Много съм объркана, изобщо не знам как да го направим това с количката. Моля за съвет?
Много съм объркана, изобщо не знам как да го направим това с количката. 
С каката като ми спря не съм се чувствала виновна, в крайна сметка не това ме прави добра майка. 
и защо трябва
така само се тормозите вие, без причина и допълнително си усложнявате живота
Радвайте се на малките си слънчица, че това ще е за твърде кратко време
само дърпам настрани коланите и това е.
Лятото слагам едно чаршафче или пелена, за да не запарва, без възглавнички и други неща. 
и ние сме на поискване, но това никога не ме е спирало да изляза. Освен това навън Вики е много спокоен и много добре му се отразяват разходките. В къщи когато е спи на пресекулки, а навън си спинка много сладко
в това хубаво време да седите само в къщи
или да излизате само за час 
Само една лоза се наложи да сменим, че кучето я изрови, но от 150 броя, отчитам като постижение.
Пък и водата изтива, ние някъде към 10тина минути се киснем. Иначе си мисля, че нищо няма да им стане, нали са били 9 месеца във вода. Със сина ми започнахме плуване като беше на 4.5 месеца, та уроците бяха точно по 30 минути. ТОй обожава водата, може да седи по цял ден в басейна.
А за излизането лятото не ни е проблем, защото живеем в къща и по цял ден съм била на двора със сина ми.
Сега се разхождаме с количката, но не на дълги разстояния, защото моят каприз не ще да стои легнала, ако е будна и като се събуди трябва и нея да нося, и количка да бутам.
И вкъщи е така-будна ли е -няма лежане. 
Имаше ли сърдити после, или безкрайно щастливи баби и дядовци?
И какво е обръщението към свекър и свекърва?Моите деца не са кръстени на никого. Израхме си имената с мъжо да си ни харесват на нас. От страна на моите родители имах пълната подкрепа, но неговите очакваха и си държат на тези неща с кръщаването. Е, не сме на едно мнение.
Как издържа това дете 13-14 ч без сън, не знам
Вечерта бях пълно зомби.
Така че за пред роднините на таткото е кръстен на дядото, а за мен и моите познати си е дошъл с името
Всички са доволни.
, сестра ми също е с В. Отделно от това , Вайа е палмовата клонка, предхождаща върбовата, която се използва на Цветница (майка ми и баща ми празнуват имен ден тогава)
и при нас избора на име при първото дете беше "с един куршум два заека"
.
,ами не можах да им кажа майко и татко и така си остана.Отначало ми беше кофти,но вече въобще не ми пука,добре е че се виждаве за кратко и не се налага много много

На педиатърката чак не й се вярваше колко е пораснал на дължина и го записа че е 58см, а тя го измери
и аз се обръщам към свекърите с лельо и името и чичо и името. Просто не може да ми излезе от устата да се обръщам с майко и татко към друг, освен моите родители, това са отживелици според мен, а пък и те никога не са ми казвали техните предпочитания.
Мъжа ми вчера го купи и педи каза от днес да го почваме, вече му дадох. Препоръчани теми