SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 30
Познайте кой може да връзва с език черешови дръжки.
smile3539 кажи, кажи . Ние познаваме ли го/ я?

Донякъде Flutter .

# 31

А мен Ще ме научили, плиииииззззз   Twisted Evil

# 32
Рисувам и пращам като ЛС.

В знак на извинение пред останалите:

# 33
Импалка не се извинявай,ами направи един клип,да видим  Wink Sunglasses

# 34
Няма как да снимам това, което става вътре Rolling Eyes . Направих каквото можах. По черешово време ще се упражняваме дружно онлайн Joy Joy Joy .

# 35
О,връзване на дръжки от черешки, дали можем да съблазним някой от братята с това, щото аз го мога Sunglasses Laughing

# 36
Сегаааа, хмм това умение дали служи положително и за нещо друго  Joy  Ама по черешово време нистина може да се упражняваме с дръжка йога  за устата  Mr. Green  Най-малкото ще усвоим онази специалната поза на Джаред за снимка  Joy

Много красива и съдържателна новата тема   bouquet  Чак се изпъчих от гордост, че съм в този фандом и тази тема.   Импала е Мастер на мастерите на темите  *поклон*

И да поздравя Галето с празника на съпружието. Да ти е жив и здрав и много да те глези  Grinning  Консумирайте на воля  Hug 

# 37
  • В средата на времето
О,връзване на дръжки от черешки, дали можем да съблазним някой от братята с това, щото аз го мога Sunglasses Laughing

И аз го мога...да връзвам с ръце Crazy Joy
Пу, почувствАх се изостанала и без никакво моджо Whistling

П.П..Гале, ЧРД на твоята половинка! Simple Smile Да ти е жив и здрав, обичай си го, гледай си го, къткай си го, пък той да ти връща всичко това двойно Grinning

# 38

K'вито сте 'убави всичките (знам аз, видях), само един поглед ще е достатъчен, без допълнителни умения. Да му мисли кокодрила, т.е. аз ooooh! .

http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b233489_alpha_ … who_will_win.html
Гласувахте ли днес? Остават час и половина, но ако свърши така, както се очертава засега, аз няма да гласувам през следващия тур пък Crossing Arms . Освен това, вече ми призлява от мен-а на корицата на 'Vanity Fair' Crazy .

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 19:52 от Impala

# 39
И аз го мога...да връзвам с ръце Crazy Joy
Пу, почувствАх се изостанала и без никакво моджо Whistling

добре дошла в клуба...

дай да измислим ние какви скрити таланти имаме....

# 40
  • София
запис при вас  Simple Smile да чакам новият епизод и да ви мятам по едно око Simple Smile

bichito страшен подпис  Joy Joy Joy

# 41
Изи, не си само ти, и аз съм така. Crazy

Не знам какви са ми скритите таланти Laughing

Голяма съм шматка - Гале, да ти е жив и здрав мъжа, да ти угажда и да те слуша bouquet

Последна редакция: пт, 01 апр 2011, 21:43 от Red Sonja

# 42
  • В средата на времето
Аз таланти нямам никакви (Богинята може и да има, но и тя си мълчи  Crazy), камо ли скрити. Или пък са толкова скрити, че чак аз не мога да си ги открия Crazy
Ще съм на трибуните, то се е видяло Laughing

# 43
Спойлери за 6.20 (източник):
Supernatural - 6.20 - "The Man Who Would Be King" - Info on Castiel
It seems as though this season (as forecasted by many people here already) is about to take a dark turn for the worse. This short interview with Sera Gamble gave us good tidbits about this episode:
"Expect an imminent loss. I might be slightly going too far by saying this, but fans will really need to brace themselves for this one. First there's a fair bit of backstabbing, and there's a few things I can't speak on directly, a lot about Castiel's past that brings his motives into the light fully, a good bit of character development, and there's at least one death in the episode--one you may not expect..."
What does this mean? Is Cas gonna die like many have fearfully suspected? Rolling Eyes Are we going to be in tatters by the end of this episode? Well, I'd say so, but I don't know yet. Can't wait for it!

Статия 'Supernatural' to Go Less 'Super' and More & … 039;Natural' - кошмарна за мен първоаприлска шега: аз си знам как ще 'загина', но така безотговорно да ме очисти авторката. Ревнивка и завистница Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms .

Slideshow ‘The ABCs of ‘Supernatural’’

Slideshow ‘The Best of Castiel’

Последна редакция: сб, 02 апр 2011, 00:26 от Impala

# 44
Аууу всички ли спят  Sad
Момичета, вие от къде си сваляте музиката от сериала? Имали я в някой сайт събрана на едно? За протокола, в замунда не мога да вляза  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт