Как да избираме продуктите? И как да ги съхраняваме?

• 12 660
  • 92
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Аз ползвам на Тъпъруеър -от медицинска  пластмаса. Доволна съм. Включвам и купата за месене - в нея държа измита салата или плодове .
и аз ползвам такива. чудесни са Peace

# 61
Благодаря ви момичета, ще си запиша и ще потърся тези продукти. Може да взема и стъклен съд, защото ми се струва добра опция да изкисвам сиренето в такъв.

bouquet 

# 62
Аз обикновено купувам охладена риба от Пикадили.Досега не съм имала кофти покупка...
Онзи ден купих ципура, изчистиха ми я,на вкус си беше о.к.

тази ципура, която се продава в супермаркетите е  от развъдници. Дивата е много по-вкусна. И скъпа , съответно. В Гърция в ресторант е от порядъка на 60-на евро за килограм, тук е 100-на лева . В магазин да е наполовина.

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 22:50 от monda

# 63
Аз обикновено купувам охладена риба от Пикадили.Досега не съм имала кофти покупка...
Онзи ден купих ципура, изчистиха ми я,на вкус си беше о.к.

тази ципура, която се продава в супермаркетите е  от развъдници. Дивата е много по-вкусна. И скъпа , съответно...............
Аз не знам в Бг изобщо да продават някъде дива риба...доколкото знам, всичката е от развъдници.

# 64
  • Пловдив
Сега виждам темата...

Hug

# 65
# 66
Има ли балсамико без оцветители и консерванти?
В Италия от производител . Peace

# 67
  • София
Аз ползвам на Тъпъруеър -от медицинска  пластмаса. Доволна съм. Включвам и купата за месене - в нея държа измита салата или плодове .
Къде се продават /ако може линк някакъв/?

# 68
Къде съм бляла, та не съм видяла тази тема, изчетох я, благодаря за инфото   bouquet

Едно нещо ме притеснява само, защо определяте цената като водеща, за  по качествен продукт?
Как да разбера Пангасиуса например....от кой да купувам? Купувайки скъпия, дали не е същия като по евтиния ....с друг етикет. Такива чудесии четох за него, че не смея да купя за в къщи нищо което би могло да съдържа споменатото филе  Rolling Eyes. Затова я караме на скумрия  Laughing, цаца, шаран и др такива по общодостъпни риби. Ципура.....в рибните магазини няма при нас, има в Била, Кауфланд - но колкото пъти съм поглеждала пакета, рибата вътре е видимо стара, имам предвид, че е  залежала стоката  Tired. Бях гледала на бон апети, приготвяха супа от рагу сьомга, претръшках нашите магазини...естествено няма.

# 69
Ципура.....в рибните магазини няма при нас, има в Била, Кауфланд - но колкото пъти съм поглеждала пакета, рибата вътре е видимо стара, имам предвид, че е  залежала стоката..................

Аз съм я купувала от Пикадили.Те имат щанд за охладена риба, не е в пакети, а я държат в лед, в хладилник.
Купувала съм и сьомга, и миди , и скариди, и пъстърва, все охладени.....досега фал с тяхна стока не съм имала.

# 70
В Метро има също охладени риби

# 71
В Метро има също охладени риби
Aха и са за предпочитане , тъй като имат повече оборот и се предполага че ще е по  прясна.
Аз риба нашенска когато се налага да купувам/обикновенно си я ловим/ го правя от крайбрежната алея директно от рибарите.
Първо че си давам парите директно на тях , а не на матрапази , второ може да вземеш наистина жива риба.
На прекупвачи не обичам да плащам.
Оценявам труда на рибарите и ги уважавам .
От метро купувам ципура , скариди и прочие морски продукти които ги няма при рибарите .

# 72
Как съхранявате маслините ?В буркан със зехтин извън хладилника или в хладилника, но без зехтин ?

# 73
  • София
Къде се продават /ако може линк някакъв/?

Не се продават директно. Иначе имат сайт, където може да се видят продуктите които предлагат.

# 74
Как съхранявате маслините ?В буркан със зехтин извън хладилника или в хладилника, но без зехтин ?
в буркан със саламура от вода, зехтин, парченца лимон . Държа в хладилника

Общи условия

Активация на акаунт