Имам вкъщи велоергометър и искам вече да се мятам на него да го карам. Но ме притеснява едно - от прекалено натоварване (аз карам по 1 час без спиране на 1-ва скорост, т.е. на най-бързата), може ли да ми намалее кърмата
А също и още един въпрос - мазането с антицелулитен лосион може ли да навреди на кърмата и бебето?Ако това натоварване е обичайно за организма ти, вероятно не би имало отражение върху млякото. Поддържането на добър тонус чрез спорт е благоприятно и за кърменето. Все пак би могла да обмислиш да започнеш с по-слабо натоварване и постепенно да увеличиш.
Ако е вариант за теб, може да организираш така спортуването, че да имаш малко време за релакс преди кърмене, защото физическото натоварване може да забави спускането на млякото и това да изнервя бебето.
Антицелулитните кремове често имат високо съдържание на кофеин, който би могъл да подразни бебето. Балансирана диета, масажи и спорт често се оказват достатъчни.
), 3550 гр, 51 см, роди се на 31.03, в 10.20 вечерта, така че може би ние сме последните за месец март
, много хубаво име си му избрала
но се надявам да се появи или поне да не духа вятър, за да можем да излезем.
Болки усещам в матката понякога докато кърмя, иначе не.
На мен ми казаха, че сами ще си паднат. (за справка - раждах в Шейново).

и последното което ми се прави е гимнастика. Но си мисля че по нататък, когато нещата се утегулират надявам се
все още ми е проблемна дългата разходка