Мама срещнала се с татко и ето ЯНУАРЧЕ сладко! (7)

• 44 255
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София, Лагера
1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска - Да, особено като плаче
2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори - Много  Laughing
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно
Не се стряска от никакви шумове, то с Пресиян наоколо Тервел трябва да е постоянно стреснат
4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце - Да, в количката почти 100% от времето там спи. Виж, влеглото си спи само нощния сън  Rolling Eyes
5. Дайте съвет как да му давам от шише- не иска и не иска, а по странното  е, че преди си ядеше. Това сега е някакъв нов хит бута с езика и край. Нито шише, нито залъгалка, нито водичка, само цица, - Не знам
6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали - Понякога да. Т.е. и вечер понякога, но и денем. Но при Тервел май са още колики, защото се гъне и пръцка...

# 421
1. Моете детенце не си държи ръцете в юмрук, ами разперени, за предпочитане пред лицето. ММ вика, че все едно го гледаме на 3Д - нали вътреутробно такива пози заемат  Laughing
2. Плези се, но не много често.
3. Стряска се само ако е спял в тишина. Ако каката е била в стаята докато спи, няма стряскане, а тя бая си крещи Simple Smile
4. Количката я уважава за сън много. Но каката изобщо не ми спеше в количка, виждах се в чудо като излизах с нея навън - отшумя към 3-4 месец и почна да й харесва.
5. Не мисля, че реването му е от превъзбуда, ами по-точно коремни болки. Не знам дали да ги нарека колики, че имаме съмнения за алергия  Confused
Малкия нещо щом се насуче и почва драма - гънене (обикновено на дъга - назад), рев, който не се облекчава от обичайните анти-колик пози, нито от носене на ръце. МНого ми е мъчно като го гледам как се мъчи, по този повод започвам строга диета - без никакво никакво млечно. МНого ще ми е трудно Sad Ама като има съмнения за АБКМ. Че в акото точи една слуз от вече цял месец...

# 422
  • София, Лагера
Ноеми, ОВОЩНИК си заслужава, но трябва да спите в Казанлък, не знам там до плажа да има хотел. Ако решите да наминете ще направим един Овощник заедно. За децата е супер пък и за родителите. Малко ме успокои с тези 8 дена, днес ни е 7ми ден и съм притеснена да няма още ако.

Мерси, Антоанета, непременно ще го организираме  Hug! ММ е карал гимназия в Казанлък и много обича там да ходим  Wink Мислим да спим там на 2 и 3 юли, на 2 да пътуваме, т.е. на 3 юли можем да полазим Овощника  Peace На 4 отпрашваме към морето, но преди това може да минем за кафе през Ст. Загора, да се изпозапознаем и с тамошните мами и бебета  Flutter.

# 423
  • София
Здравейте момичета.Аз съм предимно от четящите но рядко се включвам и с писане.Прочетох че отново има бебенца с проблемно акане.Преди седмица писах какво опитах и подейства.Понеже отново има такова въпросче аз дадох еднократно разредена лъжичка сок от червено цвекло.Вече една седмица си ака Райчето без проблем по два пъти на ден .Успех на всички.

# 424
благодаря ви момичета, явно имам много свободно време и се спирам да се вглеждам.
както казва мъжа ми, детето си е добре, само дето майка му е ненормална  Grinning

антоанета, и аз давам с малка лъжичка.

Иначе и аз забелязвам, че напоследък Мартин си търси общуването или игра- или трябва да му говоря и да го гледам, или да го въртя по разни атракциони, гимнастики, люлки и т.н Даже някой път като го вдигна от гимнастиката докато играе започва да реве, явно недоволства. Другия хит е, че като го вадим от коритото за къпане също започва да плаче, явно това е вид недоволство
Какво друго да споделя, което съм забелязала... Ааа да, напоследък нервничи като го сложа на повивалника, като му обличам дрехи през главата, вече не успявам да му правя масажчета, защото не иска да стои легнал на плота, изнервя се.  А като го вдигна се ухилва и почва игра

Не знам, май очаквах до 6тия месец да си е едно бебе и тези промени ме стряскат. И имам чуството, че всичко разбира. Вчера дойде свекърва ми и понеже не е идвала от 1 месец той я гледа много странно, като непознат човек, нас с баща му по друг начин ни гледа
Май трябва да прочета някоя дебела книга да видя кое е нормално и кое не

Брилянтин, и марти се гъне на дъга назад и много пръцка newsm78
И на мен ми се струваше, че има слуз в акото и даже носих един памперс на гастроентероложката, но тя каза, че няма проблем, но също и мен ме посъветва да огранича млечните. Вие имате ли някакви други симптоми. Оф вече съвсем се ошашавих, то рахит ли, то жълтеници ли, то АКБМ

# 425
Ноеми, ОВОЩНИК си заслужава, но трябва да спите в Казанлък, не знам там до плажа да има хотел. Ако решите да наминете ще направим един Овощник заедно. За децата е супер пък и за родителите. Малко ме успокои с тези 8 дена, днес ни е 7ми ден и съм притеснена да няма още ако.

Мерси, Антоанета, непременно ще го организираме  Hug! ММ е карал гимназия в Казанлък и много обича там да ходим  Wink Мислим да спим там на 2 и 3 юли, на 2 да пътуваме, т.е. на 3 юли можем да полазим Овощника  Peace На 4 отпрашваме към морето, но преди това може да минем за кафе през Ст. Загора, да се изпозапознаем и с тамошните мами и бебета  Flutter.

На линия сме и за Казанлък и за Стара Загора за запознаване на бебоците. А Мила може да дойде и на Овощник , много идват от СЗ, нали МИЛА?

# 426
- мята ръце,крака,рита,върти глава.... newsm78 Направо smile3511 Дали има и други като нас? newsm78
Има и Ивайла е така понякога
 Aniper, понеже рахит ми звучи стряскащо, а и честно казано нямам много доверие на лл, ще направя консултация с друг лекар и после ще пиша как е минала. Ваксинираха ли ви все пак, защото нашата ги отложи
 Ети, да се оправяте бързо
 Инка, дано разберете къде е проблема и по-скоро да го решите
 Пепинка и Ивайла расте на ръст, за 3мес. с 10см., ама като гледам другите бебчета как наддават да им е здраве, вчера нещо се попритесних. Макар че следя пълните памперси все си мисля, че кърмата й стига

# 427
  • София
Здравейте,
аз малко се поизгубих, ама не се свъртам тия дни у нас  Whistling А вчера имахме цял ден гости, та нямаше как са пиша. Днес съм по-свободна, та ще драсна някой ред.
Първо да се оплача, че малкия киха и кашля и ходихме до педито. Тя го прегледа и каза, че гърдичките са чисти, малко гърлото е зачервено и ни изписа осцилококцинум, бела дона и вит.Ц. Мен също ме приболва гърлото  Sick
Та няма как да дойда на срещата. Само да се оправим и пак ще сме на линия   Heart Eyes
Минахме и ДК и Виктор е пораснал с 4 см и е качил 460 гр. Малко е наддал на тегло, но според педито всичко си е ок. Вече е 5680 гр., почти мъж за женене  Mr. Green
1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска - от време на време
2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори - да
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно- мноооого и плаче изтерично
4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце - спи най-вече там
5. Дайте съвет как да му давам от шише- не иска и не иска, а по странното  е, че преди си ядеше. Това сега е някакъв нов хит бута с езика и край. Нито шише, нито залъгалка, нито водичка, само цица, - нямам отговор
6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали - и Виктор много трудно заспива, особено вечер. Най-често заспива на гърда.

# 428
  • София

1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска - Да
2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори - Да
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно - Да
4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце - Не, ние сме домушари, в количката не ни кефи  Sad

5. Дайте съвет как да му давам от шише- не иска и не иска, а по странното  е, че преди си ядеше. Това сега е някакъв нов хит бута с езика и край. Нито шише, нито залъгалка, нито водичка, само цица, - тук не знам
6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали - случва се, при нас коликите се завърнаха от 1 седмица насам

# 429
  • ул. "Мечтание"
1. Държат ли си вашите бебоци свити ръчичките в юмручета, Марти все ги стиска - рядко
2. Плезят ли езичета- Марти все нещо си дъвче езика и плези, аха аха да проговори - доста често
3. Стряскат ли се от кихане, кашляне и т.н - той се стряска и почва понякога да плаче безутешно - понякога
4. Спят ли в количките- при нас това е почти невъзможно, спи по 30 минути като зайче и после ги ококорва и край, трябва да го взема на ръце - зависи дали му се гледа или не; ако иска да зяпа започва да нервничи в количката и го нося в слнга или на ръце, ако му се спи - спи си като пън
5. Дайте съвет как да му давам от шише- не иска и не иска, а по странното  е, че преди си ядеше. Това сега е някакъв нов хит бута с езика и край. Нито шише, нито залъгалка, нито водичка, само цица - малка мека чашка, лъжичка, ако си намериш това или това също ще свършат чудесна работа, те са точно с такава цел разработени
6. Превъзбудени ли са вечер- Мартин от превъзбуда само проревава,гърчи се, нито иска да суче,нито нищо . Дали са колики, не трябваше ли вече да са минали - често бебетата са превъзбудени вечер заради впечатленията и емоциите, които са натрупали през деня, а и като гледам възрастта сте май в третия ревлив период

# 430
Здравейте момичета.Аз съм предимно от четящите но рядко се включвам и с писане.Прочетох че отново има бебенца с проблемно акане.Преди седмица писах какво опитах и подейства.Понеже отново има такова въпросче аз дадох еднократно разредена лъжичка сок от червено цвекло.Вече една седмица си ака Райчето без проблем по два пъти на ден .Успех на всички.

БЛАГОДАРЯ, само това не съм пробвала Mr. Green

# 431
  • София
Антоанета,пиши като го пробваш дали е подействало и при вас.Стискам палци да се нормализирате.

# 432
  • София, Лагера
Мерси за идеята, Стела, аз и преди прочетох, но мисля, че му е рано на малчо за цвекло. Ще си караме на кърма до 6 месец  Peace

Антоанета, "събрахме се", както се казва в една реклама с Джоко Росич!  Party Party

# 433
Нощни, мерсаж за линковете за чашките за хранене.
Бимбим, явно и ние сме домошари, защото приберем ли се от разходка така откъртва, че часове не мога да го събудя

# 434
1.Предимно свити в юмрук си държи ръчичките,разтваря ги,когато иска да бутне някоя от играчките на активната гимнастика.
2.Почти не  се плези
3.Спи  ли дълбоко,нищо не е в състояние да я стресне
4.В момента,в който я сложа в количката,веднагически заспива.Когато сме на разходка,винаги спи.
5.Тук не знам какво да те посъветнам
6.Определено вечер е по-екзалтирана,иска да бъде при нас,да се глезурчи

Общи условия

Активация на акаунт