SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 227
  • 733
  •   1
Отговори
# 255
funky77, стихотворението ти е страхотно! Heart Eyes

Както и това, което Апокалиптик е пуснала! По темата за "лошите момчета" не знам да се изказвам ли (отново), но май наистина типът "лош в стил Дийн" (не "лош" в смисъл на някой изрод) много се харесва, защото е интересен и привлекателен, представлява предизвикателство да бъде открит (душевно имам предвид) и опознат и най-вече трудно се намира в истинския живот. И аз като поредната романтичка да се обадя, че във филмите и книгите се влюбвам в главния герой "лошо момче", но за вкъщи си предпочитам моето си добро такова. Grinning

# 256
  • В средата на времето
Aз ей това най-много си харесах от стихотворението на funky77 Simple Smile

"И не ме съжалявай — не съм толкова млада.
Мойте нощни злодеи със апостолски маски,
са мъжете, които  съм изпратила в ада."

# 257
Еми,
Здрасти, мила! Кажи че си гласувала Praynig - Ненаситница си, нали?

# 258
Еми,

Хахаха, че каква друга! От подписа ми не личи ли?  Twisted Evil  Гласувах, и даже тръгнах да пиша нещо, но мъжа ми мина зад мен и каза отвратено "Оффф, пак ли тия двамата?!". Аз само се изхилих и казах, "Тримата, мило, тримата." Ама ми секна вдъхновението, гадината, та си останах само с гласуването, а после ме завъртя шайбата и... да.

# 259
Фънки ... красота е направо поемата Hug браво, много супернатурално.
Момичета, а така, вие тренирайте и пускайте снимки, та да мога да ви разпозная (не че иначе няма да го направя, тя тази мания си личи от далеч  Mr. Green) , но наистина Ще направя всичко ама всичко възможно да може да се видим поне веднъж  Praynig
Еми Hug, добре завърнала се   bouquet

# 260
Еми,
Хахаха, че каква друга! От подписа ми не личи ли?  Twisted Evil  Гласувах, и даже тръгнах да пиша нещо, но мъжа ми мина зад мен и каза отвратено "Оффф, пак ли тия двамата?!". Аз само се изхилих и казах, "Тримата, мило, тримата." Ама ми секна вдъхновението, гадината, та си останах само с гласуването, а после ме завъртя шайбата и... да.

E, личи, личи, и баба ти Импала помни като... Шевролет, но си мислех дали не си от Ултра Ненаситниците, т.е. тези, които не си играем да редуваме Grinning .

# 261
E, личи, личи, и баба ти Импала помни като... Шевролет, но си мислех дали не си от Ултра Ненаситниците, т.е. тези, които не си играем да редуваме Grinning .

баба? от 67 г.? доста свежа бабка ще да е !!!!
а иначе си права: ЖИВОТЪТ Е ПРЕКАЛЕНО КРАТЪК ЗА РЕДУВАНЕ!!!!!!

Funky, ти ли писа това невероятно стихотворение??????

но мъжа ми мина зад мен и каза отвратено "Оффф, пак ли тия двамата?!".

Еми, да не би да имаме един и същи мъж????  hahaha

# 262
... ЖИВОТЪТ Е ПРЕКАЛЕНО КРАТЪК ЗА РЕДУВАНЕ!!!!!!

Абсолютно  Peace трябва да му се наслаждава ме максимално ....  Mr. Green

# 263
Абе... Импалка, да ти кажа, не помня дали се писах обикновена или ултра, май имах колебания. И по много да идват, няма да им простя!  Mr. Green

Бичи, мерси! Simple Smile Чакам да се видим наживо!! Отсега си разчиствам графика за юли!

Бела, съмнявам се да един и същи, ама сигурно ще се сдушат ако ги запознаем!  Joy

За всички: поздрав с туй клипче: спомени от първи сезон и яко парче на един прекрасен музикант, който ни напусна на днешната дата преди 9 години-Лейн Стейли от Alice in Chains. Sad

# 264
Абе... Импалка, да ти кажа, не помня дали се писах обикновена или ултра, май имах колебания. И по много да идват, няма да им простя!  Mr. Green
И те на теб Flutter . Ненаситница - това е важното Peace .
Ех, юлската среща се очертава прекрасна.
Благодаря за поздрава. Ето моя към вас с любимо парче: http://www.youtube.com/watch?v=BKAdnA2Li3E

PS. Исках да изчакам да пусна линк към финала на гласуването за 'Alpha Male 2011', но все ми се появява Брад Пит и затварям с писък. След малко обаче пак отварям - мазохистка Joy .

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 13:57 от Impala

# 265
И квооо - пак Брад Пит?  Joy

По темата за "лошите момчета"    Много съм изморена и не ми се разсъждава, съгласна съм с казаното, само да допълня, че е толкова човешко и женско да си мислиш, че точно ти ще опитомиш лошото момче  Grinning Да, но не  Peace

За лириката, която сте писали -   bouquet   Ще се радвам да имаме скоро голяма СПН среща, но да мога да дойда и аз  Grinning

# 266
УДжас няк'ъф Joy - ей това ми излиза постоянно. Ще сънувам кошмари заради него Joy .

Доживях, оцелях, ето линка:

http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b234818_alpha_male_madness_2011_time_final.html

(изборът на снимка е под всякаква критика)
Някакъв неизвестен, поне на мен, срещу наш Дженсън - цитирам, 'the Supernatural stud whose chiseled face could cut glass'?! Да го разбием, момичета! Гласуването приключва на 12 април в 21.00 българско време.

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 12:19 от Impala

# 267
Малее,кога удъртя толкоз Брад Пит  Shocked

Иначе този няма никакъв шанс пред Дженсън,мога да си лягам спокойна  Grinning

# 268
Специален поздрав за всички

Мараканки и всички от Син Сити  Mr. Green  това е пожелание за Лека НоЩ
" ...  Тез очи зелениииии .... каааак Ще ги сънуваааам .... дали са ни вернииии ...."  Whistling

Това последното дето сте го постнали за Брад е направо ..... Блях ... а едно време преди 100 лета кака беше луда по него
А относно гласуването, запрятам ръкави и започвам с цъкането. .... Къв е тоя дето води наш Дженсън  #Cussing out

# 269
Малеееее  Shocked Shocked Shocked преди 10 мин Дженсън имаше около 77,5 % а сега.....  Rolling Eyes не ми се струва възможно,колко цъкаме да се качи с поне 1%,а сега за няма и 5 секунди с 30% разлика  Crossing Arms  #Cussing out

Ей сега вече много се ядосах  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 01:10 от Mother 0f All

Общи условия

Активация на акаунт