SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 382
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
Joy Бела, Що да е нелегално  newsm78 .... то е равносилно като да го гледаме онлайн (там си е законно, нали?), само дето, един го сваля, друг му слага субтитрите и така ... Нелегално е игралните филми дето сваляме  Mr. Green

ами не знам как стои въпросът със сериалите... но щом ги сваляме от някъде и не го плащаме, определено, не е съвсем легално...

Не обвинявам никого!

Просто си мислех отдавна, че на практика те нищо не са спечелили от мен... а нали това е фенството, нали така печелят, нали за това работят...

нали дори това че гледаме онлайн не се отразява на рейтънгът им и тоест все едно нас ни няма, ние не се броим за фенки...

и понеже темата е за това, реших да споделя своите размишления..

Инче, трябва определено да се замислим....

# 16
  • гр. София
Здравейте и от мен!  Hug

Импалка Heart Eyes, благодаря за хубавата темичка, в която си ни събрала.  bouquet

Струва ми се, че това куплетче от едно стихотворение на Христо Радевски ще е особено подходящо за духа на темата:

За тая сладка болест няма лек
и аз да се лекувам не желая.

# 17
Благодаря, момичета Hug Hug Hug !
Исках темата да е посветена изцяло на нас и затова отхвърлих всички кадри и гифчета от сериала, снимки с фенове и дори авторски, дело на фенове, рисунки и колажи с героите или актьорите, които имам. Колкото до настоящето, дълго се колебах дали да поискам разрешение от вас и съответно паролата от Сити, за да сложа някоя от общите снимки от форумските срещи, но после реших, че не е редно Rolling Eyes .

# 18
Колкото до настоящето, дълго се колебах дали да поискам разрешение от вас и съответно паролата от Сити, за да сложа някоя от общите снимки от форумските срещи, но после реших, че не е редно Rolling Eyes .
Мислим еднакво Grinning. Чудех дали да ти предложа да сложиш нашите снимки там, след съответното питане на момичетата естествено, но после се отказах и аз Grinning

# 19
# 20
  • В средата на времето
Много енергезиращо клипче.  Grinning

Ето още едно със същата музика, но с главни герои Dean&Bella Направо са си един за друг Grinning

# 21
Dean&Bella Направо са си един за друг Grinning

Напълно съм съграсна... направо сме си един за друг!!!!

а кой вчера каза соасант нюв

# 22
Маме, от това клипче ей така Ще ми мине деня
И гледайки клипчето в началото ми напомни, оня ден като говорехте за мелодии на телефони, се зачудих заЩо аз до сега не съм си свалила нито една песен на мобила. Та исках да ви се похваля  Embarassed, че се обзаведох с това.

# 23
  • В средата на времето
Та исках да ви се похваля  Embarassed, че се обзаведох с това.

Чудничко ти звъни алофона Heart Eyes

Подсетена от снимката на Бела:

Heart Eyes

# 24
ей, верно много готина песен, от много готина сцена Simple Smile)))

обаче клипът й е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 25
ей, верно много готина песен, от много готина сцена Simple Smile)))

обаче клипът й е  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

...

Трепи от всякъде  Mr. Green. Напомня ми това когато бях млада и зелена  Joy Joy, сега съм само млада  Outta Joint

# 26
предпочитам този вариант

а най-вече това

# 27
Затова само слушам песните, а не гледам клиповете Crazy .
Познайте кой може да връзва с език черешови дръжки.

# 28
предпочитам този вариант ...

smile3544  Heart Eyes Heart Eyes ох и ах ... други думи са излишни .

smile3539 кажи, кажи . Ние познаваме ли го/ я?

# 29
Затова само слушам песните, а не гледам клиповете Crazy .

можеш ли??????

искам и аз да се науча

Общи условия

Активация на акаунт