Лечение с протеолитични системни ензими (3-та тема)

• 137 045
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Реших да потърся стари материали по въпроса за "светкавичното" забременяване след прием на ензими.

За 3 часа (главата ми бръмна) намерих това:

Здравейте на всички!
Може и някой да ме помни! Аз се включих преди 2 месеца и имам подарък от PinkPanther  Grinning- готова, разписана, подробна терапия с ензими за моите 2 автоимунни заболявания Хашимото и Синдром на Сьогрен. Проблемът е че аз се опитвах да забременея от 1 година и изчаквам с терапията. Та така - да се похваля днес видях  EFP и сега имам нова молба.
PinkPanther, какво мога да пия по време на цялата бременност за да не ме "изсмуче" бебето. Четох някъде по старите теми и го има сигурно 100 пъти казано, но не си спомням какви ензими точно се пият. Тогава бях много учудена зощо не казват на бременните жени в България от какво има нужда организмът им, пък те сами да преценят дали да го вземат или да рискуват. Знам, че нуждите от калции и кой знае още колко елемента стават критични, а никой нищо не ти казва. Оправяй се както можеш. Късмет ми беше тази тема, че сега ще мога адекватно да реагирам. Имам вече 2 деца, с които нищо не приемах. Гинекологът ми каза - добавки циганките да приемат, ти ако ядеш балансирано - не ти трябва нищо!  Shocked Е, сега няма да е така! Стига да не е късно, защото на всичко отгоре съм и на 38 години! Благодаря предварително!

Момичета, да се похваля и аз - на 11.05 в 14.36 ч. родих моята малка Ирина - 2770 гр. и 49 см.

Тооооооооолкова много и се радвам и съм много щастлива!!! Толкова е мъничка и миличка - всичко и е толкова миниатюрно!
По цял ден рева от щастие, съзерцавам я и си я гушкам! Не мога да и се наситя! Сърцето ми прелива от щастие! Изпълнена съм с любов и благоговея пред нея! Думите не могат да изразят това, което чувствам - усещам го с всяка клетка!!!  Laughing

Момичета, пожелавам на всички да изживеят моето щастие!

Моят отчет:
Аз почнах ензимите заради кръвното и инсулиновата резистентност, за нея не знам, но промяна в кръвното - нула.
Затова пък след 2 години опити забременях още същия месец  Shocked.
Отдавам го на прочистване на сраствания и стеснения, за които pinki каза, че ензимите чистят. Имам и причина да мисля така, огромни съсиреци които се трупаха по време на цикъл, явно някъде се задържаше кръв докато налягането не стане достатъчно голямо да изхвърли съсирека барабар с натрупаната кръв (извинете за цветното описание, но искам точно да кажа защо при мен се получи и да не помислят всички, че ще забременет и те с помоща на ензимите при всички случи).
Сега не смея да ги пия.

Пинки, огромно благодаря, без да искаш стана причина за още едно бебенце    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Би ли написал какво препоръчваше за бременост, върнах се назад но не го намерих. Пия си рибеното +вит Д заради inflammation syndrome
[/color]

Това е положението...

# 586
Това са страхотни резултати! Дано и аз да мога да започна да пия ензими възможно най-скоро! Ще изчакам да чуя и мнението на топкардиолога.   bouquet  bouquet  bouquet

# 587
  • в 1001-та нощ
ех  Embarassed направо настръхнах Blush Heart Eyes

# 588
  • София
Пинко, поздравления за приносът ти, без съмнение, в това заберменяване! Това са страхотни новини!
oxyfoxy , честито!  GrinningЛека и успешна бременност!!! Grinning

# 589
Съвсем спонтанно се надигна и в мен благодарност към Пинко, въпреки че аз нямам този проблем.
Да си жив и здрав   bouquet

# 590
Лоши новини от мен. Днес бях на гинеколог и тя настоява на аборт. Според нея няма начин да износя това дете заради миомата , която имам. Направо ще откача , само ревах цяла вечер, вече бях свикнала с мисълта за детето.

# 591
Лоши новини от мен. Днес бях на гинеколог и тя настоява на аборт. Според нея няма начин да износя това дете заради миомата , която имам. Направо ще откача , само ревах цяла вечер, вече бях свикнала с мисълта за детето.
О, не! Това е ужасно! Hug Може би е добре да направиш консултация и с друг специалист .....

# 592
  • София
Наистина трябва да ти потвърди поне още един специалист (и то по рискови бремености) преди да направиш аборт. Стискам палци да има шанс Hug

# 593
  • в 1001-та нощ
oxyfoxy  Peace има тема за специалисти рискова бременност, можеш да я разгледаш и избереш лекар, мога на лични да ти препоръчам и своя лекар; също бяхме отписани  newsm78

в това състояние си и много емоционална, не прибързвай  Peace

# 594
Благодаря ви момичета за милите думи и подкрепа. Разбира се , че ще потърся друго мнение. Лошото , че моя гинеколог е в отпуска и не знам дали ще успея да се свържа с него.

# 595

a.l.e.n.aМоля те , пиши ми на лични за твоя лекар. Praynig

# 596
  • в 1001-та нощ
ОК, сега  Peace

# 597
Пинки, много се радвам на случаите на забременели жени след лечението с ензими. Чудесно е това, чудесно...още една алтернатива.
Копирам си предишния пост в случай, че не си го забелязал:
Пинки, чете ли "Ензимният фактор" ? Не е баш за протеолитичните ензими, но има много полезна информация. Препоръчвам я на всички тук.
Като каза за кардиолог, та се сещам колко незаинтересовани  и понякога невежи са лекарите относно всичко различно от това, което са учили и си знаят. Ти ли запали кардиолога по ензимите? Млад ли е /интересно ми е от коя възрастова група лекарите са по-склонни да приемат алтернативни методи на лечение/?

# 598
Това е страхотно явно  и аз ще продължавам да си ги пия ензимите само че аз пия само серапептаза 120 000 на ден и бромелаин 3 по едно. След като и те спомагат да се забременее лесно а правим планове като мина телка да правим бебе че да не го облъчвам с снимки и глупости за телкове. Дано от там да ми дадат и 3 години срок че може да не стане веднага, иска ми се да стане по бързичко щото ще се измъча с моя артрит.
ТА ПИНКО да питам какво трябва да пия за бързо забременяване на моя да му давам ли Пикногенол. Чета че помага за бързо зачеване на бездетни двойки.

# 599
oxyfox - докато не събереш 3-4 компетентни мнения, няма да предприемаш нищо!

Ти не "трябваше" и до зачеваш с миомата, ама взе че стана. Щом можеш да заченеш с миома, би трябвало и да можеш да го износиш.

Виж постингите и на другите две жени по-горе - и те не можеха да заченат, ама стана. И двете благополучно родиха здрави-прави деца, напук на медицината!

Пиши и на двете дами на лични - те сега са активни, но в други теми. Нека споделят мненията си.

И продължавай с ензимите. Peace

кия - книгага я свалих от интернет и я прегледах по диагоналния метод, малко е в страни от темата.

Относно кардиолога - разбира се, че е млад - набори сме... Mr. Green Mr. Green

vtvt - първо трябва да разбереш какъв е проблемът при вас с изследване и на двамата. Има състояния, при които ензимите могат да не действат - изчерпан яйчников резерв, например.

Все пак избягвай да си облъчваш яйчниците.

За ролята на Пикногенола - не съм запознат, но не пречи да го пие.

Пак повтарям - свържете се с x-diabet mama и spasdidi  за мнения.

Общи условия

Активация на акаунт