да от Сопот съм и имам скайп и фейсбук на микки,но все не можем да се засечем там.
няма минаване и това е.
Надявам се само изследванията да са добре
и аз се чудя защо давате по няколко, а не сте ли се замисляли че може и те да правят проблем
Аз с каката имах страхотен проблем с тези колики, бяха ужасни. Беше ни побъркала от рев, но не съм комбинирала капки и си се носихме на ръце
Така че разбирам ви, че искате да помогнете, но все пак да не се получава обратния ефект от престараване.
много е неприятно това с болката на зърната
Аз като правя почивка и ми е по леко, иначе е кошмар последния път се стигна до кръв . 
я е остави да си ходи
За наддаването и аз си мислех, че не е качил кой знае колко а я виж кило и половина
Сигурна съм, че ще е наддал и твоя сладур. А за паузата и ние правим такава от 4 часа, не винаги де
Само я наблюдавам, докато е намазана
то вярно, че мазилото попива, но адски се притеснявам да не се пипне и после да си бръкне в устата!
Не знам как ще издръжа, докато я мажем 

Аз в началото в болницата си държах бебока по почти 24 часа на гърдите и много ме боляха зърната,на мен ми помогна Лансинох ланолина,защо не пробваш?Той не се отмива преди кърмене и е много удобен.И вкъщи си ходя гола от кръста нагоре,много ми помага за зърната да дишат,не нося сутиени.
))
дано да продължавате в същия дух 
А относно умората: като цяло имам кротко дете , не реве, не мрънка, няма колики, спи си (охх да не си урочасам детето)
. Ставам към 9 и 30 и си лягам към 12 и се чуствам като парцал 

Вода и аз не давам, в кърмата има достатъчно. Мислех да му предложа, да видя ще иска ли, но все забравям, а и ме мързи да преварявам
Може би водичка и залъгалка?
Добре се храните явно 

4200 гр, 51 см, планово секцио с избор на екип. Не беше преносен
Хемоглобина ми падна на 58 
по-спокоен ми се струва,други средства които ползвам са залъгалка
Определено сега се чувствам по-уверена. Пробвах веднъж кърмене в легнало положение, определено е по-удобно за мен.
Най-добре се справя с приспиването на бебо, т.е. имам предвид че се справя по-добре от мен, не зная какво го прави това бебе, но при него по-бързо заспиваПрепоръчани теми