ЕКО БЕБЕта и деца IV

• 62 133
  • 751
  •   1
Отговори
# 735
  • София (Възраждане)
Филтрите за каните Брита са канцарогени,..... поне за някои.

Тази информация е просто побъркваща, и каква вода следва да се пие, от чешмата - канцерогенна, съдържа хлор, тежки метали и т.н., от пластвасова бутилка - канцерогенна, бисфенол и прочие, от брита - канцерогенна, дано се появи линк да разберем защо. Струва ми се вече, че канцерогенният ефект ще се прояви само от четене и премисляне. Мен лично ме обхваща досада и безнадеждност едновременно.
Ще хвана да напиша едно писмо на роден немски на хелп деска им, че да се приключи веднъж за винаги #2gunfire

# 736
  • София
   По темата за водата- на мен ми е голям проблем, точно по същите съображения като гореизложените, затова не взимам становище Sad.
   Надявам се, че е по темата и не спамя, но ми престои обзавеждане на детска стая, че семейното ни ложе вече отесня  Laughing Та, искам да е без изкуствени материали и ето нещо безкрайно интересно, но и с интересна цена http://www.greenhousebg.com/bg/products/wallpapers/bamboowallpapers/. Все пак на някой може да му е от полза. Ще съм благодарна ако някой вече е минал по моя път и сподели насоки.

# 737
  • Edinburgh-UK
Благодаря ви момичета за коментарите.Поръчах бутилка на sigg.Чакам да я получа тези дни

# 738
Светле, със здраве да я ползвате! Simple Smile

Айла, дано да четеш тук. Помня, че беше писала преди време какви килими за детската стая си купила. Може ли линк да дадеш пак? Имам молба от моя позната да те питам. Мерси!   bouquet

# 739
  • София
Ето ги на Айла и моите килими Simple Smile 
http://rodopska-takan.dir.bg/kilimi.htm
Доволна съм много, само от тях бих си купила и при следващи нужди.
Моите са малко шарени - от бяла и черна вълна, без оцветители, без всичко което е възможно, направиха ми специална поръчка Simple Smile
Това е истината! Само да ви харесват естетически Simple Smile  На мен много!
Прах ги вече на тепавицата в Бистрица, чудесно се държат при експлоатация и пране Simple Smile (върху лакирания ми паркет Sad, на Айла е омаслен Simple Smile )

# 740
  • София
О, сега пак прочетох, че питаш за детска. При мен и в детска и навсякъде имам такива - бели, с малко черно Simple Smile
На Айла не знам какви са в детската.

# 741
Можете ли да ми препоръчате матрак за детето (от България). Малко се обърках, ортопедичен или анатомичен е за предпочитане за деца  newsm78
Гледам Магнифлекс имат рециклиращи се, без да са обработени срещу акари (ако липсата на иконка за акари в характеристиката може да ни доведат до това заключение).
Happy dreams имат "био" серия с доста височки цени.
Матраците на Екон са с много атрактивна цена, но са обработени срещу акари и не е ясно външния калъф от какво точно е направен.

# 742
  • София
дюшек с вълна, но няма ни вълна ни  майстор на дюшеци с опит в това.... поне аз не съм намерила
вълната притежава уникални качества, едното от които е цената Simple Smile (срямо естествения латекс)

# 743
Здравейте!
Какви кутии за съхранение на храна за навън ползвате? Признавам си, не съм търсила, но и не съм попадала на такива - виждала съм съдове, бутилки, прибори и т.н., но не и кутии.

# 744
Маита, виж в темата за съхранение на съдове в Готварския, там питах точно този въпрос онзи ден. Peace
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=594731.msg22701616#msg22701616 - ето я темата, виж последните 2 страници. Peace

Момичета, препоръчайте ми от какъв материал да бъдат възглавниците? Искам хем нещо, което е сравнително меко (но не пух, или подобно),и което не си губи много формата по време на употреба. Mr. Green Не знам дали имат такова, но ме побъркват възглавниците напоследък, само си губят формата и потъват и после ме боли врата. Tired

# 745
ЗаСлон, благодаря ти!   bouquet

# 746
Лурдес, много съм доволна от възглавниците на Магнифлекс от мемори пяна, но не знам доколко е еко този материал...

# 747
ЗаСлон, тези килими има ли къде да се видят в София?

# 748
  • София
фирменият им магазин, от който аз ги поръчах (и Айла Simple Smile ) се е преместил, беше на Цар Симеон
ще трябва да ги издирих чрез сайта

# 749
  • София
Здравейте дами,
тази сутрин тръгвайки на работа отваряме входната врата и за мой ужас една хлебарка с олимпийски спринт нахълта у дома...  Tired
Беше голяма борба да я неутрализираме и сега съм в сериозен размисъл... Имате ли представа за безвреден за хората препарат против хлебарки? Някоя естествена рецепта? Нещо, което да ги държи далеч и да не се пренесат у нас?
Аз съм с една торба алергии, малкия и той реагира на препарати и съм максимално пестелива на химия. Но и до сега не се е случвало такова нещо. Знам от предишното ни жилище, че веднъж заселили се, от хлебарките няма спасение, а средствата за по-ефективна борба с тях не са  безвредни, затова ще съм много благодарня за всякакви идеи...

Общи условия

Активация на акаунт