Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 662
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
Добър вечер!  Hug
Ринка, благодарности за новата тема!  Hug
Дано да не я изпишем за Туба и Толга.  Praynig Момичета, Туба нали каза че няма планове за женитба, тъй че споко!  Peace
Пепи, предполагам че твоите хора в Истанбул са повярвали на вестниците, също като някой от нас. Аз мога да повярвам единствено на Туба, да се появи на публично място с него, хванати за ръце и да каже - да, това е моят любим. Или пък да видя снимки от сватбата й. Иначе съм Тома неверни.  Naughty

# 46
Да докоснем с очи красотата им:

Надин, ще повярваме на Бегюм че през април и май ще имаме и нови златни с много моменти на нежност, щастие и любов!

Уси, и аз че чакам същото за да повярвам. Peace

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 20:11 от rina-rina

# 47
  • София
струва ми се, че направо съм забравила сериала като гледам снимките от Ринка  Rolling Eyes 16 дена ще ни дойдат множко  Rolling Eyes

# 48
  • София
струва ми се, че направо съм забравила сериала като гледам снимките от Ринка  Rolling Eyes 16 дена ще ни дойдат множко  Rolling Eyes

Клипа на Ети дето е на първа страница , ще ти примомни за какво ставаше въпрос Hug

http://www.youtube.com/watch?v=aZ8d_q1nKm0

Ето го , да не се връщаме повечето Joy Joy Joy

# 49
Момичета, имаме ли преведен 44 епизод?

# 50

Животът е прекрасен, когато си волен!

# 51
Рина, благодаря за новата тема!
Този прекрасен клип на Ети ми припомни за какво сме се събрали и кой ни е събрал.

# 52
  • София

мисля, че нямаме още. Дано не те подведа.

# 53

Не Мише, няма да я подведеш. Морганчето в другата тема написа, че до края на тази седмица ще има превод.  Peace

# 54
  • София

Не Мише, няма да я подведеш. Морганчето в другата тема написа, че до края на тази седмица ще има превод.  Peace

когато, тогава. Няма да препираме  Peace И без това нямаше епизод мин. седмица, а тази седм се очертава да гледаме 2 (преведената серия и новата серия) дай Боже.

# 55
Добър вечер,дами Hug Hug Hug Hug
Ринка,завършихме първите 100-символично за една година завъртяхме едно стотемие.Добро постижение за 44 епизода.До голяма степен рекорда ни се дължи на теб и твоята всеотдайност и пристрастеност към ПнС.Приеми моята признателност и обич:

За приятелството...   A+ A- Написана на : 2009-04-15 21:37:46

Един ден Любовта попитала Приятелството - Ти защо съществуваш когато мен ме има ?
Приятелството отговорило: За да донеса Усмивка там където ти оставяСълзи!!!!

Приятел – това е този, при който може да се отиде в 12 часа през нощта.

Приятел - това е този, с който може да се поплаче и помълчи.

Приятел - това е този, който може да те изслуша в трудната минута.

Приятел - това е този, който ще ти остане верен, дори когато всички се откажат от теб.

Приятел - това е този, който те разбира, даже тогава, когато никой не те разбира.

Приятел - това е този, който те приема такъв, какъвто си с всичките ти недостатъци, даже ако те му причиняват болка.

Приятел - това е този, който винаги ти казва истината, даже тогава когато тя не ти харесва.

Приятел - това е този, който винаги е искрен с теб, защото знае, че ти винаги ще го разбереш.

Приятел - това е този, на който можеш да простиш даже това, което никога няма да простиш на никой друг.
Приятел - това е този, който не дружи с теб заради самия себе си. Той ще ти бъде приятел даже тогава, когато това не му е изгодно.

Приятел - това е този, който без жалост би пожертвал за теб най-ценното си: времето си, интересите си и даже живота си.”

# 56
  • София

Животът е прекрасен, когато си волен!

Така е, ама за да се стигне до тук през какво ли не се мина Joy Joy Joy
Е то ще е за урок, за много от нас и аз барабар с тях до някъде  Embarassed

# 57
Виждам, че пак сте се разтревожили. Аз пък си мисля, ако искаха да направят семейна сбирка, нямаше да се срещат навън, а при затворени врати и високи стени. Дори да е само за запознаване с някоя от майките. Тези неща са твърде лични, за да правиш демонстрации на публично място, особено пък , когато е за първи път. Нали се сещате, че такова събитие върви задължително с екстра- папараци. И като гледам сега, какви негативи обира Туба, ами трябва да си малоумен да направиш таква постановка. По скоро ми прилича на недообмислен ПР, но нали за това са специалистите.

Честно казано на родителите на момата никак не им е лесно. Само като си помисля- единствено дете, прекалено богата и първо се хваща за разведен с дете, после аха да се подхлъзне за човек, на когото пък куфарите винаги са стегнати за заминаване и не знаеш дали няма да замине с него. Щях да забравя, въпреки че изповядва ислям, при арабите беше казала, че би могла има отношения с човек от друга религия, дори сериозно обвързване с него,  от това пък сигурно косата има се е изправила.   Joy В това отношение комшиите са големи традиционалисти и не приемат подобна връзка. Сега да видим , кой ще е пододящата партия , подчинена на разума и най-вече на тамошните разбирания и нрави.
Между другото Толга се е разделил с бившата си веднага след като са спечелили наградата. Даже са пуснали новината, че са разделени точно, по време на фестивала. Значи спечелил наградата и хайде- раздяла. Макар,че има снимки по време на награждаването, където уж са заедно...

Последна редакция: чт, 31 мар 2011, 21:17 от doriana

# 58
# 59
Честно казано на родителите на момата никак не им е лесно. Само като си помисля- единствено дете, прекалено богата и първо се хваща за разведен с дете, после аха да се подхлъзне за човек, на когото пък куфарите винаги са стегнати за заминаване и не знаеш дали няма да замине с него. Сега да видим , кой ще е пододящата партия , подчинена на разума и най-вече на тамошните разбирания и нрави.
Аз не знам английски, но в това резюме от срещата в университета, дето си го постнала снощи, Джансел не споменава ли, че остава в Турция?!  Rolling Eyes Превеждах с Гугъл, нямах време да го прочета по обстойно, но останах с такова впечатление.  newsm78

Ей ги, разхождат се двамката  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт