Щъркелите пролет предвещават ,а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!- Тема 19

• 24 867
  • 694
  •   1
Отговори
# 585
  • София
nelka_bg, аз така си обличам чорапогащниците през зимата - наопаки, че и аз не мога да им понасям ръбовете.  Joy Ама през лятото ме е срам да облека чорапогащник или чорапи наопаки.  Blush

# 586
  • Den Haag
Eeeee, Диде, нищо не разбираш  Joy Одеве не бях запалила печката и ми беше много студено, затова го навлякох детето  hahaha Наистина е много хем чорапки, хем терлички  Rolling Eyes А белите гащи са за студовете. Пък и някакси само едни тънки ританки не ми изглеждат толкова да топлят. Ама всичко зависи от това какво ще е времето  Grinning
А белите гащи са като панталонки, един вид бельо са.
А, до колкото знам (а не претендирам, че знам много  Laughing )добре е дрешките да се обличат наопаки, за да не убиват ръбчетата на бебето  Grinning

Ами nelka_bg то наистина времето никак не се знае какво ще е... Като го гледам колко е променливо, не бих се изненадала ако и през май е студеничко... Може и аз да си взема 1-2 бр. от тези бели гащички Simple Smile
А гащеризончета взели ли сте си или не са нужни в началото?
Ех,Нелка разсмя ме с тая печка  Joy
наистина зависи от времето, аз Вики го родих на 28 май и беше много топло, та беше по боди с къс ракав, блузка,ританки и чорапки върху ританките. А камизолки и такива бели гащички не съм ползвала, другото никога не съм обличала долни дрешки наопаки и етикети не съм резала. Не съм забелязала да му пречи  Grinning

# 587
  • До морето :)
juji2704, какво имаш предвид под гащеризончета? Тези целите които ли са? Тези ли? http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3555&cat=22
Такива ще взема 2-3 да имам. Оф, мисля си, че много дрехи взимам  ooooh!
То тези гащеризончета може и като нощнички да се слагат... Ще видим какви дизайнерки сме и как ще ги стъкмяваме  Grinning
menyanthe, то лятото е гадно, все пак се вижда, ама виж за зимата, за мене, не се бях сетила  newsm78

# 588
  • София
Добър ден и от нас
Чакайте и аз  да се разпиша за днес, че то мина деня.
Някой питаше как да стерилизира помпата на Авент, ако е нова не е нужно първия път защото тя си е стерилна и запечатана в плик. Мисля , че трябва да  го пише на кутията Peace
За Арниката аз бях  писала , че май не хваща упойката от нея. Търсих, търсих  къде съм го чела и не можах да открия темата newsm78 . Спасдиди тая схема дето си "откраднала" доста по различна ми се струва от на Д-р Михайлов.
Елфи не се отчайвай , аз не съм качвала от 3-4 седмици, но пък до сега съм +20 та това , че сега не надавам не ме радва много много  Wink Така или иначе съм като кит.
За обличането на бебето е няма да му  обличам дрехите на обратно  Laughing .
Гащеризоните може се ползват от самото начало. Въпрос на избор.

П.П.: Цвети стискам  палци бързо да се възстанови детето. А защо за едни сливици са ви държали 3 дни в болница ?

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 14:55 от nellyli

# 589
Аз пък никога не съм обличала Рая с дрешки наопаки... и не сме имали проблеми. Peace Предвид, че е топло през май, юни и лятото, Нели, и на мен ми се струва доста толкова да е облякано детето. Рая беше зимно бебе и освен боди и плюшено гащеризонче друго не съм ѝ слагала, а в къщи сме поддържали Т 20-22 С през деня и 19 С през нощта. newsm78 За сън обикновено беше с боди и памучен гащеризон. Терлички съм слагала в много крайни случаи, когато сме излизали на вън, а тя е била само в портбебето. Тя и до ден днешен не е обличана повече от това, с което съм облякана аз.

Аз пък поразгледах снимките във фейса с придобивките на бебчовците за изписването и ми се виждат доста дрешки за тогава... newsm78 Аз съм взела памучни панталон, суитчер, чорапки и боди с къс ръкав. Е, суитчера е с качулка, ако подухва, ама ми се струва, че това е достатъчно. Ако случайно е хладно ще го позавием с пелената от количката, или леко памучно одеяло. Peace

ЕДИТ: Сега видях линка на Нелка за гащеризоните - да, това са и са страшно удобни, аз лично, ги предпочитам пред ританки и блузка, защото като вдигнеш бебето и кръстчето му е все голо, а при гащеризона няма такава опасност. Peace Има и летни гащеризони с къси ръкавки и крачоли и са много сладки. Simple Smile

# 590
  • До морето :)
Ееее, не ме изяждайте с парцалите де!  Laughing Аааааааааа  Joy Все още нямам дете, казвам как бих постъпила, ама като дойде ще го мисля  Grinning В момента се съобразявам с времето на вънка, то лятото може и само по боди да е  Laughing
Ох, все се смеех на майка, че на нея като й е студено и на всички други трябва да им е студено  hahaha  Май, май и аз съм така  hahaha

# 591
във феиса как да ви намеря(нашата групичка)

# 592
  • София

ЕДИТ: Сега видях линка на Нелка за гащеризоните - да, това са и са страшно удобни, аз лично, ги предпочитам пред ританки и блузка, защото като вдигнеш бебето и кръстчето му е все голо, а при гащеризона няма такава опасност. Peace Има и летни гащеризони с къси ръкавки и крачоли и са много сладки. Simple Smile
newsm10 Ето снимка не летни гащеризончета

# 593
  • Сливен
juji2704, какво имаш предвид под гащеризончета? Тези целите които ли са? Тези ли? http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3555&cat=22
Такива ще взема 2-3 да имам. Оф, мисля си, че много дрехи взимам  ooooh!
То тези гащеризончета може и като нощнички да се слагат... Ще видим какви дизайнерки сме и как ще ги стъкмяваме  Grinning
menyanthe, то лятото е гадно, все пак се вижда, ама виж за зимата, за мене, не се бях сетила  newsm78
Имах в предвид нещо подобно, но и такива, които са без ръкавчета... а от долу се слага блузка... а има ли и гащеризончета с къс ръкав, но пак като ританка??

# 594
nellyli, точно тези имах предвид, ама не се сетих да ги покажа. Embarassed Благодаря ти!  bouquet

# 595
да не изпусна края на темата.. много сте изписали, няма изчитане..
аз съм доста зле, болна та знае ли се. дано скоро се оправя, стискам си палци.
лек ден!

# 596
  • Сливен
jenny_b скорошно оздравяване и ние ти стискаме палци Simple Smile
Почивай си повечко и всичко ще е наред Wink

# 597
 Елфи, Нелли, какви са тия килограми дето сте качили? Сложете по една снимка, че не мога да си ви представя нещо..На Елфи ако съдя по аватара, не знам кога е правила снимката, но абсурд да предположа за тези килограми, сланини и незнам какви неща, дето чета, че е писала(аз виждам само една свежа младежка физиономия  Wink )..Да не преувеличавате и да се шашкате излишно бе хора?  newsm78

Аз бебето, живот и здраве ще го обличам съвсем леко. Никакви навличания, излишни чорапи и терлици..Бодитата ми са предимно с къс ръкав (сина ми е есенно-зимно бебе и също само с къс ръкав са му били бодитата, за мен няма по-вредно нещо от свръх обличането на едно бебе.Претоплят се, изнервят се, после има да се чудите какво им има и защо се дерат...)

Щях да казвам и за сливиците. Не знам защо държат 3 дена в болницата след тонзилектомия.Може би е имало усложнения или кръвоизлив, иначе няма обяснение..Или ако няма усложнения, най-логичното обяснение е да си пълнят отделението и да взимат клинични пътеки...

На моя син му махнахме третата сливица когато беше на 3 години. Общо от влизането в болницата до изписването ни сме стояли 2.5 часа! Дадоха му една глътка "сокче", от което се замая, занесоха го в операционната, оперираха го и после го донесоха в стаята, сложиха му още малко упойка за да е спокоен като се събуди. И когато го пусна упойката, той буквално стана и пита "КОга ще си ходим?"  Laughing (знаеше, че ще го оперират) После цял ден ходеше като замаян, залиташе (от упойката), но по нищо друго не можеш да познаеш, че беше опериран...Та не мога да си представя да го бяха държали 3 дена за такова нещо, при отлично общо състояние  Rolling Eyes

Женка, бързо да се оправяш, че аман от тия болести...  Tired

# 598
момичета аз съм взела за болницата само бели дрешки без апликации без нищо че не знам ако и е чувствителна кожата да не я дразни и 3 нощници за мен Simple Smile
ей сега изпрах и на количката чарковете Simple Smile тея дни ще снимам и ще показвам  Embarassed
иначе за козметика не съм вземала нищо още  newsm78 искам със зехтин да я мажа а не с козметика (първия месец) и с тези сапуни ...
елфи споко ще ги свалиш килата Simple Smile аз съм +10тина някаде ама при мен желязото има обратен ефект ... да не навлизам в подробности и освен това консумирам предимно кисело мляко и кисело мляко от време на време и кисело мляко с кисело мляко

Blush

# 599
във феиса как да ви намеря(нашата групичка)
няма как ако някой не те покани,кажи на лични ако искаш как си се писала и ще те добавя  Peace

Общи условия

Активация на акаунт