Отговори
# 420
Бряхх, отношение към родна сестра и чудо  #Crazy

Сега като нациба и Хюрремчето....

Повече другата сряда Grinning

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 23:06 от Sveltesse

# 421
  • до най слънчевия бряг
Страхотна сцена като бащата разбра ,че сина му е везир  smile3501 Как се зарадва И как сладко му се поклониха тия с  плитките Laughing

# 422
много нещастен изглежда султана. не разбрах той дали повярва, че е Хюррем е убила Айше или сега ще проверява.... А Айше нали отива водеща в някакво предаване- добре я изтеглиха от филма.

# 423
  • В тъмната гора.
Сюлейман е писал на Ибрахим да се връща веднага, ако ли не ще изпепели Парга, и не се знае какво ще му се случи...
Брата на Ибрахим каза:Щом ти отиваш на смърт и ние идваме с теб, всички ще умрем.
Хатидже каза, че ще се ожени за Мехмет Челеби, ще го чака да оздравее, само да остави Ибрахим жив. Сюлейман направо опули очи, точно това не очакваше.

# 424
Ибрахим май не беше казал на баща си и брат си какъв пост заема в ОИ. На бащата явно му стана драго, като разбра, че е велик везир синът му. А брата как реагира на почестите, които еничарите демонстрираха към Ибрахим.

# 425
Много емоционален епизод.На актьорите  newsm20

# 426
Предполагам ,че свърши newsm78
А Хатидже какво каза на СС Praynig

# 427
Горката Хатидже, надяваше се да омилостиви брат си, но той повече като султан се държа, не като брат. Макар, че все говори колко скъпа му е Хатидже и ще направи всичко за щастието й. Стархотна игра от всички.

# 428
  • В тъмната гора.
Обаче Ибрахим е обичан много от семейството си и от брат си.
Ибрахим не каза че е велик везир..
Вечерта с брат си, каза че ще построят къща най-голямата в Парга...Нико отговори - ние сме рибари и това ни е достатъчно, ти в близко време ще си тръгнеш, на нас за какво ни е.. и тогава Ибрахим каза-Няма да си отида...
 В гората Ибрахим пита Нико - Ти имаш ли си някоя
А Нико отговори - Имам бол, толкова много, като изляза в морето изхвърлям спомените за поредната, всички се ожениха, но на мен така ми е добре.
Нико пита - а ти?
Тогава Ибрахим му каза, че неговата любов е невъзможна, защото обича жена не от неговия сан.
Нико пита -Дъщерята на падишаха ли?
Ибрахим - не сестра му.

# 429
На мен серията ми хареса,много емоционално силна беше Peace
Всички играят страхотно Peace

Благодаря на МИШЕЛ Hug ЗА ПРЕВОДА  bouquet  bouquet  bouquet

# 430
  • В тъмната гора.
Предполагам ,че свърши newsm78
А Хатидже какво каза на СС Praynig

Е написах по-горе.
Каза, че и е много мъчно за това, че ги и огорчила и за създалото се положение, че ще приеме волята му, ще чака и ще се омъжи за Мехмет Челеби. Единствената и молба е да се смили над Ибрахим и живота му.

# 431
  • В тъмната гора.
Сюлейман този път не се осъмни в думите на майка си, може да му е казала  иза случая с Мария.
Защото той направо я попита, как можа да го направиш, да станеш убийца, ти беше слънцето на живота ми ,майка на децата ми.../може да не го предавам пряко но не мога да си спомня точно думите/...Хюррем направо замръзна.

# 432
Много силен епизод беше. И всички играха страхотно. Това с отнемането на децата от Хюррем вече стана банално от страна на Валиде. Тя сякаш чака само някакво провинение от страна на Хюррем, без много да се задълбочава дали е истина, за да й вземе децата. Интересно дали СС ще повярва, че тя е виновна. Виктория колко злорадо се подсмихваше, като чу, че обвиняват Хюррем за убийството на Айше. Чакам с нетрпение кога ще се издаде коя е всъщност.

Опс, късно видях превода. Явно СС е повярвал на думите на Валиде.

# 433
МИШЕЛ    bouquet ,ИЗВИНЯВАЙ,НЕ СЪМ ВИДЯЛА ooooh! БЛАГОДАРЯ Hug
А Виктория- само ножа ще я издаде Naughty дано го открият бързо Praynig

# 434
МИШЕЛ    bouquet ,ИЗВИНЯВАЙ,НЕ СЪМ ВИДЯЛА ooooh! БЛАГОДАРЯ Hug
А Виктория- само ножа ще я издаде Naughty дано го открият бързо Praynig

По едно време си помислих, че Виктория може да подхвърли ножа на Хюррем и тогава тя наистина няма да се отърве лесно.

Общи условия

Активация на акаунт