ЕКО БЕБЕта и деца IV

• 62 149
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Mooimeiske, купувала съм Sante, Lavera. А от по-масовата козметика преди време взимах само La roche, само него открих без парабени и купувах на принципа по-малкото зло. Но май всички био и органик, които и където да продават не са напълно ок.. затова сега съм ентусиазирана да пробвам олиото от малинови семки! Peace

Жени, ние имаме и от бутилките на бухалчетата и на Sigg, не мога да преценя кои са по-добри, разлика има горе в накрайника за пиене - на Sigg се завърта и настрани, а другите са само нагоре-надолу. Не се оплаквам от специфичен мирис, както съм чела тук, но аз не слагам нищо друго освен вода в тях.. На мен си ми мирише както и на дядо манерката едно време на село като ходехме на дълги разходки из гори и поляни.. най-сладката вода, която съм пила. Simple Smile
Иначе на кутиите за храна и аз съм им хвърлила око отдавна, но все не им идва ред.. сподели, ако вземеш. Hug

# 76
JeniB аз ползвам от около 2 месеца само бутилката. доволна съм, първо на малкия му харесва и с удоволствие пие от нея вода, а преди не беше така. Лесно се поддържа, не съм забелязала лоши миризми. Минус - картинките много бързо се изтриват. но пък основният (син при нас) фон си остава и тия дни ще му залепя отгоре някакви стикерчета, които имам в къщи и пак ще е шарена Simple Smile

# 77
Минус - картинките много бързо се изтриват.
Да, тъкмо влезнах да напиша и аз това, че забравих! Нa Sigg все още не е мръднала, но пък е чукната на едно място и леко вдлъбнала, но не се забелязва.. Може би друго предимство на Sigg е, че имат различни размери, а децата растат! Например сега дъщеря ми кара с часове колело и често не й стига водата..

# 78
Минус - картинките много бързо се изтриват.
Да, тъкмо влезнах да напиша и аз това, че забравих! Нa Sigg все още не е мръднала, но пък е чукната на едно място и леко вдлъбнала, но не се забелязва.. Може би друго предимство на Sigg е, че имат различни размери, а децата растат! Например сега дъщеря ми кара с часове колело и често не й стига водата..

е в тази връзка аз да добавя, че нашата много често лети от високо, брутално е търкаляна всеки ден по пода, но стоманата си е стомана - няма вдлъбнато никъде Simple Smile

# 79

Аз го поръчах това, но още не сме го ползвали. Взех и 15 SPF за не толкова горещо време. Но най-вече разчитам за морето на бански с ръкави и крачоли, за да не мажа излишно кремове по тялото.

Artexa, аз ползвам чугунен чайник. Отвътре е с някакво прозрачно покритие, емайл трябва да е. Задължително добре се подсушава, за да не ръждясва. Много си го харесвам.

Продължавам да издирвам сайт с доставка на козметиката California Baby. Просто съм очарована от тази козметика. Имах приятелка, която редовно ми пращаше от щатите, но се прибра и вече няма от къде.

# 80
Продължавам да издирвам сайт с доставка на козметиката California Baby.

http://www.californiababy.com
http://www.luckyvitamin.com
http://www.drugstore.com

# 81
I see you, аз лично намерих ето този сайт за поръчки за Европа, но досега не съм поръчвала. Rolling Eyes И сега погледнах - все са out of stock! newsm78 http://naturallyfabulous.co.uk/

Solley, и трите сайта, които даваш, не доставят до Европа.  Thinking

# 82
California Baby доставят до Европа, но само до определени държави. Не и България. На Lucky Vitamin цените на доставка са фантастични, последните са само до щатите. Европейски сайт, ако намеря, ще е най-добре.

Лурдес, мерси, ще разгледам сайта.

П.С. Разгледах. Доставката е скъпа, за поръчки между 25 и 75 паунда например, 18 паунда е само доставката. Отделно, върху цените се начислява допълнително ДДС 20%. Защо ги няма на iherb, да му се не види?!?!

Последна редакция: вт, 31 май 2011, 00:30 от I see you

# 83
drugstore доставяха до Европа със сигурност. Не знаех, че са си променили политиката.

# 84
Az probvah da poracham, za da vidia dali dostaviat I kolko izliza. Shte probvam pak, ako sam obarkala neshto. Izvinete za latinicata.

# 85
  • Edinburgh-UK
I see you разгледай ето тука ги има,но незнам дали има доставка до бг,аз мисля от тука да поръчвам
http://www.naturallyfabulous.co.uk/california-baby-195-c.asp

# 86
Солей, оливцето от малина оцветява ли ви?
Има доста червен цвят и не мога да преценя като се намажем дали леко не ни придава тен Simple Smile
И колко често го нанасяш като сте на вън?
Аз за сега беб го мажа преди да излезем и толкова.Но спе на вън 2- часа и го крия по сенките.
Та за сега нямаме зачервяване.

# 87
Така е, малко придава тен.  Crazy Но след измиване пада по-голямата част.  Peace
Мажа преди да излезем и сме и ние все по сенките. Ако стоим повече от 2 часа навън - мажа пак. Но то при нас от 10-ина дни вече е 35 градуса + влага и може да се каже, че приключихме с разходките на открито до октомври.  Tired

# 88
California Baby доставят до Европа, но само до определени държави. Не и България. На Lucky Vitamin цените на доставка са фантастични, последните са само до щатите. Европейски сайт, ако намеря, ще е най-добре.

Лурдес, мерси, ще разгледам сайта.

П.С. Разгледах. Доставката е скъпа, за поръчки между 25 и 75 паунда например, 18 паунда е само доставката. Отделно, върху цените се начислява допълнително ДДС 20%. Защо ги няма на iherb, да му се не види?!?!

Плюс това и аз погледнах, че почти всичко на Калифорния бейби е out of stock....  Thinking

# 89
  • София
Здравейте,
да ви попитам и вас - срещали ли сте някъде да се продават памучни одеала?
Но не куверюри за легло, а нормални одеала?

Едно време имахме такива у дома и ми бяха любими, перфектни за лятото, но никъде не виждам подобни. Много ще съм благодарна да споделите!

Общи условия

Активация на акаунт