Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 916
  • 743
  •   1
Отговори
# 180
Предварително се извинявам ако въпросът ми е дискутиран в някоя от предишните теми ,но все пак да попитам: мислите ли,че ще е по-добре съдомиялната да е в режим "мулти таб" при използване на гел? newsm78

# 181
Не, не мисля.

# 182
Здравейте, предстои ми купуване на миялна и се  колебая между тези две:
http://www.technomarket.bg/products/09028340/electrolux-esl-66010
http://www.technomarket.bg/products/09037480/aeg-f-65011-vi
Моля, ако някой има такива да сподели с каква продължителност са интензивната и автоматичната програма на Electrolux -а?
Вие коя бихте ми препоръчали?
Предварително ви благодаря момичета!

# 183
Здравейте, предстои ми купуване на миялна и се  колебая между тези две:
http://www.technomarket.bg/products/09028340/electrolux-esl-66010
http://www.technomarket.bg/products/09037480/aeg-f-65011-vi
Моля, ако някой има такива да сподели с каква продължителност са интензивната и автоматичната програма на Electrolux -а?
Вие коя бихте ми препоръчали?
Предварително ви благодаря момичета!

АЕГ Peace   Една колежка я има и е много доволна.

П.П. Влез в сайта на електролукс и си изтегли ръководството са съдомиялната... Peace

# 184
  • Балчик
Предварително се извинявам ако въпросът ми е дискутиран в някоя от предишните теми ,но все пак да попитам: мислите ли,че ще е по-добре съдомиялната да е в режим "мулти таб" при използване на гел? newsm78

Нали не мислиш,че машината наистина познава кога са и сложили таблетка?  Joy Всичко, което тази функция прави е да изключи светлинните индикатори за сол и гланц. Но препаратите се използват по време на всеки цикъл, така или иначе ако са заредени. Laughing Тази функция е пълна глупост и маркетингов трик по-скоро. Wink Така че, все едно е дали ще я включиш или не.

Последна редакция: чт, 28 апр 2011, 17:25 от Джемма

# 185

Нали не мислиш,че машината наистина познава кога са и сложили таблетка?  Joy Всичко, което тази функция прави е да изключи светлинните индикатори за сол и гланц. Но препаратите се използват по време на всеки цикъл, така или иначе ако са заредени. Laughing Тази функция е пълна глупост и маркетингов трик по-скоро. Wink Така че, все едно е дали ще я включиш или не.

И аз съм на това мнение... Peace

# 186
  • София
При мен и прави програмта по-продължителна, предполагам, за да има време да се разтвори таблетката.

# 187
Всичко, което тази функция прави е да изключи светлинните индикатори за сол и гланц. Но препаратите се използват по време на всеки цикъл, така или иначе ако са заредени. Laughing
При мен  не се изключват индикаторите  Naughty Като ми свърши солта си светна, а за гланца си ми свети постоянно, понеже не слагам

# 188
При мен и прави програмта по-продължителна, предполагам, за да има време да се разтвори таблетката.
   Точно това имах в предвид-програмата се удължава.

# 189
  • Стара Загора
Здравейте
предстои ми да избера уреди за вграждане ,за сега си взех само фурна,сега предстои и съдомиялна.
моля споделете какво е важно  да гледам,кои опции са най-важни,съдомиялна ще за пълно вграждане .Благодаря ви предварително.  bouquet

# 190
Чети, моля Simple Smile.
Много пъти сме писали това. Няколко поста преди твоя също.

# 191
  • Варна
Възможно е да вградите свободно стояща машина в шкаф. Преди покупката старателно си запишете размерите и така изберете машина. Защото повечето са с едни размери, но често има леки вариации.

Програмите - бърза програма, регулируема горна кошница, падащи шишове на долната кошница.
Половин зареждане не е от особено значение, поне за мен.
Съвременните модели имат всичко, от което ще имаш нужда. Просто харесайте марка.

Отговора беше на предната страница  Wink
П.п. Писали сме заедно, Чери.

# 192
  • Стара Загора
Благодаря   bouquet,съжалявам,пропуснала съм Embarassed,моля да ме изините ,вече 2 дена обикалям гледаме уреди врати ламинат ,кухни...всичко ми  една каша  Embarassed

# 193
kokovi4, сегашните уреди имат всякакви нужни и ненужни екстри.
По-важното в случая е да изберете качествена и надеждна машина - АЕГ, Бош, Сименс.

# 194
Изчетох съвестно тази тема /5/ , но не намерих отговор и затова питам:
Съдомиялната ми е 45 см.Таблетките са предвидени за 60 см. Да ги деля ли? И как -математически сметнато трябва да слагам 3/4 от дозата.

Общи условия

Активация на акаунт