Всякакви въпроси относно съдомиялните - 5

• 46 769
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Ние ли не цапаме чинии като хората Thinking
Определено, ние си пускаме една всеки ден, а през ден-два се налага и по две. Общо взето 3 за два дни Mr. Green

И при нас е така. Забелязвам тенденция и за по-често пускане на 2 миални на ден. Tired

# 586
  • Пловдив
Ние ли не цапаме чинии като хората Thinking
Определено, ние си пускаме една всеки ден, а през ден-два се налага и по две. Общо взето 3 за два дни Mr. Green

И при нас е така. Забелязвам тенденция и за по-често пускане на 2 миални на ден. Tired
Да подчертая, че Бу говори за настолните, аз говоря за най-големите 12 комплекта Mr. Green

# 587
  • Варна
Е моята е посредата- 9 комплекта. Нямаше навремето бг-мама да прочета, че е по добре по-голяма.  Mr. Green Сега за да я сменя с по-голяма трябва да сменя и кухнята, а не ми се подхващат подобни ремонти.

# 588
  • На Дунава
Много ще ми е любопитно Бу да сподели, като има данни, дали наистина им е намалял разходът на вода!

# 589
  • До хладилника, който обичам
Много ще ми е любопитно Бу да сподели, като има данни, дали наистина им е намалял разходът на вода!
Повярвай, и на мен ми е адски любопитно Crazy Може би другия месец ще е по-лесно съпоставимо, да е минал цял месец с ползване. Също ме вълнува и сметката за ток как ще се покачи, машината е клас А, ама на тези неща много не вярвам аз Laughing

# 590
  • Балчик
като сте подхванали темата- на ръка мия само и единствено казанчето на хлебопекарната, Дървените дъски и лъжици мия в машината, само 1 дъска се разцели и я изхвърлих, на другите- нищо им няма. Зависи дали са направени от парчета или от цяло дърво, явно. Все по-рядко успявам да се размина с еднин цикъл намиене на ден. Rolling Eyes

# 591
И аз пускам минимум по един път на ден. Всичко мия там и пластмасово и  дървено.
Що се отнася до сметката за тока...не намирам промяна, при нас всеки месец е различна и не мога да преценя  Peace

# 592
И мен ми беше любопитно та  сравних  тока  не се  е променил  ,а   за водата  със  сигурнос  намаля  сметката

# 593
  • София
Най-сетне се добрах до Пикадили и си купих еко-таблетките на Грюн Грийн. Имам тъп въпрос - маха ли се фолито им  Embarassed?

# 594
Вени, маха се - да.
Пиши после дали си доволна Hug.

# 595
  • София
Мерси, Чери Hug! Не пишеше на упътването, а на ДМ-ските таблети не се маха и се зачудих.
Ще пиша обезателно! Моята Милка до този момент само течния гел на Медикс не хареса и искрено се надявам, че ще съм доволна.
Между другото тези еко-таблетки излизат по-изгодно от таблетките на ДМ, защото са малко над 11 лв., а са 40 бройки. Другите са 10 лв., но са 30.

# 596
Ще ги хареса Милка, ще видиш.
Таблетите на ДМ са с желатиново фолио, което е в разрез с биоидеята Simple Smile.

# 597
  • София
Ха! Пък аз си мислех, че щом се разтваря фолиото в миялната, значи е по-еко и по-био... в смисъл, че е безвредно както за нас, така и за природата.
Имам още да уча, но от месеци започнах усилено да ограничавам купуването на торбички в хипер-маркетите и гледам да използвам до дупка тези, с които разполагам. Сори за отклонението  Hug.

# 598
Фолиото на ГГ се рециклира напълно.
В Пикадили има много удобни многократни платнени торби за пазар. Тях ползвам - пера, суша и отново. Найлони не ползвам.

# 599
като сте подхванали темата- на ръка мия само и единствено казанчето на хлебопекарната, Дървените дъски и лъжици мия в машината, само 1 дъска се разцели и я изхвърлих, на другите- нищо им няма. Зависи дали са направени от парчета или от цяло дърво, явно. Все по-рядко успявам да се размина с еднин цикъл намиене на ден. Rolling Eyes

Джемма, след като измиеш дървените дъски и лъжици в машината, после имат ли дъх или как да се изразя, поемат ли от препарата миризмата? Питам и за силиконовите неща. Ако няма проблем, с какъв препарат миеш?

И да попитам друго Simple Smile Понякога при пускане на миялната, тя пълни и изпразва 1-2 пъти и после започва програмата. Забелязала съм, че се получава така, когато зареждайки я се е понапълнила с малко вода (например като изплаквам предварително чиниите). Но тя сама си решава кога да си направи това преплакване Simple Smile При вас така ли е?

Общи условия

Активация на акаунт