SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 214
  • 733
  •   1
Отговори
# 285
  • София
хахахх, егати анкетата, как може тоз лигльо да се сравнява изобщо с Дженсън...

# 286
  • В средата на времето
Брей, че си благородна спортсменка! Хич не ме интересува, щом се е изправил срещу Дийн - да мре!   Twisted Evil

Joy то ми е от зодията това Wink Не бе, аз се замислих, че всички го отхвърляме, защото не го познаваме, пък се оказва, че момчето все пак има нещо зад гърба си. Иначе, че трябва Дженсън да спечели то е ясно, най-малкото няма как един новак да го бие Naughty

За едни час гледам, че Дженсън е дръпнал с 0,1% Crazy

# 287
  • гр. София
И аз се отчетох с глас. За нашия човек, много ясно.

Фънки, страхотно, страхотно стихотворение! Heart Eyes

# 288
бързам да ви кажа

в новия брой на Браво за БГ

с Робърт Патинсън на корицата

специално издание само с плакати

има плакат на СПН

не е достатъчно голям според мен, но все пак Simple Smile)))

# 289
Бела излязъл ли е вече тоз брой, заради СПН плаката ще си го купя на мига, само кажи че е излязал и зарязвам работа и хуквам. Много ми допада картинката salt end burn, браво много тематично и ако имам шанс с удоволствие ще се съобразя със съвета под нея Laughing

Не мога да повярвам че младежа от Веселие е толкова близо като резултат до Дженсън, не че е лош актьор, но изобщо не е толкова прекрасен като нашия Тренер. За снимките не ми се говори -  на Дженсън от най-непрекрасните, а на Дарен възможно най-добрата Crossing Arms Въпреки това пак тренера си е по-хубав де.
Аз гледам Glee, и ми допада сериала и Дарен си играе супер ролята, но да го сравняваме с Дженсън като мъж просто няма смисъл те са на светлинни години, и като видях резултата - по малко от полвин процент разлика??!?!?! #2gunfire #2gunfire #2gunfire

За анкетата аз вече си признах, че съм ултра ненаситница отвсякъде - и на демони и на ангели не прощавам, че и на по млади вариянти също Mr. Green

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 11:14 от Ламята

# 290
Дай сега да зарадвам Бичито с една новинка за Краули.

However, Sheppard recently told Assignment X: "You can't get rid of Crowley. If they go to season seven on Supernatural, I would guess that they would bring Crowley back."

Ако има седми сезон е много вероятно да се радваме на Краули в него.
Източник - http://www.digitalspy.co.uk/ustv/s6/supernatural/news/a312940/su … owley-return.html

# 291
Злате,
Благодаря за промото и най-вече за снимките Wink - мнооого ми харесаха, с изключение на, донякъде, шапката на Сам.
След задълбочен и подробен анализ Joy на тази снимка, реших че са в спалня, а топката пред тях е от рамката на легло. Мммм-туп.

Ламята,
 Peace

Отивам да гласувам, дълго!

# 292
Ламята, 

броят излезе... и лошото е, че почти е свършил вече, така че тичай... аз се направих, че го купувам за по-малката си сестра... не че имам такава Simple Smile)) и не че ми повярваха...

а ти пиши по-често... няма само по сватби да се виждаме !!!!! въпреки, че е ако е моята сватба с Джонсън и Джонсън нямам нищо против Simple Smile

Импала, колко време я изучава тази снимка, че да забележиш и рамката на леглото....

това го пропуснах отвсякъде...

но може би е легло

и ние сме се излегнали там и ги чакаме....

мммммммммммммммммммммммм

# 293
Импала, колко време я изучава тази снимка, че да забележиш и рамката на леглото....
това го пропуснах отвсякъде...
но може би е легло
и ние сме се излегнали там и ги чакаме....
мммммммммммммммммммммммм
Най-малко 5 секунди Laughing – докато ми се зареждаше снимката отгоре надолу, жадният ми поглед се спускаше от шапките, през изсечените мъжествени лица, вратовете и широките рамене, до гърдите, торсовете, простенах на диййновия колан, джинсите и щиповете им - тук се прехапах, изпъкналите вени по ръцете на Диййн, простенах на самските бедра. Така си и останах на долния край на снимката и по едно време забелЕзАх топката и бялото ъгълче като преметната дреха или, дай Боже, на възглавница. Блокирах за около 10 секунди и дойдох веднага да споделя.
Харесва ми идеята за излегналото очакване Peace .

Последна редакция: ср, 06 апр 2011, 14:14 от Impala

# 294
Импала, вярваш ли ми, че твоето описание направо е по-хубаво от снимката...

иначе реакциите ми бяха сто процента като твоите ...

# 295
Ооо това наистина легло.
Грехота е да СА толкова облечени тези двамата!

# 296
Bella, Hug
Sin City, baby, Sin City Peace !

Ооо това наистина легло.
Грехота е да СА толкова облечени тези двамата!
Да, достатъчни са шапките, коланите, на които държа особено много Whistling , и ботушите.

PS. Дженсън води засега с 51.1%.

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 12:45 от Impala

# 297
Благодаря ви, но стихотворението е на една поетеса - Камелия Кондова тя пише невероятни стихове и аз съм и голям фен!!! Стори ми се подходящо за темата - радвам се, че го харесахте  bouquet

# 298
И аз търча да кажа, че каубойските шапки и коланите са пре-достатъчни  Joy   Не им трябват ботуши   Злате, днес изглеждаш по-сЛободна  Hug

Това пък го намерих в сайт с играчки, много елегантна изглежда

# 299
Погласувах и днеска,макар че се бях зарекла че няма повече  Rolling Eyes но сърце не ми даде да оставя Дженсън  Heart Eyes

Лили за рожденния ми ден ще знам какво да искам  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт