SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 258
  • 733
  •   1
Отговори
# 225
  • КиТ
Ох пак сте се развихрили Crazy Joy Joy Joy Joy Joy,не мога да ви смогна и това е Crazy Joy Joy Joy

За Нелито да кажа,че тя по принцип на всякъде обрисва,ма пише в по лесни,за четене теми Mr. Green,така е тежката корана като не пишеш само в една тема и понякога някоя остава ощетена Mr. Green Wink Peace

funky77 добре дошла на маракана Hug Hug Hug Hug
Бичи много добро аватарче,а текста отдоло Mr. Green...,безмълвна оставам Wink
и добра новина виждам,кога да те чакаме на родна земя? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Много ми е любопитно, кои са тези 7!!! градинарки-ултраси. Аз ни докарвам до 3 Joy

Е и аз съм от тез 7 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,то верно вие се знаете обичайните,ма и аз нали си пиша въпреки реално погледнато 2-3 пъти в темата hahaha hahaha hahaha

# 226
  • гр. София
и накрая се писАх като Галето - кандидат-мотика.

Розичка, значи ще плевиш и копаеш, а? Grinning Нямаше никога да позная, че си ориентирана към Градинката Grinning

Обосновах се, обосновах се  Naughty Не съм съвсем като останалите градинарки. По-скоро ще седя на дувара и ще гледам отвисоко с тефтеря в ръка и ще пиша ли, пиша.
Аз съм си башка луда  Mr. Green

# 227
Розееее,
Гуш! Hug Hug Hug

Amore,
Прекрасно стихче. Ето ви и нова тема за обсъждане: какво значи ‘лошо момче’. Смятам че е въпрос, който е вълнувал всички ни, а и няма да е спам, понеже често определят Диййн като ‘лошото момче’ в сериала – нещо, с което не съм докрай съгласна.
Дали е мъжът, който въпреки че/точно понеже не е като излязъл от кутийка – излъскан, спретнат – е адски привлекателен? С поглед, който покорява, с усмивка, която разтапя. С кожено яке, яхнал мотор (в нашия случай Импала bowuu ).
Дали е този, който държи на свободата си и не се обвързва или задържа за по-дълго на едно място? Дали е този, който се старае да не се обвързва И от страх, че може да изгуби това, на което държи?
Дали е този, който взима бързо решения, без да се съобразява с останалите, и държи на тях дори когато вижда че греши?
Дали е този, който изглежда донякъде груб, indomabile, но ако успееш да му напипаш тънките струни става кротък и нежен, и все пак малко непредвидим като тигър.

Има още ‘общоприети’, клиширани показатели, които мога да изброя. Но имам и отговори на всичките въпроси на базата на личния си опит.

# 228
Дали е мъжът, който въпреки че/точно понеже не е като излязъл от кутийка – излъскан, спретнат – е адски привлекателен? С поглед, който покорява, с усмивка, която разтапя. С кожено яке, яхнал мотор (в нашия случай Импала bowuu ).
Дали е този, който държи на свободата си и не се обвързва или задържа за по-дълго на едно място? Дали е този, който се старае да не се обвързва И от страх, че може да изгуби това, на което държи?
Дали е този, който взима бързо решения, без да се съобразява с останалите, и държи на тях дори когато вижда че греши?
Дали е този, който изглежда донякъде груб, indomabile, но ако успееш да му напипаш тънките струни става кротък и нежен, и все пак малко непредвидим като тигър.

сто процента съгласна, това за мен е образа на лошото момче и Дийн се вписва в него... но никак не е лош Simple Smile

това е и типа мъж, за който винаги съм мечтала... ако той е лошото момче, тогава аз ще съм лошото момиче  Mr. Green

(добре че любимият не чете форума), че щях да бъда пак порицана за мечтите....

защото мечтите са си мечти, реалността друга....животът с лошо момче е труден... дори във филма Дийн не успя да се установи при една жена за повече от година.... верен е само на Импалата! Явно това е тайната да спечелиш лошо момче за цял живот - да си Шевролет или мотор Simple Smile)))

а да ви кажа, нали знаете, че любимият нито гледа СПн, нито го харесва, за него е "онзи филма за гейовете" и от време на време се опитва да се шегува нещо, но никога не може да им запомни имената и все ги нарича Джейсън, Джейкъб или нещо пободно  hahaha
и най-накрая измисли да им вика универсалното Джонсън и Джонсън  Joy за да не се бърка....

# 229
и най-накрая измисли да им вика универсалното Джонсън и Джонсън  Joy за да не се бърка....
  Joy Joy Joy
Много добро!

Галче, да ти се извиня за вчера.  newsm51 Права беше, тези снимки наистина са били от прощалното парти на шести сезон. Аз я намерих онази снимка на Дженсън с капата, дето си мислех за нея, ама там е с друго яке.

А ей тук има още снимки от партито - http://letter2young.blogspot.com/2011/04/supernatural-season-6-w … party-photos.html

Отивам да се срамувам в ъгъла  Embarassed, че съм започнала да забравям снимките на Тренера и да си мисля, кога ли ще се появи клипче в ютубето с изпълнението му от въпросното парти.

# 230
  • В средата на времето

За мен е това плюс това, че не иска да се обвързва. Дали заради начин на живот или заради някакви минали големи страдания в личен план. Див и необуздан, но криещ дълбоко в себе си чуФствителна душа. Романтичка съм, кво да правя Laughing

Как беше - влюбваш се в лошото момче, но си взимаш доброто в къщи Laughing

но никога не може да им запомни имената и все ги нарича Джейсън, Джейкъб или нещо пободно  hahaha

Моят също се прави, че не може да запомни името и като каже "как беше...онзи твоят там...Джейсън-Мейсън" Crazy

# 231
  • гр. София
Ох, прощавайте за спама, но не се сдържах  Laughing
Това:
.... но си взимаш доброто в къщи Laughing

ми напомни нещо от ранното детство. Значи, бях на около 5-6 години. Гледах едно детско, в което бедният момък се потопи в един голям казан и излезе от него красив и богат, след което се ожени за принцесата.
Та, прибира се мама от работа и ме пита какво гледам, а аз най-възторжено й отговарям, че баткото се е топнал в един казан, станал е хубав и после си е взел хубавата кака за вкъщи  hahaha hahaha
Още ми се напомня този бисер  Mr. Green

# 232
Много точно.
Типът мъж "лошо момче" е арогантен, чувствителен, нестандартен, забавен, нежен, вълнуващ и те кара да плачеш. Доста противоположности в едно цяло, което го превръща в много привлекателен мъж.

Ох, прощавайте за спама, но не се сдържах  Laughing
Това:
.... но си взимаш доброто в къщи Laughing

ми напомни нещо от ранното детство. Значи, бях на около 5-6 години. Гледах едно детско, в което бедният момък се потопи в един голям казан и излезе от него красив и богат, след което се ожени за принцесата.
Та, прибира се мама от работа и ме пита какво гледам, а аз най-възторжено й отговарям, че баткото се е топнал в един казан, станал е хубав и после си е взел хубавата кака за вкъщи  hahaha hahaha
Още ми се напомня този бисер  Mr. Green
  Joy Joy Joy

Само за протокола да вметна, след като Бела повдигна въпроса, че моят мъж е тийм Дийн, много го харесва, чак се притеснявам отвреме-навреме Grinning

# 233
  • София
Е и аз съм от тез 7 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes,то верно вие се знаете обичайните,ма и аз нали си пиша въпреки реално погледнато 2-3 пъти в темата hahaha hahaha hahaha
На Пламито съм и казала, че все избира по-малките и не толкова красивите братя Mr. Green
Искаше даже анкета Сам срещу Стефко ( от ДНВ). Че кой ще гласува се питам Thinking Wink

# 234
В сайта на Джес са пуснали линкове към галерии със снимки от PaleyFest-а със невероятни размери - http://jessdiary.diary.ru/ .
Прилагам за пример този Дженсън. Леко с цъкането, че като се отвори голямата снимка направо чупи монитора  Grinning

По темата за лошото момче - в почти всички (99,9%  Mr. Green) книги и филми, които съм чела и гледала, симпатиите ми е печелел точно този тип мъже. Може би е необузданата натура, трагичността на отхвърления от обществото (например Хийтклиф, той ми е класическо лошо момче), сладостта на забранения плод ( не си играй с лошите момчета), или е нещо далеч по-прозаично - тестостеронното мачо излъчване (мога да направя повече деца)  Mr. Green. Не знам кое точно, предполагам всичките взети заедно. А и както кази Изи, лошите момчета са по-интересни, точно с това - да откриеш дълбоко скритата им чувствителна душа. И аз съм романтичка.
Истината е, че в повечето случаи истинските лоши момчета в реалния живот са наистина лоши, привлекателни са само литературните и филмови образи.
Затова и аз се влюбвам във всяко едно лошо момче от екрана и страницата, но съм си взела за вкъщи добро  Laughing.

# 235

Защо не знаех това през 2007 г.? Шегувам се... донякъде, разбира се.

# 236
Истината е, че в повечето случаи истинските лоши момчета в реалния живот са наистина лоши, привлекателни са само литературните и филмови образи.
Те това е и моето разбиране за лошите момчета Laughing

Мен пък обикновено ме привличат добрите момчета, на които им е писано да станат лоши. Обаче те тропват с крак и казват - е няма пък, да си гледат работата всички Laughing

# 237
  • В средата на времето
А и както кази Изи, лошите момчета са по-интересни, точно с това - да откриеш дълбоко скритата им чувствителна душа.

Аха, стига да си достатъчно безстрашна, корава и търпелива Grinning

А какво се случва с лошото момче и това как го възприемаш, ако стигнеш и откриеш все пак чувствителната душа? Дали самото търсене провокира и мами или резултатът на края? Simple Smile

Защо не знаех това през 2007 г.?

И да го знаеше, едва ли би променило избора ти. Simple Smile

# 238
Мисля че ‘лошото момче’ се ограничава до Диййн-типа и никой няма предвид наистина лоши, гадни, зли, откачени, агресивни, насилнически типове. Та този първия тип го има не само в литературата и филмите, и го предпочитам пред вариантите *** марийкин (моля да ме извините за грубия израз, но е твърде точен) и нормален, който е обичайният избор.

Мен пък обикновено ме привличат добрите момчета, на които им е писано да станат лоши. Обаче те тропват с крак и казват - е няма пък, да си гледат работата всички Laughing
Градинарка ултрас Hug .

# 239
Може би всяка от нас харесва "лошите момчета", заЩото са като дивите коне .... неопитомени. И точно там им е чара и предизвикателството, да го укротиш. Но дефакто, зад маската на лошото момче винаги се крие една наранена, чувствителна душа .... плачеЩа за утеха.
А истинските лоши момчета ... са истински лоши и по добре да не си им на пътя.

За протоколо, кака се връЩа на 15.07 и от сега правя планове  smile3508

Общи условия

Активация на акаунт