Дискова херния - 2

• 224 845
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Оказа се, че по клинична пътека държат да спя там..... Rolling Eyes Аз не искам, условията са ужасни. Искам само едно легло да си почина добре след процедурите и после да се разходя малко, а вечерта да си спя у дома. Живея почти в центъра, на 10 минути от санаториума.

Ако съм искала така - 15 лв. на ден, включва се и обяд.

За валидността на скенера никой не знае точно...мрънкат, мрънкат. Ако май изтичало една година добре, става...ама за май няма свободни места. Е, добре..ако дойда юни скенера ще е валиден ли? Ами...мълчание...обадете се пак.... Shocked

Единственият начин когато няма проблем е когато плащаш. Това е!

# 196
  • София
Оказа се, че по клинична пътека държат да спя там..... Rolling Eyes Аз не искам, условията са ужасни. Искам само едно легло да си почина добре след процедурите и после да се разходя малко, а вечерта да си спя у дома. Живея почти в центъра, на 10 минути от санаториума.

Ако съм искала така - 15 лв. на ден, включва се и обяд.

mila71, не във всички стаи условията
са ужасни. Има си реновирани стаи, които
отговарят на условията за тризвезден хотел,
само че те се доплащат.
Другият варант се нарича полудневен стационар
и наистина включва и обяд.

От тази година в програмата на НОИ списъкът
с лечебни заведения е доста дълъг, за щастие
отново е включен и въпросният санаториум за
моя радост.

# 197
  • София
да, зная...но аз не искам да давам пари сякаш почивам. Все пак живея тук. Ако бих почивала с преспиване в хубава стая, бих заминала с половинката и да съчетаем с почивка. Искам само процедури и малко възможност да полежа за малко на едно легълце......Simple Smile

Попитах дали мога вечер да се измъквам....................Simple Smile, но не ми отговориха положително. Въпреки, че в болница е възможно, защо в санаториум да не става?

За съжаление трудно свиквам с инжекциите.....Sad Днес е петата и пак ме скова сериозно. Изпих два аулина, в 14 и в 18 часа. Дано предотвратя тоталното приковаване на легло.

Ако всяка семица правя подобна криза незнам накъде отивам.... Cry

# 198
mila71,не може ли просто да ползваш процедури на свободни цени.Не съм ходила там,но сигурно има баня и басейн.Може да включиш и физ.терапия...Ако лежиш в болницата,едва ли ще ти правят нещо друго.

# 199
  • София
А, не...болницата не я мислех за вариант...Simple Smile просто дадох пример, че там можеш да се водиш, но да не спиш...Simple Smile

Вероятно ще избера това да е на свободни цени - 15 лв. на ден ....но си тръгваш когато искаш.

Само дано има ефект. Истината е, че сериозно се отчайвам.

# 200
mila71,тези сковавания на инжекциите ли ги отдаваш?Преди да започнеш какво беше положението?При мен след последната имаше няколко дена сутрин напрежение в кръста,но незнам дали беше от тях!

# 201
  • София
Не...отдавам ги на това, че хернията си расте и положението се влошава......А това ме кара да започна да събирам информация и за операция.

Нямам възможност за никакво плащане и това ме хвърля в смут...определено. Нито знам към коя болница да се насоча, нито доктор.

# 202
  • Казанлък
Здравейте! Чудя се,дали  това   може да замести Милгама? Добри отзиви за продукта,витамините са в същите форми( В1 под формата на бенфотамин,което е добре) ...  newsm78

Код за 5$ отстъпка в iHerb DUR632

# 203
Здравейте! Чудя се,дали  това   може да замести Милгама? Добри отзиви за продукта,витамините са в същите форми( В1 под формата на бенфотамин,което е добре) ...  newsm78

Аз отдавна използвам това http://www.iherb.com/Source-Naturals-B-125-125-mg-90-Tablets/981?at=0 , вместо милгама  и съм доволен  Peace

# 204
Мила, някъде из страничките на форума имаше поста на една девойка след операция,  бивша спортистка, оперирана в токуда. Беше доволна от резултата. Ще трябва да се разровя, може би Софи ще намери този пост. 

# 205
  • София
Мила, някъде из страничките на форума имаше поста на една девойка след операция,  бивша спортистка, оперирана в токуда. Беше доволна от резултата. Ще трябва да се разровя, може би Софи ще намери този пост. 

svetlana_ua, да, аз си спомням за това
момиче, но за съжаление имаме и доста недоволни
от Токуда - справка буболина_80Sad

# 206
а от кой лекар е оперирана? в момента работи доц. Гергелчев (ако правилно изписах името),  чух добри отзиви за него. 

# 207
  • София
а от кой лекар е оперирана? в момента работи доц. Гергелчев (ако правилно изписах името),  чух добри отзиви за него. 

Буболина я оперира Кондов, ако греша,
нека ме поправи.

# 208
  • Казанлък

Аз отдавна използвам това http://www.iherb.com/Source-Naturals-B-125-125-mg-90-Tablets/981?at=0 , вместо милгама  и съм доволен  Peace
Да витамини от Б-група са много,но не всички действат,както трябва за нас. Просто ми направи впечатление,че доста си приличат с милгама по съставките и действие,предполагам
виж тука:
http://www.bgstuff.net/zdrave/lekarstven-spravo4nik-menu/2202-milgamma

# 209
Да,права си! Peace Не бях обрръщал внимание,за формата на B1.

Общи условия

Активация на акаунт