SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 195
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Фънки, пролет е, птичките пеят, хормоните бушуват... и по-зле ще стане!  Laughing

Спойлериииии! *nomnomnom* Леле, леле, как нямам търпение вече...

# 316
От всичко видяно запомних култовия подпис на Злата и поемата за Вълчо и Шапката по Здрач от Ина   Grinning      Признавам си, че за К.Касабова не съм и чувала. И вчерашната ми хареса  Peace  Ще ида да метна още един гласец за нашия мъж в анкетата. 

Не говори по телефона  Grinning

# 317
Импала,  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

страхотна история...

поздрав

# 318
Ох, Инче, показанията на Кумчо Вълчо са уникални просто Joy
На мен много ми харесват момчетата на каубойските снимки, макар и аз да имам забележка към самската шапка Rolling Eyes
Гласувах и аз за Дженсън в анкетата Peace

# 319
А така, доволно богат ден откъм спойлери, ново промо, поезия (проза в случая на Импалка и нейната "драматизация по картинка") и разбира се каубойски снимки, шапки и разни возила, дето и на малката тапичка за клапата на гумата не могат да й стъпят на Импалка! Heart Eyes

Чинно снощи се наядосвах на резкия спад на процентите в полза на нашето момче спрямо онзи момък от "Глий" (бяхме стигнали по едно време към 2.20 наше време до позорните 43.2 за Дженсън и 57.8 за онзи момък). Възмутените ми коментари (които за мой ужас забелязвам, че са предизвикали още по-мощна и криворазбрана дискусия), можете да видите като постове под самото гласуване (а.к.а @Tanita).

Отивам да гласувам пак, гледам, че сме се закрепили на 51 и малко, но до петък има време и този нагласен вот нищо чудно да се обърне.

# 320
Еми,
Да изкараме до петък - началото на 'Jus In Bello' 2 - и натам е лесно: докато изгледаме и обсъдим клипчетата и новините, и последната седмица очакване ще е минала Peace .

Бела,
Благодаря Hug . По-интересен беше вариантът, в който Дженсън става, но за да си придърпа стола и ме хваща за косата, но за да ме притегли нежно към себе си. В този случай можех да напиша доста дълга история, но с неподходящо за широката аудитория съдържание Flutter .

О, Dana Hug , много си мила. Благодаря - най-нагло обирам всички похвали и комплименти към Импалата Blush .
Дискусията снощи наистина мина всякакви граници. Четох донякъде и после се отказах, просто гласувах доооста пъти: нека резултатите покажат накрая.

Нова снимка:
(цък за голяма с цел подробно разглеждане Grinning ; обърнете внимание на девойчето с розовата тениска - мисля, че тя беше тази, която връзваше Дженсън за сцените в 2.10 'Hunted' - ех, пак съм спала на опашката за професии)

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 15:06 от Impala

# 321
Нова снимка:
(цък за голяма с цел подробно разглеждане Grinning ; обърнете внимание на девойчето с розовата тениска - мисля, че тя беше тази, която връзваше Дженсън за сцените в 2.10 'Hunted' - ех, пак съм спала на опашката за професии)

M,даа, същата мадама е! Ех, как им върви на някои! Heart Eyes

Импалка, толкова ме вдъхнови изпълнението на Тигърчо дето си го пуснала и дето го гледам през ден-два и му се радвам, че даже досадната работа, която ми предстои да подхвана след малко, не ми се струва вече толкова досадна! Hug (ух, пусти данъчни декларации, "те омниус-екзорсизмус" на всички данъчни и други подобни от бирническата подода!)

И още нещо съвсем несвързано с темата, днес познайте кой е бил в София:

Бен Афлек.

Добре, че мен ме е нямало там, че нямаше да го пусна да си ходи. Хич не ме интересува женен ли е или не - все пак за него имах "генерално пълномощно" от милото още ехеее - отколе, преди дори да подозирам, че хубостник като Дженсън Екълс съществувал в това измерение. Heart Eyes
Статия: http://life.dir.bg/news.php?id=8365651

# 322
Дейна, и аз съм в потрес от процентите, обаче от доста време се въздържам да коментирам из нета точно понеже винаги се намира някой да те разбере накриво и настава ужас със кисело зеле. Случвало ми се е да си седя на ръцете едва ли не, за да не изкоментирам нечия гранде простотия.  Mr. Green

Импалка, и в моята глава някакси така се развиваше историята докато ти не и наби едни резки спирчаки  Joy
Е, до петък някакси ще изтърпя. Сега се поддържам с метадон Dark Angel, да не дам фира съвсем поради абстиненцията.

# 323
Еми, метадоновата ти терапия е многго ефективна, пробвала съм я и гарантирам на 100 %, че действа.

Иначе за коментарите - засърбяха ме ръцете, какво да се прави Mr. Green

# 324
Хаха, определено действа, спор няма. И си навлякох още една причина да мразя Fox Networks с буйна страст-първата беше че са спрели Firefly.  Много са зле!  #2gunfire

Лека нощ от мен!  Twisted Evil

# 325

Гледам, че ме чакат да си лягаме, та освен и аз да ви пожелая "лека нощ": Mr. Green (цъкабъл)

И за тези, които са все още живи след горната сцена, предлагам и една класация с 24 слайда на "Най-горещите сцени със Сам и Дийн Уинчестър"

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 00:52 от Dana_Scully

# 326
След слайд шоуто на  Дейна bouquet и след подробно изчитане на написаното ... оставам без коментар.
Пожелавам ви много, много сладка и ползотворна ноЩ

П.С. Не съм доволна от резултата ... пикльото е малко по назад от Тренера  Crossing Arms

Ето и маааааалко мат'риал за подпомагане на ноЩната работа (Син Сити вас гледам) и нека утре всяка да доложи ...  smile3519

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 01:12 от bichito

# 327
Импалка намерих я ламбадата  Laughing

И аз се чудя цял ден моя приятел какво чори пишоросва,а то тази песен  Joy Joy Joy Joy

Лягам си с лош Дийн    Heart Eyes

И с бездушен Сам   Heart Eyes

Последна редакция: чт, 07 апр 2011, 01:17 от Mother 0f All

# 328
  • София
Чори? Не беше ли чури?

# 329
Чори? Не беше ли чури?

hahaha hahaha Аз незнам  hahaha Май си мислиш за 4 звезди  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт