Щъркелите пролет предвещават ,а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!- Тема 19

• 24 890
  • 694
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За козметика - единственото, което взех, е лосион за след чипане на Babylove (марката на ДМ) Ултра Сенситив. За къпане - за начало мисля да използвам чиста водичка само пък по-нататък ще взема някакъв шампоан и душ-гел - вероятно пак на ДМ, ако не ми е влязла друга муха в главата  Grinning

# 436
  • София
Добър ден МАЙчета
Хера добре  дошла още веднъж  Hug
Джей радвам се че сте си в къщи. Още малко остана  Peace
zlatttka стискам ти палци да се оправиш бързо  Praynig
princess SHENY,  nelka_bg и на вас стиснати палци за прегледите. После да се отчетете
Aз да ви се похваля вчера си взех резултатите от изследванията и са сравнително добри Wink
Хемоглобина ми се е покачил от 113 на 115  Mr. Green, утайката ми е висока ама то е нормално. Желязото и то горе долу добре - 11,01 (7 - 26) Урината ми е екстра
Мисля да започна с пролетното почистване , но така ме мързи  Sad , а и не можах и тази нощ да спя. Събудих се към 3  часа и заспах към 6 и 30 та до 7и 30 ,  трябваше да оправям детето за ясла  Tired.

babybu с Алекс съм ползвала Бюбхен, много съм доволна. Сега обаче съм взела на Хип предимно и само кремчето против подсичане ни е на Бюбхен (много е добър). Козметиката на Хип ме привлече с това , че е без парабени и е с био продукти  Peace

П.П.:  Забравих да напиша , че лосиона ни е на ексипиал неутрал. Ползвам в момента за мен продукти на тази марка и съм много, много доволна

# 437
Добро утро майчета  Hug,

Явно нещо не съм писала ясно... Мушенце и Жужи, предната ми консултация ми беше на 23 март, тогава бях в 8 месец... след тази консултация ходих на следващата седмица да ме гледат на 3Д, моя гинеколог не гледа само тоновете, просто ме слага на ехографа (или 2Д или 3Д) и гледа цялостно бебока.. това го правим през седмица. А следващата ми консултация трябва да е след 30 дни (както смятам е при всички), но моя гинеколог не е на работа всеки ден в кабинета, затова се пада на 27 април... но преди това ще ходя пак да ме види на ехограф (т.е. т.нар. слушане на тонове) на 13 април.
Мушенце в края на 35 седмица влизаш в 9 месец  Peace

# 438
Тадам, тук съм вече  Mr. Green
Не искаха да ме пускат и днес, ама викам на доктора с контракции, без контракции си заминавам и нищо не може да ме спре. Вчера даже избягах от болницата за 2 часа и половина и ходих да си купя шишета и помпа  Crazy

Ей, калпазанка, избягала от болницата  Mr. Green!

# 439
Момичета аз пак да върна темата за козметиката.Вчера гледах на Бюбхен и на Hipp , вие коя бихте предпочели.

Аз предпочетох на Хипп, душ-гела за коса и тяло 400 мл, има да го ползвам доста време, също така и тоалетното мляко на Хипп - веднага ги пробвах върху себе си и ми харесаха, много нежна миризма. Знам че са био продукти. Освен това взех кремче против подсичане на Бочко, ами то много готинко, лесно се размазва (и него пробвах Mr. Green) и много нежна остава кожата, освен това и то е на натурални съставки... и не се изръсих много пари по отношение на козметиката, ако видя че нещо не е наред с нея, ще си купя друга разбира се. Но познавам доста майки, които са ги ползвали и са много доволни!  Heart Eyes

П.п. Нелили, имаш много добри стойности на хемоглобина и желязото!!!  smile3501

Ама сега с това пролетно почивстване, майчета внимавайте, не си давайте много зор, че да не се натоварите и да вземат бебетата да тръгнат  Naughty

# 440
Добър ден!

Да се отчета за вчерашната ЖК,взех си 45 дневния болничен(от 02.04. ),даде ми бележки за изследвания и тази сутрин ходих да ми вземат кръв.Водих и Преслава на контролен преглед.Тя е по -добре,кашлицата намаля,но продължаваме с лекарствата и антибиотика.На обяд ще излязат резултатите от изследванията ми.
За козметиката - взела съм само шампоан и душ-гел на Нивея,колебая се какъв крем за дупето и лосион да взема.
Прах за пране- купих на Тео бебе,за дрешките на Преслава ползвах такъв и бях много доволна.
Памперси - взех един малък пакет на Пуфис за болницата,ако бебето не прояви алергична реакция към тях,ще взема такива и за в къщи.
Мокри кърпички - ще ползвам на Памперс.
Още не съм започнала с прането на бебешките дрешки и завивки.Тази седмица трябва да започнем с ремонта на бъдещата детска стая и като приключим ще се заема с прането.
Следващата ми консултация ще бъде на 18 - 19 април,предполагам,че тогава ще ми дадат обменната карта.

Хера ,добре дошла!   Hug
Джей, Hug

Хубав ден на всички!  bouquet

# 441
Добро утро и от мен Simple Smile

Да се включа и аз, че съм на темата за козметиката и ще ви чета какво мислите да вземете. Аз мисля, първия път да взема медицинска, докато свърши, после като поотрасне да сменя с друго, хем да е посвикнал малкия организъм с околната среда и т.н. И аз искам така да ми мирише на някакъв аромат, а то всъщност точно това му било вредното - парфюмите в препаратите. Може би ще избера нещо по-неутрално за в началото, а после като порасне ще къпя и мажа с каквото ми харесва на мирис Simple Smile

Преди малко видях че на лентичката вече остават 35 дни Simple Smile Малииии не остана  newsm44

# 442
Добър ден  Hug

И аз снощи имах много кошмарна нощ,събудих се към 3.40 и не можах да заспя до 6.00,след това в 8.00 трябваше да скачам за изследванията и с две думи беше едно спане не ти е работа Mr. Green
Дано през деня успея да подремна малко,че вече силички не ми останаха Twisted Evil Осем месеца да не можеш да се наспиш като хората си е жив ужасТ Mr. Green

За влизането в 9месец,мисля че е от 35г.с. +5дни,поне при мен така се пада,което е днес в крайна сметка Laughing Урааа устисках,сега и аз май ще стоя и ще чакам,аз както бях казала съм подготвила почти всичко,освен все още самия багаж за болницата,но нещо не ми идва мерака за него и все си викам айде утре,но накрая да не ми се наложи да го събирам на две на три Mr. Green Личи си колко ми се влиза в тъпата болница,еййййййй това ще ми е най-долното нещо - престоя там!!!

Хера,аз докато се наканя да ти се обадя и ти си се завърнала,ами ха добре дошла  Hug
Джей,стискай още малко,въпреки че от днес сме в 9-ти месец с тебе и ще е малко по-спокойно,но да си поседят още малко на топло мъниците Hug

Хора,стискайте палци за изследванията ми,че много ми е притеснено за този албумин,дано всичко е точно и да отивам да си раждам спокойно Praynig

И накрая да попитам мамите,раждали секцио - на предходния ден ли постъпвате в болницата и какво точно правите по цял ден там,освен изследвания ли каквото там правят newsm78

# 443
  • София

И накрая да попитам мамите,раждали секцио - на предходния ден ли постъпвате в болницата и какво точно правите по цял ден там,освен изследвания ли каквото там правят newsm78

Луси аз миналия път бях по спешност и не знам точно каква е процедурата, но сега лекаря ми каза , че ще ме приемат на 28 април, ще ми пуснат едни изследвания и ще си ходя (но ще се водя , че съм там май  newsm78 ) полсе един ден преди секциото ще влезна пак т.е. на 03 май и на 04 сутринта клизма и айде на операционната маса.
Аз и днес май няма да започна с чистенето. Преди малко метох стълбите в коридора и паднах по тях. Слава Богу не успях да си ударя корема, но затова пък  така си изкълчих глезена  #Crazy . Сега ме боли като стъпвам  Sad .

# 444
Нелли,внимавай много,уффф много ме е страх от такива падания,удряния и т.н.,дано не е нещо сериозно Praynig Аз кога ли ще правя някое задно салто в тъпата баня,че вечно се пързалям на плочките там Twisted Evil
Иначе благодаря ти за бързия отговор,явно при мен тези изследвания,които на теб ще ти ги правят на 28-ми на мен ще ми ги правят на предходния ден,в който искат да постъпя и на другия ден - ножа Mr. Green А ти в такъв случай на 3-ти просто ще си стоиш там,защото едва ли ще ти пускат пак изследвания Thinking Мразя болниците и това си е,затова така настоятелно питам какво точно се прави,поне да съм подготвена с цялата отврат,която ме очаква ooooh!

# 445
  • гр. София
Здравейте,
Нели, надявам се да си добре и да не те боли глезена. Бъди по- внимателна, въпреки че то в нашето състояние си сложно да пазиш равновесие (поне при мен).
За козметиката аз съм купила всичко на Чико, но съм чувала много добри отзиви за Бюбхен. Може би бебчетата сами ще ни "кажат" какво им харесва и какво не Simple Smile
Напоследък имам много променливи настроения...на моменти ми се струва, че има много време и само отлагам чистенето и подготвянето на багажа за болницата...в следващия момент се притеснявам, че нямам никакво време (а и като гледам колко много мами влизат в 9-тия месец)... Луда работа Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

# 446
Изчетох ви newsm44

Аз снощи сомнамбулствах цяла нощ,изгледох една дузина филми,че и мъжът ми не можа да спи от мен.Не знам днес как ще работи.Лошото е,че по нощите отпрах и две филии с масло.
Ако освен че не спя,започна и да ям  по нощите,много лошо ще стане Laughing

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 16:04 от desi_shisha

# 447

Lussy,аз също първия път бях секцио по спешност и не знам какви са процедурите.
Вчера на прегледа ми казаха,че ще ме приемат на предния ден за изследвания,а на следващия гладна,жадна лягам под ножа.

nellyli , Hug пази се.
zlatttka,скорошно оздравяване. Hug

# 448
Привет момичета,

Златка оправяй се бързо и както казват и другите момичета незабавно се консултирай с доктор, за да се оправиш много бързо, особено за кашлицата...Дори и антибиотика да ти дадат не се шашкай, всичко ще бъде наред.

Спасдиди стана ми много смешно от това, че още не можеш да решиш къде да родиш, защото и аз съм така. Второ секцио и ме е шубе все едно незнам какво ще ми се случва- а първия път се възстанових за пет часа, никаква болка, изписаха ме на третия ден и си отидох да си чистя къщата...ама пусто сега ме е обхванала няква паника и Вита ли Тина Киркова ли,голяма драма...

Аз за козметиката съм твърдо на Мустела, много съм доволна и няма да я сменям поне на този етап.
За шишетата Томи Типи имайте едно голямо наум, защото не са това, което продавачките казват и рекламират, а са скъпи за хвърляне после Hug

# 449
  • София

За шишетата Томи Типи имайте едно голямо наум, защото не са това, което продавачките казват и рекламират, а са скъпи за хвърляне после Hug

Това не го разбрах  newsm78 
На мен никой не ми ги е рекламирал даже напротив, но аз съм си ги харесала и си искам тях  Heart Eyes
Вече съм купила 2 и ми изглеждат добри

Общи условия

Активация на акаунт