Тема Незабравима (Unutulmaz) 185

• 33 182
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • Русе
не стана според очакванията ми ,но дано да ви хареса

http://www.youtube.com/watch?v=Xj1ulKbZDBQ&feature=channel_video_title
Супер- клипче,Дидикриси! Браво, много ми хареса! smile3521 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 481
  • Русе
Жените :
..........
Бог е казал: Обичайте ги!!!! ... НИКОГА НЕ Е КАЗВАЛ "РАЗБЕРЕТЕ ГИ".

Какво струва мъжкото ни щастие?!

НЯМА НИщО ПО-ЛЕСНО ОТ ПОСТИГАНЕТО НА МЪЖКОТО щАСТИЕ

На мъжа му трябват единствено :

1) СЕКС

2) ХРАНА  /Моксито/
П.П. -  newsm47 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 482
не стана според очакванията ми ,но дано да ви хареса

Защо да не е станало, много е готино даже! И с тая музика - супер е! smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm51 newsm51 newsm51
Ей, много му тича тая роля - направо си е Серхан Бонд или Джеймс Яваш  Joy Joy Joy Joy Joy
Дидикриси - само да кажа, че в първия надпис липсва едно "о" на второто рамо. Мене, ако питаш даже няма нужда от уточнението за Арас!  Hug

забелязах но вече го бях направила и качила и така си остана

чте се опитам да го редактирам при парва вазможност
Асега ви оставям отивам за домочадието  passifier

# 483
# 484
  • София
Днес не съм се отчела и за да не ми набивате канчето после ето ви един забравен персонаж в поетичния сценарий!

Хаят до Еда

Голям дерт си ми, мойто момиче
Увъртяла си се в 100 проблема
Инак хубава и нежна кат кокиче
Ама вечно си пред някаква дилема

Дали с Харун ще се събирате
Дали с Ямур ще се разделяте
С Гюлер колая ще намирате
Или с Арасчо бизнес ще поделяте

Аааа, писна ми по тебе все да тичам
Да те съветвам, да те утешавам
Че си ми като щерка не отричам
Ама че няма край се опасявам

И бизнеса заряза, покрай грижите
От к’в зор правихме го питам
Сама опъвам в офиса каишите
А от спокойствието искам да опитам

Я, да се кротваш със детето вкъщи
Харун с Бату да я приключва тая драма
С моделите да се захващаш искам мъжки
И стига си играхме тука-има, тука-няма!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 485
  • София
Моксииии, и ти ли се включи в смехотерапията!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Ох, много е забавно това и ми напомня лаф на мой приятел, според който всички мъже били гениколози-любители!  hahaha hahaha hahaha hahaha
А, сега като се замисля, че нема да го върна тоя с всичките 40 точки!  hahaha hahaha hahaha hahaha
Включих се мило, на пълни обороти  hahaha hahaha hahaha

Ние тоя с 40-то точки,че няма да го върнем то е ясно...ама поне някой с наполовината от тези да хванем.. newsm03 newsm03 newsm03
Оффф, те тия и с половината точки са на шести етаж, ама дай да си гледаме нашите с по 4-5 точки  Joy Joy Joy Joy

# 486
  • Русе
Сега Агенция кака Сийка да ви каже една клюка - една моя приятелка е споделила с една съседска журналистка за нашия форум и попитала за бат Серхо, а онази рекла, че той не бил много популярен там, а по-скоро в Европа! Това още повече затвърждава нашето мнение! /Бобояна/

П.П.- Ей това не ми стана ясно!Серхан е играл в един-единствен сериал "Сара и Естер" във Франция.
В Турция е снимал сума ти реклами, в 1 игрален филм и 2 сериала-Клетва и Незабравима.
Та...как така е по-известен в Европа , отколкото в собствената си страна?! Нещо няма логика! newsm78

Вени, има-няма логика, това е положението! Явно си харесват другите актьори, бат Серхо го имат за пришълец  hahaha hahaha hahaha То, верно, че не е много по техния калъп, ама ние пък за това го харесваме. А инфото хич не е първоаприлска шега, ами си е чиста истина!  Hug
Вярвам ти, и на инфото също, нищо, че е 1-ви април! Че то този -Дженсел от Гьонюлчелен, също е работил дълго във Франция, и той е "Пришелец". Ама...хората с компютри гласуват за него. И в момента в анкетата нашите са на 2-ро място - мъж,жена и сериал.

# 487

За желаещите чаша ароматно капучино.....

# 488
  • Русе
Днес не съм се отчела и за да не ми набивате канчето после ето ви един забравен персонаж в поетичния сценарий!

Хаят до Еда

И стига си играхме тука-има, тука-няма!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

newsm62 newsm62 newsm62 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Бобо,за кого още не си писала? Почвай о време! smile3521

# 489
  • Русе

Аууууу,Мокси, точно щях да поствам кафенце! 3 секунди само! Joy Joy Joy Joy

# 490
  • София
Сега Агенция кака Сийка да ви каже една клюка - една моя приятелка е споделила с една съседска журналистка за нашия форум и попитала за бат Серхо, а онази рекла, че той не бил много популярен там, а по-скоро в Европа! Това още повече затвърждава нашето мнение! /Бобояна/

П.П.- Ей това не ми стана ясно!Серхан е играл в един-единствен сериал "Сара и Естер" във Франция.
В Турция е снимал сума ти реклами, в 1 игрален филм и 2 сериала-Клетва и Незабравима.
Та...как така е по-известен в Европа , отколкото в собствената си страна?! Нещо няма логика! newsm78

Вени, има-няма логика, това е положението! Явно си харесват другите актьори, бат Серхо го имат за пришълец  hahaha hahaha hahaha То, верно, че не е много по техния калъп, ама ние пък за това го харесваме. А инфото хич не е първоаприлска шега, ами си е чиста истина!  Hug
Вярвам ти, и на инфото също, нищо, че е 1-ви април! Че то този -Дженсел от Гьонюлчелен, също е работил дълго във Франция, и той е "Пришелец". Ама...хората с компютри гласуват за него. И в момента в анкетата нашите са на 2-ро място - мъж,жена и сериал.
Абе не го заслужават и това си е!  Crossing Arms Я, да хваща пътя за Лондон, пък току виж сме го видяли и като Джеймс Бонд!  Praynig

# 491
Превода е на Леман

Извинявам се,че го публикувам така,но днес тръстика,колкото искаш.

Разговора между Харун и Еда,когато се връщаха в къщи

E:Kak e mayka ,kako?Nesim spokoyna,kogato ne cim pri vas ..
M:Ne se pritesnyavay ,ti bidi do YAGMUR ...
E:Ako se sluci nesto,vednaga me potisrsi ...
M:Dobre ste tе potirsya ...
E:(kim harun )Dali da ne vzemem yagmur i da se virnem pri mayka ?
H:Kakto iskas ...
E:Ne znam dali ste e dobre za yagmur,daje oste ne sme i kazvali ....Do predi nyakolko dena i tya prejivya mnogo losi nesta ....Ox ,ne znam ..Ne se cuvstvam dobre ,Harun molya te spri za malko ....(slizat ot kolata harun kim eda )
H;Dobre li si ednickata mi ?Da otidem li v bolnisa ?
E: Ako i na vas vi se sluci nesto ? A mama ?Vidya ya i ako na neya i se sluci nesto ?A Kerem kak ste izdirji tam ?
H: Za Kerem ne se pritesnyavay ..Ste namerya nacin da go izkaram ot tam ...
E; Znam ,she ste go izkaras ...Samo ,she zaradi men ,zaradi Yagmur ,iskam da mi obesaes nesto ...Ne pozvolyavay da ti se sluci nesto ..
H;Ne se pritesnyavay nisto nyama da mi se sluci ..
E:Nyama da moga da izdirja na druga mika ...Ne iskam da izjivyavam mikata ot zagubata na lyubimite si hora...Ne e po silite mi ,da zagubish e tolkova lesno ...Stahuvam se ot vsicko ....

# 492
  • София

мммм, любимото ми! Мокси   love001

# 493

Хаят до Еда

И стига си играхме тука-има, тука-няма!
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 Боб, чудесно си го написала....Ама имам съмнения, че ще те послушат....

# 494
Разговора между Харун и Керем

H;Kerem..
K:Vij tazi ,koyato e obical nay-mnogo -Yagmur ..Nay-otgore beshe snimkata na Yagmur ..Pri otvaryaneto na potfeyla e iskal pirvo neya da vidi ...Nie zaslujihme li tazi obic ?Zaslujihme li ? S kakvo mu otvirnahme na tazi obic ,koyato ni davase ?S edno golyamo nisto ....
H:Mnogo malko basti poznavam ,koito da obicat taka silno desata si ...Taka prostavasti kato nego ...Prejivyanoto ot teb e golyama mika ...I az zagubih basta si ...Mislis ,she smirtta e nay -trudnoto ,koeto prejivyavas ...Ala nay - trudnoto e za tezi ,koito ostavat sled neya ...Samo tozi ,koyto go prejivee ,znae tova ....Da go ostavis tam... Sis sobctvenite si rise da go pologis v groba ....Kogato go zasipvat s prist ,ne mojes da otides pri nego ...Natijavas se pri misilta ,she ste go ostavis tam .....Da go ostavis i kim jivota da se virnes sisto ne mojes ....Ne znaes kak ste prodiljis da jivees ot sega natatik ...No nyamas drug izbor ...Prinuden si da se virnes ...Mukata v sirseto nikoga ne stihva ..Samo se naucavas da jivees s neya ,,Neprekisnato mislis za nego ...Kakvoto i da pravis e naprazno ...Ako iskas s dni mojes da cakas tuka ...Da mu kazvas ,kakto nikoga dosega ,kolko mnogo si go obical ...Da mu ocestaes vsicko ,svirzano c budesteto ...Obace vece ne mojes da go virnes nazad ...Vsicko ,koeto mojes da napravis e otsega natatik da bides dostoen za nego ...A sega ela da si otidem v kisti ..
K : Az ne moga da se virna vkisti ..
H: Zasto ?
K :Az napravih nesto loso ...
H : Kakvo napravi ,Kerem ?Kakvo napravi .?
K; Az zastrelyah nyakogo ...

Извинявам се още веднъж ,че не го написах на кирилица.

Общи условия

Активация на акаунт