Запленяваща сърцето / Gönülçelen / в неделя от 22 часа по ATV - Тема 101

• 37 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Коментарната рубрика от мен.
1.Много зле пак сценария , ама поне ги видяхме и Мурат и Хасрет

2.Резюмето гласеше , че ще се видят и тайни между тях няма да има Joy Joy Joy
Какви тайни, те не си и продумаха сал Мурат докара някакъв поглед hahaha hahaha hahaha

3.Момичета за толкова дни без епизод и всякакви безумни клюки това получихме .Кобра и Джафер Joy Joy Joy Joy

На всички , който превеждаха огромно благодаря newsm51 newsm51 newsm51

Той Мурат е силен на погледи.   Joy Ами нали трябва да ни пуснат една уловка и ние феновете нали сме едни лапнишарани веднага приемаме всичко 1:1. Иначе бихме ли стояли до този час?! hahaha Joy

Клюките са си точно такива, каквито ни ги поднасят, но и те са част от рекламата.
Туба в последно време са я захапали, защото турските журналисти не могат да се помирят с факта, че много повече нейни интервюта се появават в арабските медии. Сега и го връщат за пренебрежителното отношение към тях. Може и по- зле да стане.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 00:14 от doriana

# 691

anadana, Bagi, beny_nn, cveta666, Cveti67, danitoo12, Didisa, dim_dim, dobi-57, doriana, emi 6, fula, galka05, ihinacea, irenaia92, jivka bs, kali_georgieva, katrin_05, Katya_I, Keskinowa, kriska78, liri, lisaka, lub4eto, luiza7826, mama-vili06, margita9, Merymoly, mimoza1910, Mira07, missence, muki47, nadia 63, nadia0205, nadine1111, nedlen, olenka63, PASCALEVA59, pejkova, pipi1467, reni1961, riminiii, rossic, rucka82, sa66ura, samo_maria, sebilMM, Shatzi, sisi_h69, Snake777, snevi, snezhinka, sovabg, stef-48, Svetlasim, taniastoria, toanet, toanetta, vadi, valjac, Vese-lina, vihor, violeta,, zlatinag, каката, тара-ди (+ 17 Скрит/и) и 128 Гости преглежда(т) тази тема.
 smile3525

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 00:14 от rina-rina

# 692
Цитат
Х: защо биха играли подобна игра.
Л:
Цитат
за да те накарат да ревнуваш и за да ни разделят
, не разбираш ли?

Хехехе,  много глупаво от страна на Левент, направо самопризнание в безпомощност. Абе, смотан, така ли се печели една жена? Отчаяни ходове... Laughing

# 693
 Добър финал момичета.....Може би това бе мястото...    на срещата. Ще спя спокойна, защото според мен Мурат знае вече какво    да прави.
Толкова истински беше Мурат /Джансел,че бих искала да съм на мястото  на всяка жена   която   той е докоснъл  в живота си. Страшно съм впечатлена от това момче... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Божеее, как си го казала, но то е защото си го усетила така... Браво!   bouquet  bouquet  bouquet
Браво на Джансел...
Момичета, всичко е въпрос на нагласа. Мислехме си, че тази серия ще е разговорът между тях...
Прекалено е бързо в една серия всичко да се оправи между Хасрет и Мурат...
Ще си поговорят... сигурно там Хасрет ще каже онези думи ( толкова ли е трудно да кажеш просто, че ме обичаш, а той - аз наистина те обичам Хасрет)

Кобра и Джафер наистина дойдоха в много.

# 694
Може да се размине с кавгата, ако към този спокоен и уверен поглед М. прибави едно обичам те или я нокаутира с целувка. Тя още не е имала време да се разгневи, но кой знае до следващия епизод newsm78 newsm78 newsm78

# 695
Цитат
Може да се размине с кавгата, ако към този спокоен и уверен поглед М. прибави едно обичам те или я нокаутира с целувка.
А Толга него... Аз не се надявам на такива работи. Разговори, песни, погледи и целувка по челото. Това е. Mr. Green

# 696
E,епизода не беше това,което очаквахме,но за компенсация накрая ни наградиха с обща сцена м/у Хасрет и Мурат.Усмихва се нашия,ама ако знае какво го очаква от ядосаното момиче.Спасението е да и запуши устата с една силна и страстна целувка,ама чичко режисьор дали ще позволи newsm78 newsm78 newsm78

# 697
Цитат
Може да се размине с кавгата, ако към този спокоен и уверен поглед М. прибави едно обичам те или я нокаутира с целувка.
А Толга него... Аз не се надявам на такива работи. Разговори, песни, погледи и целувка по челото. Това е. Mr. Green

Момичета, какво забелязвам. Когато около Туба няма никой , няма по- специални сцени. И през първия и втория сезон точно в тези моменти има някой, който  да се пречка. Късметлия си е Джансел...  Joy Ако съм на негово място ще поставя условие, да не ми пречат на работата. Но нали е възпитан , едва ли ще го направи. Щом и този почна да виси на снимките, ще има много трудности.

Последна редакция: пн, 04 апр 2011, 00:25 от doriana

# 698
Може да се размине с кавгата, ако към този спокоен и уверен поглед М. прибави едно обичам те или я нокаутира с целувка. Тя още не е имала време да се разгневи, но кой знае до следващия епизод newsm78 newsm78 newsm78

Как ще устои на този поглед!

# 699
Благодаря за организацията и реализацията на превода на преразказите на Арзу!
Аз нямах големи очаквания за този епизод и затова не съм много разочарована. Но за пръв път и на мен ми беше в повече махалата. Най-големият номер ще е да не продължат в следващия епизод
последната сцена. Шегувам се и се надявам екипа да не си прави такива шеги с нас.

# 700
  • Разград

# 701
  • София
Цитат
И свършва.
ОТТЕГЧИТЕЛНО!!!!!(моят последен коментар)

Е това и последния превод .Повече няма и какво да коментирам Joy Joy Joyосвен че съм лапни шаран hahaha hahaha hahaha
Аз също смятам че не може ей така да се сдобрят , ама филма забравихме за какво се гледа.Ако не вярвате погледнете клиповете, които се правят.Масово е танца от епизод 29 , който се дава лани Joy Joy Joy
Или някакви избрани тъжни моменти от другите десет епизода.Ма и те се броят на пръсти моментите де в които са заедно.

Серията надмина очакванията ми  hahaha hahaha hahaha
Надявам се да ми остане фаворит. Praynig

# 702
И пак ще кажа магнетичен е тоя Джансел.Само в предната серия от лицето му струеше болка и мъка,а днес коренно различен.Спокоен и светлина в очите му.Голям омайник е!!!

# 703
Ако не целувка, сдобряване, поне искат не искат трябва заедно да стигнат до къщата на Х. - мали там е BMWто.

# 704
  • София
Толга за какво е намесен пак , че не мога да се сетя.Няма го на снимачната площадка  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт