Отговори
# 390
Изненадка! Близнаци  Laughing

# 391
Хатидже - И Вие ли като Господаря,ще ми обърнете гръб
Валиде - Човек не може да обърне гръб на детето си,а то не трябва да посрамва родителите си
Хатидже - Единствената ми вина е че обичам,но никога не бих си помислила да ви посрамвам.Но сега искам това сърце да спре,за да не изпитвам вече тази болка.

# 392
СС към Ахмет паша - Ти да не би да оспорваш решението ми.
Ахмет паша - За друго съм тук Господарю,Ферхат паша....

# 393
 newsm45 newsm45  сърцераздирателна сцена Cry

ТИНЧЕ      bouquet радвам се ,че си тук Hug

# 394
Страхотна сцена на срещата м/у Ибрахим и баща му. Невероятна игра, разбирам защо и този актьор е сред номинираните за награда.

# 395
момичета отново призовавам да не си разваляме настроението от хубавата тема. Явно пишещата свелтес или светла е с достатъчно неукротимо нахалство и няма да спре да бълва глупостите си тук- аз не ги чета / за съжаление глупостта е неуморима и бълва много/ прескачайте ги и вие, за да си запазим хармонията. Другият вариант е поотделно да информираме модератор, но тя ще влезе с ново име, както прави и сега- прескача от тема в тема с разни, но приличащи си имена. Зарежете я.

# 396
Айдеее, Хюрремчето пак изригна  #Cussing out Приседна й като разбра за новия халвет на султана  Wink

# 397
Много ме притесни този скандал ooooh! сега ще помислят ,че Хюрем е убила Айше newsm78 #Crazy ooooh!

# 398
  • до най слънчевия бряг
Ако Хюрем знаеше как султана си лежи като замразена скумрия до Махито ,хич нямаше да дига нерви    newsm62

# 399
  • до най слънчевия бряг
Едва сега ми хареса играта на Ибрахим ,две съвсем различни лица и излъчване ,на двамата братя показа  newsm10 smile3501

# 400
  • планетата Земя и по точно до морето
Страхотно силна серия за Окан  Супер игра !    bouquet

# 401
Страхотно силна серия за Окан  Супер игра !    bouquet

Дааа... Peace  Как го правят комшиите....?!Много добри артисти, да ти е кеф да ги гледаш.

# 402
Наистина - два образа различни пресъздаде,перфектен е- много съм ревлива тази вечер Mr. Green и с тази цигулка как ме разчувства- баща му,милия и той Cry

# 403
Здравейте, момичета!

Прибхрах се след началото на филма и още се ориентирам. Махито е поканена в банята или прояви самоинициатива да го съблазнява там?

# 404
Самоинициатива  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт