Аз минах в двете крайности - от препълнени, запушени и твърди гърди на такива, от които не мога да изцедя и капка след кърмене.

Така и не разбрах какво стана, първо не чувствах необходимост от цедене два дена, след това само сутрин цедях по около 100 мл. и днес вече не мога да изцедя почти нищо за цял ден. В същото време, продължавам да усещам болка под мишницата и няколко пъти през деня за кратко имам нещо като пробождане в двете гърди, предполагам това трябва да е слизането на млякото (досега не съм го усещала). Дали не сбърках като спрях да се цедя тези два дена?
За сега Марти все още пълни памперсите, и пак повръща по малко след ядене, но забелязах че вече не се нахранва за 10 минути, а за доста повече и като че ли дърпа на празно. А и зачести на около час-два иска да яде. Нощес пък ми направи пауза от почти пет часа в които не е яла.
Дали е нормално това състояние и е част от регулирането или кърмата ми започва да спира? Баткото го кърмих почти девет месеца, искам и сега да се преборя...
в момента това ми е болна тема и точно от това се нуждаех

да почерпя по едно кафе за тези които имат нужда
ама рядко пиша иначе хвърлям по едно око 
иначе съм като труп
пия най много по 2 на ден.
Храната ви е готова
Някои от мамите тук споделиха че са имали този проблем с бебоците си. Мисля че Каталиас писа че нейния сладур не е акал по цяла седмица
Добре ми се отрази. Днес почти няма активност в мартенската ни дружинка. Бебоците явно са немирни.