чета ви всеки ден ,но не ми остава време да пиша(не че бебо не слуша, но винаги имам някакви задачи за вършене.за коликите ние за сега даваме само ЕНТЕРОКИНД,някоя мама използва ли го?по- колко го давате ако да.Мисля че за сега помага щом спи през нощта.
КЪМ ЛЛЛот няколко дни когато започна да храня Александър той заспива и не мога да го събудя.може и 20-30 мин да стои на гърдата но си посуква от време на време.следователно го слагам да спи ,а той се събужда ревящ от глад след 1час
и аз съм принудена да му дам пак.понякога се случва 2 поредни хранения да са така.притеснявам се като му давам постоянно да не го прехраня и от това че сега яде повече предно мляко и не ми изпразва добре гърдите,а не ми се иска да ги цедя с помпа(много ми е стресиращо нещо благодаря предварително
гушнати в мама; за други е незаменимо да поспят върху гърдите на тати. 
Ако едни не помагат-сменете ги и това е.Още повече, че някои са с една и съща съставка и , ако тя не помага на вашето дете, трябва да се пробват други капки, според мен. Ама все пак това са лекарствени продукти, не са хранителни добавки , та ми е чудно защо давате по 2-3 медикамента наведнъж?
Добрият сън и секса са мираж, но желанията на бебо сега са на първо място.
+това и ние сме по същия начин със спането - направо кошмар, будува ми постоянно през деня,едва успява да заспи и е цяло щастие като го видя особено заспал самичък