Щъркелите пролет предвещават ,а МАЙски бебчета дали ще ни доставят!- Тема 19

• 24 898
  • 694
  •   1
Отговори
# 450
Нели внимавай повече,дано крачето бързо ти мине.
Ох за болницата аз реших в окръжна,ама още не съм ходила да разгледам и много се надявам да не остана разочарована.Утре ще ходя и хем да видя какво ще ми трябва за там.Аз днес уж трябваше да свърша много неща,ама само поизчистих в нас,трябваше да се видя с една позната,ама не ми се излиза хич.А и до университета трябва да ходя,ама айде за утре ще го оставя.И аз все си казвам че има време ама то не остана.Сега отивам да готвя а после мисля да се разходя в Джъмбо,нямам ръкавички,лигавничета и пелена за изписването,дано да си харесам нещо.О и обувчици искам да взема  Laughing

# 451
Нели, много майки казват че се запушват много, не пускат добре и изобщо не си струват парите... За това го споделих да не си давате парите, аз лично ползвам само Нук, така че изобщо не мога да дам лично мнение относно Томи Типи Thinking

# 452
  • София
Нели, много майки казват че се запушват много, не пускат добре и изобщо не си струват парите... За това го споделих да не си давате парите, аз лично ползвам само Нук, така че изобщо не мога да дам лично мнение относно Томи Типи Thinking

Да не би да става въпрос за тези анти-колики които са с тръбичките вътре?
Аз съм си взела обикновени , не би трябвало да има проблем с тях. Бибероните са с номера  Peace

babybu уж внимавам, но направо ми се подкосиха краката  Rolling Eyes . Не съм се спънала нещо, просто изведнъж си паднах. Ами то с това спане по 3-4 часа на денонощие пък и тези килограми си оказват влияние

# 453
хрема отвратителна имам от вчера. детето поне добре, че се закрепи.. ще ходя на док хем него да го чуе пак, хем и аз да видя какво ми е..
на другите болни - бързо да се оправят  Praynig

# 454
здравейте, майчета.
Днес ходих да си правя изследвания, та ще видим следобед как са.
Неллили, внимателно със стълбите, и дано бързо ти мине крака.  bouquet
аз като слизам и се качвам по стълби, винаги се държа за парапета. Срам не срам Embarassed
Днес смятах да ходя по магазини, ама не ме огря. Сутринта ставам да приготвям малкия за градина, естествено след почти безсънна нощ, и като взе да кашля, една хрема, ужас. Та хайде на лекар, там се развиках с извинение да вляза веднага, защото имаше поне 3 деца, с много по-ужасни симптоми от моя син, а пък аз с големия корем само ми оставаше да прихвана нещо. #2gunfire Ама разбрани хора, влязох веднага. Та сега пак вкъщи, ще се гледаме с малкия до края на седмицата. ooooh!
Джей,  Hug
златка, скорошно и бързо оздравяване. Praynig
Хера, добре дошла.  bouquet
аз отивам да полегна малко. ама да видим дали ще спя, че както ме боли всичко вече ooooh!

# 455
Синът ми пие вода от Томи Типи...много е добро.Нито капе,нито пропуска нито нищо  Peace

Но заради проблемът с вноса,сега няма да мога да ги купя.Всъщност ще мога,но после пък биберони няма да има  Close И най-вероятно ще взема Авент,за по-сигурно  Tired

Нук не ми се коментират...отвратителни са.Такъв вакуум правят бибероните,че трябва през 10 секунди да го вадя и да го оправям,не благодаря  Stop смених 5 биберона поне,пак същото  Tired
И капачките им не са плътно до биберона...и когато тръскам млякото цялата капачка се олива вътреи понеже има дупки капачката отстрани,съответно си оливам и ръцете  Tired

# 456
Здравейте, сладурки  Hug
Аз от няколко дни не съм се спряла изобщо в нас и съответно не ми остава и време да седна пред компютъра Simple Smile Стане ли топло навън, обучките ми все към входната врата сочат  Mr. Green Парковече са пълни с народ и вчера цял дед с още една маминка препичахме тумбаците на слънце  Mr. Green Днес тъкмо бях решила, че ще наваксам пропуснатото в темата, но нета ми е под всякаква критика и до преди малко ползването беше истинско мъчение  ooooh!
Аз се връщам назад да ви чета, че много нещо сте изписали....  #Crazy

П.П. Не е ли време да си направим една среща софийските мамчета??? Ако междувременно е коментирано и заради моята хиперактивност съм пропуснала, извинете ме  Mr. Green

# 457
Здравейте тумбаци !  Mr. Green

Вчера бях при доки и всичко е наред с беба. Питам я :"Още ли е момиче ?"  Joy Разсмях я набързо и ме успокои,че не се променило  hahaha Обърната си е с главичката надолу и си беше надигнала главата. Викам си на акъла..гледаш към изхода ама ти е рано още...  Mr. Green Доки ми изписа и Валериан ,че явно нервите .... лоша шега ми играят.

Джей  бегълката Hug  Mr. Green

Неллили по полека по стълбите  Naughty И ние тук имаме едни завъртяни, а терасата на нашия етаж няма парапет и дирекшън съм долу ако залитна,но днес времето е хубаво та изметох на котките и сега съм ги изритала навън малко  Mr. Green

Утре с майка ще ходим до Варна, та я варненките да ми кажат къде мога да си намеря ношничка за боницата и да не е много скъпа.  newsm78

# 458
здравейте  и от мен,аз днес си взех 45 дневния и на счетоводителката го занесах.дадоха ми и напеавление за хоспитализация,и тая обменна карта...готова съм..само дето има още време до 9тия.
днес ми дойдоха и покупките от АСДА,трябва и аз да снимам скоро.
Нелили внимавай много,дано не е сериозно,аз предходната седмица като паднах в банята,сега ме боли коляното и отперд и отзад и трудно клякам,и китката и ръката високо горе...лоша работа е...правя компреси

# 459
Привет, пак много сте изписали Simple Smile
Болят ме ребрата от толкова ритници  Mr. Green За козметиката и аз мисля да взема Бюбхен, първо мислех Чико, но тук почти ги няма и трябва да ги поръчвам он-лайн. Мисля да взема шампоан за коса и тяло, мляко за тяло и слънцезащитен крем за бузките и ръчичките на бебо Simple Smile

# 460
Привет, пак много сте изписали Simple Smile
Болят ме ребрата от толкова ритници  Mr. Green За козметиката и аз мисля да взема Бюбхен, първо мислех Чико, но тук почти ги няма и трябва да ги поръчвам он-лайн. Мисля да взема шампоан за коса и тяло, мляко за тяло и слънцезащитен крем за бузките и ръчичките на бебо Simple Smile
Слънцезащитен обсъждахме преди време, не се препоръчва на бебета под 6м. възраст. На самите кремове също го пише.

# 461
Момичета, препоръчайте ми матрак, довечера трябва да ходя да купя а съм в пълно неведение  Blush Може и да сте обсъждали марките, ама сега нямам време да се връщам да чета назад. Козметиката за начало мисля да е Бюбхен, колкото за родилното, а след това като се върнем вкъщи мисля да си взема Себамед.

Люси, ти във ВМИ ли ще раждаш. Да не се засечем  Mr. Green Hug

# 462

Утре с майка ще ходим до Варна, та я варненките да ми кажат къде мога да си намеря ношничка за боницата и да не е много скъпа.  newsm78

Диди, мисля че не е нужно да търсиш в конкретен магазин нощница, навсякъде където продават по принцип бельо, пижами и ножници си има и такива, които са отпред с копченца, за да ти е по - удобно при кърмене.
Ще ти кажа моите от къде ги взех за около 17 лв. памучни са, младежки (не бабешки), едната ми е с магаренцето Йори една такава бледо розавичко с бледо лилавко, а другата е бледо синьо с бледо розавичко и една пчеличка... сладурски са и си ги нося с кеф, много са ми удобни! Магазинчето се намира от едната страна на окръжна болница, там където е аптека Марешки на ъгъла ул. Селиолу и бул. Ген. Колев. Близко до родилното се намира. ама в района има още такива магазини!

Момичета, препоръчайте ми матрак, довечера трябва да ходя да купя а съм в пълно неведение  Blush Може и да сте обсъждали марките, ама сега нямам време да се връщам да чета назад.

Джей ни си взехме на бертони с кокос и пяна, много добре изглежда, твърдичко е, което знам, че трябва да бъде за бебето.. Мои приятелки също ползвали такъв матрак са доволни!

# 463
май-чета, ура.  newsm44. Взех си резултата от изследванията - направо съм желязна Mr. Green - хемоглобин-120, желязо-18, нямам и албумин,че се наплаших малко от подутите си глезени. Абе всичко ми е "наред", дет се вика.  Mr. Green

# 464
Мерси Гери, дано стигнем до там   Mr. Green че с този корем.... Joy Как е времето там? Направо се чудя какво да обличам, само зимното яке ми става, а тънкото немога да го закопчея, корема стърчи отпред  hahaha

a_val желязна лейди  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт