Аз да ви попитам ползвате ми Стеримар за нослетата?Ева от няколко дни започна да прехърква и се притесних, че нещо имо в нослето, а не и излиза секрет навън. Дали не е някой заден ринит?

Доста бях развълнувана но болката все още беше поносима. Моята златна акушерка Нина Михалева, на която искам да изкажа искрената си благодарност за грижите които положи за мен, ме заведе в предродилна и там един лекър каза, че е време да ми спукат мехура. Спукаха ми го без да усетя нищо. Последва мерене на тонове и система с окситоцин... От тук започнаха и болките .... Но отново немога да кажа, че бяха непоносими. Към 11 и 15 отново ме провериха за разкритие и казаха че вече е 7-8 см. Акушерката ми дойде при мен и започна да ме учи как да напъвам. С напъните усещах, че намаля болката от контракциите. Така в 11 и 40 Нинка ме заведе до магарето. В 12:00ч. изплака нашето малко съкровище Виктория. Аз бях най-щастливата мама на света като видях това малко човеченце. Не чувствах вече нищо. Нито болка нито страх. Бях истински щастлива. Пожелавам на всички такова раждане като моето.
) и ми трябваше някой да ме сръчка да не се залежавам и оплаквам от лудата болка. Та така - в болницата още свърших всичките тия работи, като се върнах у дома обаче дадох крачка назад и почти седмица бях предимно на легло. Сега обаче съм ок, боли ме, но с всеки изминал ден все по-добре. Така или иначе в началото все ще боли - колкото по-бързо дойде началото, толкова и по-бързо ще отмине..
аа забравих - и аз се поливах със смрадлика 

и добре дошла в родени!

От една седмица са и не минават още! Даже като се разплаче и направо става на петна!
Ако е бебешко акне, както и док предполага.....може и до 2-3 седмици да си останем с тях
[/b]
беба е вече на 38 дни и нямят минаване тези пъпки. 

Благодаря ти още веднъж