Тема Незабравима (Unutulmaz) 185

• 33 218
  • 741
  •   2
Отговори
# 495
  • Русе
Превода е на Леман

Извинявам се,че го публикувам така,но днес тръстика,колкото искаш.

Разговора между Харун и Еда,когато се връщаха в къщи

E:Kak e mayka ,kako?Nesim spokoyna,kogato ne cim pri vas ..
M:Ne se pritesnyavay ,ti bidi do YAGMUR ...
E:Ako se sluci nesto,vednaga me potisrsi ...
M:Dobre ste tе potirsya ...
E:(kim harun )Dali da ne vzemem yagmur i da se virnem pri mayka ?
H:Kakto iskas ...
E:Ne znam dali ste e dobre za yagmur,daje oste ne sme i kazvali ....Do predi nyakolko dena i tya prejivya mnogo losi nesta ....Ox ,ne znam ..Ne se cuvstvam dobre ,Harun molya te spri za malko ....(slizat ot kolata harun kim eda )
H;Dobre li si ednickata mi ?Da otidem li v bolnisa ?
E: Ako i na vas vi se sluci nesto ? A mama ?Vidya ya i ako na neya i se sluci nesto ?A Kerem kak ste izdirji tam ?
H: Za Kerem ne se pritesnyavay ..Ste namerya nacin da go izkaram ot tam ...
E; Znam ,she ste go izkaras ...Samo ,she zaradi men ,zaradi Yagmur ,iskam da mi obesaes nesto ...Ne pozvolyavay da ti se sluci nesto ..
H;Ne se pritesnyavay nisto nyama da mi se sluci ..
E:Nyama da moga da izdirja na druga mika ...Ne iskam da izjivyavam mikata ot zagubata na lyubimite si hora...Ne e po silite mi ,da zagubish e tolkova lesno ...Stahuvam se ot vsicko ....

Ивва, благодаря ти за превода! Благодарност и към Леман! Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Горката Еда! Да знае само какво се е заканил Бату! Тя не знае и за рака на Тюркян! smile3515

# 496
  • София
Превода е на Леман

E: Как е майка, како? Не съм спокойна, когато не съм при вас…
М: Не се притеснявай, ти бъди до Ямур..
Е: Ако се случи нещо, веднага ме потърси…
М: Добре, ще те потърся…
Е: /към Харун/ Дали да не вземем Ямур и да се върнем при майка?
Х: Както искаш…
Е: Не знам дали ще е добре за Ямур, даже още не сме й казали… До преди няколко дена и тя преживя много лоши неща… Ох, не знам…Не се чувствам добре, Харун! Моля те, спри за малко…/ слизат от колата/
Х: Добре ли си, едничката ми? Да отидем ли в болница?
Е: Ако и на вас ви се случи нещо? А мама? Видя я и ако и на нея й се случи нещо? А Керем как ще издържи там?
Х: За Керем не се притеснявай…Ще намеря начин да го изкарам оттам..
Е: Знам, че ще го изкараш… Само, че заради мен, заради Ямур, искам да ми обещаеш нещо… Не позволявай да ти се случи нещо…
Х: Не се притеснявай, нищо няма да ми се случи…
Е: Няма да мога да издържа на друга мъка…Не искам да изживявам мъката от загубата на любимите си хора… Не е по силите ми, да загубиш е толкова лесно… Страхувам се от всичко!

Благодаря ти Ивче, благодарност и на Леман!  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Замених текста с кирилица, за да не правят проблеми!  Hug

# 497
Превода е на Леман

E:Kak e mayka ,kako?Nesim spokoyna,kogato ne cim pri vas ..
M:Ne se pritesnyavay ,ti bidi do YAGMUR ...
E:Ako se sluci nesto,vednaga me potisrsi ...
M:Dobre ste tе potirsya ...
E:(kim harun )Dali da ne vzemem yagmur i da se virnem pri mayka ?
H:Kakto iskas ...
E:Ne znam dali ste e dobre za yagmur,daje oste ne sme i kazvali ....Do predi nyakolko dena i tya prejivya mnogo losi nesta ....Ox ,ne znam ..Ne se cuvstvam dobre ,Harun molya te spri za malko ....(slizat ot kolata harun kim eda )
H;Dobre li si ednickata mi ?Da otidem li v bolnisa ?
E: Ako i na vas vi se sluci nesto ? A mama ?Vidya ya i ako na neya i se sluci nesto ?A Kerem kak ste izdirji tam ?
H: Za Kerem ne se pritesnyavay ..Ste namerya nacin da go izkaram ot tam ...
E; Znam ,she ste go izkaras ...Samo ,she zaradi men ,zaradi Yagmur ,iskam da mi obesaes nesto ...Ne pozvolyavay da ti se sluci nesto ..
H;Ne se pritesnyavay nisto nyama da mi se sluci ..
E:Nyama da moga da izdirja na druga mika ...Ne iskam da izjivyavam mikata ot zagubata na lyubimite si hora...Ne e po silite mi ,da zagubish e tolkova lesno ...Stahuvam se ot vsicko ....

Благодаря на Леман за превода и на Ива за публикуването.. newsm51 newsm51 newsm51

За по-лесен прочит:

Е-Как е майка, како?Не съм спокойна, когато не съм при вас.
М-Не се притеснявай,ти бъди до Яамур.
Е-Ако се случи нещо, веднага ме потърси.
М-Добре, ще те потърся....
Еда (към Харун)- Дали да не вземем Яамур и да  се върнем при майка?
Х-Както искаш..
Е-Незнам дали ще е добре за Яамур, даже още не сме и казали.До преди няколко дни и тя преживя много лоши неща..Ох, не знам..Не се  чувствам добре, Харун моля те спри за малко.
слизат от колата...Харун към Еда
-Добре ли си едничката ми? Да отидем в болница?
Е-Ако и на вас ви се случи нещо?А, мама? Видя я, и ако  на нея и се случи нещо? А, Керем как ще издържи там?
Х-За Керем не се притеснявай...Ще намеря начин да го изкарам от там
Е-Знам, че ще го изкараш..Само, че заради мен, заради Яамур, искам да ми обещаеш нещо.Не позволявай да ти се случи нещо.
Х-Не се притеснявай, нищо няма да ми се случи.
Е-Няма да мога да  издържа на друга мъка..Не искам да изживявам мъката от загубата на любимите си хора...Не е по силите ми, да загубиш е толкова лесно..Страхувам се от всичко...

# 498
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Днес не съм се отчела и за да не ми набивате канчето после ето ви един забравен персонаж в поетичния сценарий!

Хаят до Еда

Голям дерт си ми, мойто момиче
Увъртяла си се в 100 проблема
Инак хубава и нежна кат кокиче
Ама вечно си пред някаква дилема

Дали с Харун ще се събирате
Дали с Ямур ще се разделяте
С Гюлер колая ще намирате
Или с Арасчо бизнес ще поделяте

Аааа, писна ми по тебе все да тичам
Да те съветвам, да те утешавам
Че си ми като щерка не отричам
Ама че няма край се опасявам

И бизнеса заряза, покрай грижите
От к’в зор правихме го питам
Сама опъвам в офиса каишите
А от спокойствието искам да опитам

Я, да се кротваш със детето вкъщи
Харун с Бату да я приключва тая драма
С моделите да се захващаш искам мъжки
И стига си играхме тука-има, тука-няма!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Реплика на Еда

Леле майче колко страдаш ти с мене
май живота ми за свички е бреме
Толова искам да съм щастлива,
а не да стана бабка  свадлива.

Какво да правя като гасна по Харун
да, наистина понякога е истински бастун...
но, обичам го...и то ужасно...
това чувство е прекрасно.

Ето, видя родих му и дете...
едно прекрасно мъничко хлапе.
Колко страдах...аз си знам
Харун на никоя няма да го дам. Crossing Arms

Ох, май ви досадих...ама музата ври от мене... Rolling Eyes Rolling Eyes Whistling Whistling

# 499
  • София
Днес не съм се отчела и за да не ми набивате канчето после ето ви един забравен персонаж в поетичния сценарий!

Хаят до Еда

Голям дерт си ми, мойто момиче
Увъртяла си се в 100 проблема
Инак хубава и нежна кат кокиче
Ама вечно си пред някаква дилема

Дали с Харун ще се събирате
Дали с Ямур ще се разделяте
С Гюлер колая ще намирате
Или с Арасчо бизнес ще поделяте

Аааа, писна ми по тебе все да тичам
Да те съветвам, да те утешавам
Че си ми като щерка не отричам
Ама че няма край се опасявам

И бизнеса заряза, покрай грижите
От к’в зор правихме го питам
Сама опъвам в офиса каишите
А от спокойствието искам да опитам

Я, да се кротваш със детето вкъщи
Харун с Бату да я приключва тая драма
С моделите да се захващаш искам мъжки
И стига си играхме тука-има, тука-няма!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Реплика на Еда

Леле майче колко страдаш ти с мене
май живота ми за свички е бреме
Толова искам да съм щастлива,
а не да стана бабка  свадлива.

Какво да правя като гасна по Харун
да, наистина понякога е истински бастун...
но, обичам го...и то ужасно...
това чувство е прекрасно.

Ето, видя родих му и дете...
едно прекрасно мъничко хлапе.
Колко страдах...аз си знам
Харун на никоя няма да го дам. Crossing Arms

Ох, май ви досадих...ама музата ври от мене... Rolling Eyes Rolling Eyes Whistling Whistling

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дуплика на репликата - Хаят до Еда  hahaha hahaha hahaha

Знам, бе майка, че го искаш
ама много го притискаш
все след теб и той търчи
все не може да ти угоди

Казвам ти да спираш вече
успокой се бе, човече
мила, нежна и добра бъди
няма как тогава да ти устои

# 500
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Дуплика на репликата - Хаят до Еда  hahaha hahaha hahaha

Знам, бе майка, че го искаш
ама много го притискаш
все след теб и той търчи
все не може да ти угоди

Казвам ти да спираш вече
успокой се бе, човече
мила, нежна и добра бъди
няма как тогава да ти устои

smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 501
  • София
Разговора между Харун и Керем

H;Kerem..
K:Vij tazi ,koyato e obical nay-mnogo -Yagmur ..Nay-otgore beshe snimkata na Yagmur ..Pri otvaryaneto na potfeyla e iskal pirvo neya da vidi ...Nie zaslujihme li tazi obic ?Zaslujihme li ? S kakvo mu otvirnahme na tazi obic ,koyato ni davase ?S edno golyamo nisto ....
H:Mnogo malko basti poznavam ,koito da obicat taka silno desata si ...Taka prostavasti kato nego ...Prejivyanoto ot teb e golyama mika ...I az zagubih basta si ...Mislis ,she smirtta e nay -trudnoto ,koeto prejivyavas ...Ala nay - trudnoto e za tezi ,koito ostavat sled neya ...Samo tozi ,koyto go prejivee ,znae tova ....Da go ostavis tam... Sis sobctvenite si rise da go pologis v groba ....Kogato go zasipvat s prist ,ne mojes da otides pri nego ...Natijavas se pri misilta ,she ste go ostavis tam .....Da go ostavis i kim jivota da se virnes sisto ne mojes ....Ne znaes kak ste prodiljis da jivees ot sega natatik ...No nyamas drug izbor ...Prinuden si da se virnes ...Mukata v sirseto nikoga ne stihva ..Samo se naucavas da jivees s neya ,,Neprekisnato mislis za nego ...Kakvoto i da pravis e naprazno ...Ako iskas s dni mojes da cakas tuka ...Da mu kazvas ,kakto nikoga dosega ,kolko mnogo si go obical ...Da mu ocestaes vsicko ,svirzano c budesteto ...Obace vece ne mojes da go virnes nazad ...Vsicko ,koeto mojes da napravis e otsega natatik da bides dostoen za nego ...A sega ela da si otidem v kisti ..
K : Az ne moga da se virna vkisti ..
H: Zasto ?
K :Az napravih nesto loso ...
H : Kakvo napravi ,Kerem ?Kakvo napravi .?
K; Az zastrelyah nyakogo ...

Извинявам се още веднъж ,че не го написах на кирилица.

Иве, Леман - благодаря !  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Ето го на кирилица

Х: Керем..
К: Виж тази, която е обичал най-много – Ямур…Най-отгоре беше снимката на Ямур…При отварянето на портфейла е искал първо нея да види.. Ние заслужаваме ли тази обич? Заслужаваме ли? С какво му отвърнахме на тази обич, която ни даде? С едно голямо нищо…
Х: Много малко бащи познавам, които да обичат така силно децата си…Така прощаващи като него… Преживяното от теб е голяма мъка… И аз загубих баща си…Мислиш, че смъртта е най-трудното, което преживяваш… Но, най-трудното е за тези, които остават след нея…Само този, който го преживее знае това…. Да го оставиш там…Със собствените си ръце да го положиш в гроба… Когато го засипват с пръст, не можеш да отидеш при него… Натъжаваш се при мисълта, че ще го оставиш там… Да го оставиш и да се върнеш към живота също не можеш… Не знаеш как ще продължиш да живееш нататък….Но, нямаш друг избор… Принуден си да се върнеш….Мъката в сърцето никога не стихва….Само се научаваш да живееш с нея…Непрекъснато мислиш за него…Каквото и да правиш е напразно…Ако искаш с дни можеш да чакаш тука…Да му казваш, както никога досега, колко много си го обичал…Да му обещаеш всичко, свързано с бъдещето….Обаче вече не можеш да го върнеш назад…. Всичко, което можеш да направиш е отсега нататък да бъдеш достоен за него… А сега ела, да си отидем в къщи…
К: Аз не мога да се върна вкъщи…
Х: Защо?
К: Аз направих нещо лошо…
Х: Какво направи, Керем? Какво направи?
К: Аз застрелях някого…

# 502
  • Русе
Мокси,Бобо - благодаря ви за кирилицата! Hug Hug Hug txtloves txtloves txtloves
Зизу,Бобо - реплики-дуплики...еша си нямате! smile3532 smile3532 smile3532 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 503
# 504
# 505
Привет на незабравимата компания! Hug Hug Hug
Честит ви празник жители на Унутулмазия! hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy
Браво на поетите ни днес:Бобояна  bouquet, Боб  bouquet, Зизу  bouquet, Диди   bouquet,Бганьо, дано не пропускам някой Blush Blush Blush, Дидикриси , страхотно е клипчето за Серхан Бонд или Джеймс Яваш , както там се казваше .  hahaha hahaha hahaha
Благодаря на Ивва  bouquetи г-жа Леман  bouquet за преводите , както и на момичетата постнали ги на кирилица.  omm omm omm lovekiss lovekiss lovekiss

# 506
# 507
  • Русе
Ехоооооо, и това ако не ви размърда, не знам кое?! newsm78

">#at=13[/video]

# 508
# 509
Благодаря на Ивва г-жа Леман  за преводите , както и на дамите постнали ги на кирилица! newsm51 newsm51
Тъжния епизод но диалозите са много силни!
А СИХОПЛЕТЦИТЕ СА НЕУДАРЖИМИ ДНЕС БРАВО! smile3501 newsm74

Общи условия

Активация на акаунт