 500000 лв ...........
Написах го както го пишеше във вестника, аз нямам представа колко струва оборудването на ресторант и по тази причина написах цифрата.Това ако е толкова за мен са страшно много пари и дано го спечели можещ човек.
Мисля си, че вече се разбрахме  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт