SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 245
  • 733
  •   1
Отговори
# 195
Фейче, като какво ме преброи, дарлинг, любопитна съм. Не, не съм любопитна, шегувам се Laughing
Аз пък Лили въобще не я включих, тц-тц-тц.

# 196
Малко фенарт

# 197
  • София
хахахх двеите с Дийн са супер Simple Smile първата нещо малко ми се губи идеята....

# 198
  • В средата на времето
Тези с Дийн и на мен ми харесват. Много добре са му хванали погледа на втората Simple Smile

# 199
I am happy and very satisfied!!!

Поздрав за мен и останалите мараканките!

Импалке,  newsm78 какво ти е, че Дийн така старателно те оправя  Wink???

# 200
  • гр. София
Ау! На първата снимка Сам как си е извадил сърцето!  Sad
Това аналогия с липсата на душа ли е?  Confused

# 201
Явно аз имам проблем с нета, защото фен артите от Злата не ги виждам(излизат ми с Х), та щях да питам къде още мога да ги видя, после прочетох за изваденото сърце на Сам и се сетих, че гледах нещо подобно в балалайката сутринта

това ли е?

# 202
Не е това, Диди. Ето -

Извадено е, може би, и заради големите му терзания за съществуването  на демонска кръв там, сърцето е оградено в бодлива тел. Но пък лицето/ устните не издава страдание.

# 203
Този фенарт на Сам съм го виждала, но так и не разбрах какво искат да кажат. Може би Розето е права за аналогията.
Диди, Дийн не оправя Импала, а я гали, съсредоточи се хубаво Laughing

# 204
  • София
Къде го видя това страдание...то направо си е в намек за усмивка нарисуван...обаче за рисунките по тялото нещо ми бяга издеята...

# 205
Аз по-скоро го виждам като да се опитва да си го върне сърцето, навън е, бодливо е, но си е неговото и той си го пази, в позата на ръцете му има сякаш усещане, че го закриля. Съвсем свободен прочит от моя страна Laughing

# 206
Диди, Дийн не оправя Импала, а я гали, съсредоточи се хубаво Laughing

Ми то същото бе Инче, ама тая моя уста, пу пу, ти си по-романтична, а аз направо джаста-праста в случая Joy

Люс  Hug видях сега арта

# 207
Ейнджъл, да де, няма страдание, та стигнах до задънена улица в разсъжденията  Grinning

# 208
  • София
уф, аз нещо "Не"-то съм го пропуснала... това сигурно ли е , че трябва да е Сам изобщо?

# 209
Аааа, този въпрос не съществува, Сам е - устни, нос, бицепси, торс, колан, V-то  Joy

Общи условия

Активация на акаунт