Дискова херния - 2

• 224 717
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
Мила и аз ползвам нещо подобно на това ....Не знам дали помага,но поне е евтино и мажа на воля когато ми се налага.За моя радост рядко.Не загрява,а охлажда,поне така го чувствам
Това е голяма глупост да искат скенер или ЕМГ,аз като съм оперирана...нали пак имам нужда от рехабилитация?Ще кажеш ,че снимките ги правят във фотото за 3лв...Направо ме отказахте.Последният ми ямр е от 2г....Май ще се засилвам по нои.

# 61
  • София
Мила, много ти благодаря. На мен също ми каза да пробваме първо с лекарства и операцията да е крайна мярка. За първи път срещам хирург, който не тръгва от вратата да те реже и съм много впечатлена. Каза също така, че моята торакална дискова херния е на много опасно място и са малко хирурзите, които биха се справили с тази операция успешно. И не се препоръча да го избера. Отново съм много впечатлена.

# 62
Здравей Тишка  Hug
И аз мисля да си поръчам инжекциите,писах на една приятелка дето е в Германия да видим дали ще успее да ме снабди с тях.

Що не казваш, че си  търсиш?  Naughty

# 63
  • Димитровград
За д-р Динев и още един неврохирург гарантирам и аз,че няма да ви предложат веднага операция,освен ако не е абсолютно необходимо!  Peace

# 64
  • София
Здравейте, записвам се при вас, защото половинката е с ДХ. Казали са му за някакви столове, които били подходящи за болни, които работят/или прекарват повече време седнали, ще се радвам да ни посъветвате: какви са, колко струват, някой ползвал ли е такъв. Ще помоля и за отзови за доц. Каракостов от Св. Иван Рилски. Благодаря предварително и хубава вечер!

# 65
Здравейте, записвам се при вас, защото половинката е с ДХ. Казали са му за някакви столове, които били подходящи за болни, които работят/или прекарват повече време седнали, ще се радвам да ни посъветвате: какви са, колко струват, някой ползвал ли е такъв. Ще помоля и за отзови за доц. Каракостов от Св. Иван Рилски. Благодаря предварително и хубава вечер!

Здравейте!
Аз позлвам ето този стол:http: //www.enikom-m.com/itempopup.php?id=4100
много съм доволна от него, защото има специална възглавница на кръста, която се регулира. Работя пред компютъра по 7,8 дори и 9 часа почти.

# 66
  • София

Здравейте!
Аз позлвам ето този стол:http: //www.enikom-m.com/itempopup.php?id=4100
много съм доволна от него, защото има специална възглавница на кръста, която се регулира. Работя пред компютъра по 7,8 дори и 9 часа почти.

Линкът не се отваря при мен:(

# 67
Информация за Директорски стол Galleon 5303

потърси това

# 68
# 69
доц.Каракостов е добър специалист Оперира мой познат от дх.Човекът се чувства отлично .

# 70
  • София
Благодаря за отговорите   bouquet.

# 71

Или това:

http://www.spinalis.net/

# 72
Pump17 на мен четвъртото упражнение изобщо не ми изглежда леко, може би защото изобщо не мога да го правя, както и първото.  Cry Изглеждат ми доста натоварващи, ама като съм си кекава.

Съжалявам за късния отговор. За тези две упражнения трябва малко да се подсилят коремните мускули и тогава стават лесни. Опитай, аз бях много по-кекаво и от години обездвижено същество, пък като се наложи да викам неволята - упражнения всеки ден и нещата неусетно взеха да се променят. Иска време, де, освен постоянство. Упражнение 4 можеш да го оставиш за по-нататък, впрочем. Ще гледам тия дни да пусна някое и друго упражнение за коремните мускули като за нас. Поздрави!  bouquet

# 73
etomira Колкото и неприятно да ми е, за пореден път, ще кажа: Добре дошла при нас  Hug
Д-р-те първо това казват  #Cussing out ама не им се връзвай  Naughty
Какви са ти симптомите? На това ниво май не съм чувал за ДХ newsm78Привет и от мен .....и ето пак се сбльсквам с това че се четат определени хора.......чета ви и знам историите почти на всички вьв форума но когато се появи нов член а това напоследьк доста често се случва вие продьлжавате да не четете.
Та има и такива нива -моето е C5-C6 съм сполучливо оперирана от една година .Рехаболитациите обаче следват една след друга защото вьзстановяването на тези нива не е както при лумбалните а доста по трудно.Но това е инфо ....може би само за новопостъпилите в групата....защото старите членове така и не проявиха интерес.... newsm11 newsm11 newsm11 smile3518 smile3518 smile3518
Вчера се върнах от поредната рехабилитация в гр.Баня

# 74
По клинична пътека241,242 и 244 се иска само направление номер 7 , епикриза и ЕМГ -не се иска скенер ,а ЕМГ-о да е с давност до 3 -ри месеца.Престоя по пътеката е 7 дена и са включени 5 процедури,но ако някой желае масаж и тангентор се заплащат отделно.
Ако някой е решил да ходи в Стряма да се откаже -отвратително беше-правят се ремонти на всички етажи .Очакват НОИ ската програма и са в някаква летаргия.На свободен прием цената е 43.50

Общи условия

Активация на акаунт