Искам мнение за Николай Генов от Панацея!!!

• 95 069
  • 228
  •   1
Отговори
# 60
  • Под гъбата
Има ценоразпис точно на колоната срещу входната врата!
Точно там си е и винаги е бил там!

# 61
От прочетеното и от личен опит - доктора може две неща: написал е статия за ПКЯ (на сайта на кабинета) и успешно е излекувал хронични гъбички с промивки на няколко пациентки. За всички останали гледа да спечели без да си признава некомпетентността.

За апаратурата - тя му е дарена по проект и не е плащал нищо за нея! Това лично ми го разказа д-р Савова, тъй като те са състуденти и се познават (докато ми гледаше изследванията от него).

Просто безскрупулен лекар искащ да печели на гърба на другите (хора, проекти...).

Уважавам Свещаров и затова ходя там - тъй е светило за жените с мамологични проблеми и ми е помогнал много! Но Генов е откровен мошеник, това е и няма какво повече да го дискутираме.

# 62
slavva ,на мен лично не ми е излекувал хроничните гъбички с промивки ,а с антибиотици,и съм изключително доволна,тъй като "специалистите" в Бургас нищо не можаха да направят за 1 година!!!!!
Незнам и не съм чувала ,хронични гъбички да се лекуват с промивки???Незнам от къде ти дойде на ум че може да се излекуват от една промивка,пък и от няколко!

# 63
Еми да ама и на мен ми е лекувал гъбички с промивки.

# 64
Охлювче,искаш да ми кажеш ,че си имала гъбички и с промивки си се излекувала така ли?И Генов абсолютно нищо не ти е изписвал,никакви хапчета ,така ли?
Не мога да го повярвам честно ти казвам!!!

# 65
Не, разбира се, че ми е изписвал, то това и оставаше, само с промивки да ме лекува. Но ми се струва някакси под калъп на всички ни да прилага едни и същи методи на лечение и то толкова скъпи. Но аз съм си виновна, никой не ме е карал да ходя насила при него, просто се заблудих и 3 г. му пълних гушата, нищо повече, защото той нито ПКЯ ми излекува, нито теченията, а само ми гореше ранички. Това е. Радвам се, че се отървах от него. Пак казвам за мен той не е лекар, а аматьор. На тези които имат добро мнение за него и ходят редовно ще пожелая само успех и малко повечко късмет от мен!

# 66
  • BABYLAND
Господ да ни пази от гадове като него!

# 67
Това с ценоразписа трябва да е отскоро,аз не съм забелязвала такъв.

# 68
От 2005г. ходя при него ,ценоразсписа от тогава си го има,това че някой не го е видял не означава че няма такъв!

# 69
Ами то и аз оттогава,но не съм го забелязвала.А и мястото му трябва на масичката пред кабинета,където със сигурност ще се забележи.Както и да е ..

# 70
Прочетох почти всичко написано дотук относно темата-Генов!Желая да чуете и моето мнение, а то е доста по различно от вашето, толкова злоба лъха от редовете ви ,че се чудя дали пък някой с полицай ви е тикал насила там........чета 2, 3 6 години, е сори, ама май вие сте наистина за доктор, но за друга специалност.Извинявайте , момичета, но Д-Р Генов не е излязал по улиците да ви събира и  да ви праща телеграми.И така освен че съм пациент на лекаря съм и медицински служител, в информацията ви има много лъжи: за 40 хидротубациИ-невероятна глупост, за промивки от 15 леваи десет на брой, за липсващ ценоразпис в клиниката....и още много.Да всеки има право на мнение , но нека бъдем честни дори  в гнева си.....Аз се радвам, че има и познавам такива лекари като Николай Генов!

Д-р Генов да беше си назначил по-грамотна сестра. Не ми се занимава да ти оправям препинателните знаци. Писанието ти ще се изпъстри с повече червено, отколкото черно.
Поставят се интервали преди и след тире, след точка , както и след запетая. Не се поставят интервали пред точка, както и пред запетая.
Ако и работата му е като защитниците, по-добре беж надалеч. :lol

Lali, оправи ми настроението  Laughing

# 71
незнам темата за "д-р" Генов дали още е актуална, но все пак изпитах нуждата да споделя и моето мнение относно този шарлатанин!Абсолютно същите процедури(промивки,микроскоп и т.н) и без НИКАКЪВ ЕФЕКТ и така беше цели 6 месеца,а разбрах, че е имало и пациентки с по 1-2 години стаж пр него!Явно добре му се отдава да манипулира, макар че мен много ме залъга луксозната обстановка и най-вече факта, че бях много доволна от Свещаров(мислех че в тази клиника всички са много компетентни...).Наистина доста скъпо ми излизаше прегледите и лекарствата, не искам да си помислям за тези 6 м колко пари хвърлих!!И то поне да имаше някакъв реултат, а то зле и по-зле!!!Сега съм при друга генеколожка(силно се надявам по-компетентна) и тя ми намери няква бактерия, която  се придобива от лоша хигиена(а сега след изказванията тук се досещам откаде може да я имам!!!),взимам едни капсули за стабилизиране на микрофлората на влагалището и се надявам да се оправя и с другите лекарства, които са ми предписани.Евала на този, който е създал тази тема и дано повече хора да я четат,защото Генов има АДСКИ МНОГО КЛИЕНТКИ!!

# 72
Господ да ни пази от гадове като него!

На този трябва да му вземат дипломата, ако изобщо има такава. Казвам го от горчив опит. Изкара ме болна от какво ли не преди години и си разбих психиката, докато намеря кадърен лекар, който да ме успокои, че всичко ми е наред и мога да имам деца.

# 73
Каква му беше диагнозата?Сигурно СПЯ.

# 74
За моя радост не съм се рещала с него!!!И се надявам все повече жени да могат да го кажат занапред..
Но този лекар е като чумата, за която всички говорят, но никой не я е виждал!Чувала съм коментари на лекари, при оплакване от страна на пациент за методите на лечение на друг техен колега.И за съжаление не мисля, че е професионално да се дават оценки, защото при лекарите май се оказява , че е като при коафьорите - всеки следващ гради доверие като оплюе предния..

Общи условия

Активация на акаунт