SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 203
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
Злате, днес изглеждаш по-сЛободна  Hug
Да бе, представи си и това ми се случи  Laughing  Hug

Даже ще ви метна един спойлер за епизод 17:

‘SUPERNATURAL’: A TITANIC-SIZED TWIST
Has the wait been long enough for you? Well, lucky for you, the first new episode of Supernatural in six weeks is all you’ve been waiting for — a little mythology, a lot of one-liners, and a heck of a twist.

In the April 15 episode, titled “My Heart Will Go On,” Sam and Dean find themselves in an altered reality where everything — from the not-Impala they drive (horror!) to the career of Celine Dion — is different as a result of the Titanic not sinking. But once Supernatural fans get a glimpse of how the ship’s safe arrival to the U.S. affects the world, you might find yourself wishing, like Balthazar (who’s behind the altered world), that the ship never sank. Particularly when you see the circumstances under which Ellen (Samantha Ferris) returns to the fold. If you, like me, bawled like a baby when she and Jo (Alona Tal) were killed off last season, you might shed more than a tear during this episode.

Also great? Many bromantic moments between Dean, Sam, and the “dirty-trenchcoat-wearing angel who’s in love” with them. Not my words.

Източник - http://insidetv.ew.com/2011/04/05/supernatural-being-human-chuck … -room/#more-39524

Ей с тази кобилка са я сменили Импалата в алтернативната вселена

# 301
Охо, Фънки, още една фенка на Камелия Кондова.
С риск да досадя, и аз ще постна едно нейно.

Показания на Кумчо Вълчо

Вината ми навярно е огромна,
но аз изпитвам гняв - а не вина.
За шапката ли питате? - не помня...
Щом казвате, червена е била...
Запомних й очите! Мили боже,
каква ти шапка, нейните очи
танцуваха по вълчата ми кожа.
А после много дълго се мълчи...
Продумахме, едва когато здрачът
узря във сламената й коса.
Тя беше нежна, да ми бе палача,
да бях умрял от нейната ръка!
Но не умрях. Строих си вълчи кули:
тя ще остане в моята гора,
лицето на луната ще затулим -
а след това ще ми роди деца...
И тъкмо бях пронизан от човечност,
когато стана да се облече.
Отиваше си! Чух я как изрече:
"Да знаеш, че си готино вълче!"
Настигнах я. Способен бях на всичко.
Дори на смърт, за да остане тук.
Изядох я, защото я обичах.
Не можех да я поделя със друг.

Сега видях, че Дженсън е на 51,0, а другият на 49,0 - паднал ли е малко, или така ми се струва?

# 302
Ох Импалка  Blush, бива ли така да описваш снимката .... гледам и преглъЩамна сухо и преглъЩам и гледам снимката ... и после чета твоето описание и направо си представих, че ги докосвам. Имах чувството че можех да докосна тез полуотворени устни ..... ох как може да са толкова греховно хубави и толкова много (както каза сити) облечени ......
Злате Hug, това наистина си е добра новина и наистина ме зарадва  Twisted Evil Viva Crowley
Промото Ще си го гледам вкъЩи. (a подписа ти ме кефи максимално. Бебо те пусна днес в отпуска  Mr. Green)
Сити, много е яка тази поема  Peace

# 303
Злате  hahaha hahaha Подписът ти ме уби  Joy Joy Joy

# 304
# 305
Уф, скоро да идва епизода с 'Кобра'-та, че да я видя и да се маха вече Twisted Evil . Пуууу! ПиснА ми на картера. Да знаеш и да чакаш да ти изневерят Crazy ! И в следващия, каубойския, епизод пак ще ме сменят. Голямо реванширане ще падне Wink .

bichi, Hug
Да знаеш какви разкази, направо филмчета, по картинка мога да измислям Whistling ...

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:09 от Impala

# 306
Добърр ден! Ооо, спойлери, мерси, мерси! Ето ви и на вас една снимчица, не знам от кой точно бъдещ епизод е обаче, а може и да е пускана... но на мен лично няма скоро да ми писне да я гледам  Mr. Green

И аз гласувам с пълна мощност... онзи другия не че не е хубав, но все пак гласуваме за alpha male, така че изобщо няма място за конкуренция.

# 307
Ох, чуден разказ мога да спретна и по тази снимка Flutter . Коя от вас иска да е тази, с която Джаред говори по телефона и й разказва, описвайки подробно? Шегувам се - не мога да се меря с Галчето Hug , но нещата, които 'виждам' са ммммммм...

PS. От времето е (21о, слънчево), ще ми мине ooooh! .

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:04 от Impala

# 308
PS. От времето е (21о, слънчево), ще ми мине ooooh! .

Не е от времето, скъпа, тука е студено и облачно, ама и аз "виждам"... от снимката е! Трябва да и плесна едно заглавие "телефонен секс" Crazy

# 309

Joy Joy

Уф, скоро да идва епизода с 'Кобра'-та Twisted Evil , че да я видя и да се маха вече. Пуууу! ПиснА ми на картера. Да знаеш и да чакаш да ти изневерят Crazy ! И в следващия, каубойския, епизод пак ще ме сменят. Голямо реванширане ще падне Wink .

smile3532 smile3532 smile3532

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 17:27 от Mother 0f All

# 310
Трябва да и плесна едно заглавие "телефонен секс" Crazy
Разказче по горепосочената снимка:
След няколко часа изтощителни снимки, Джаред се излегна на кушетката в паник-стаята на Боби, взе мобилния си и избра един от номерата за бързо набиране – Еми. Гордата жителка на Син сити му вдигна с мъркащо ‘Здрастии. Бяхме заедно до сутринта, а след няколко часа вече ти липсвам, естествено.’ ‘Естествено!’, потвърди Джаред, ‘Виж, имам идея: Импала е тук, готова както винаги ( Laughing ), та си мислех за... С какво си облечена?’ Докато младият мъж слушаше все по-развълнувано описанието в отговор, Импала се метна на четири крака в долната част на тясната кушетка, обкрачи стегнатото тяло, изви се като пантера и започна да се придвижва бавно нагоре. В този момент Дженсън, който придремваше на стола близо до главата на Джаред, се събуди. Обратно на очакванията на Импала и той да се включи – о, я, допел плезир –, Дженсън скочи, нави дългата й медна коса около ръката си и я извлече навън. ‘Да изневеряваш на Сам и особено Диййн с Джаред?!’ ‘Ама аз исках и с теб, Дженсън!’ ‘Къш, гад ненаситна!’ и трясна вратата на студиото.
cry

О, Маме, песента от клипчето не е ли много популярната навремето ламбада, поне музиката?

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 19:29 от Impala

# 311
Импалка незнам  newsm78,тя тая песничка скоро излезе,може да са краднали  Mr. Green

# 312
Импалка...   smile3532  Лош Дженсън, лош! Няма, ние с Джаред ще го навием, няма къде да бяга!   smile3508 Заобиколен е от ненаситни гадове.  Twisted Evil

За клипчето, имаше една такваз ламбада едно време, да. Тука са я направили модерна.  Grinning

# 313
Боже, боже какво ми дойде на главата! Нямате ли милост вие?

# 314
Еми,
 Hug

Фънки,
Ни милост, ни срам, чадо Joy .

TV Guide: It’s a time-travel double header. On April 15, rogue angel Balthazar goes back and saves the Titanic. And on April 22, Sam and Dean journey to the Wild West to find Samuel Colt, the creator of their iconic weapon. Looking for “a shoot-out at high noon, unclean saloon girls Laughing ” and the brothers on horseback, says show runner Sera Gamble.

Oще малко спойлери за 6.18: http://www.examiner.com/tv-insider-in-los-angeles/photos-meet-sa … colt-supernatural
Цитат: '... it is only Dean who is excited about it in the episode. Sam is a little bit reluctant, especially when he sees the garb. He is itchy, out of place with a hat that actually manages to add more height on his already unusually tall frame, and not interested in getting his hands (or feet) dirty. Dean, on the other hand, is eager to throw on a poncho and grab a handful of gold to use as incentive to get those in the olden days to spill the beans on Colt's whereabouts. There's that adventurer spirit we have always known and loved from him! Welcome back, Dean!' Party

Информация за анимето Rolling Eyes - тук, тук и тук.

A тук ни напомнят, че епизодът, свързан с 'Титаник', почти съвпада с годишнината от потъването на лайнера.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 13:11 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт