SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 139
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
Цъкабъл на втората  smile3544 smile3544 smile3544

Еми клипчето е  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 451
Радвам се, че ви харесва!  Hug
Импалка, мерси много за поздрава, много ми е тематичен, напоследък нещо съм зациклила на Bad Company и Free....   bouquet 

Ох, тая ръка, тоя кръст  Blush... офф, лягам си, че коня се юрна към реката, а утре трябва да ставам рано... Mr. Green

# 452
Лека, Еми Hug . Дано на коня е съответният каубой Wink .

Пускам ви една снимка (цък и после пак цък) – нищо особено, и едно клипче, и си лягам . Изморих се Tired .

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 04:27 от Impala

# 453
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден!

Би, за теб!
Милото очила ли носи?

Останалите тук (цък и големи)

Добре де! Как може на всяка следваща конвенция да е все по-хубав!
Къде е тренера  newsm78

Еми, много добре направено   bouquet

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 11:48 от Г. Краули

# 454
Може, може, всичко може  Grinning      

Малко за равновесие, че вчера много красив Дийн,  много нещо, да променим сладкиша.

В каубойския дух -

И аз това се чудя в момента, очила?   Rolling Eyes  И ние сме с очила, някои

И, Еми, поздравления, хубави са клиповете ти, има хляб в теб за видърка   bouquet

Голям пост напрасках  Joy , няма що,  но в момента домакинствам и търча насам натам

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 11:50 от lili0909

# 455
  • # супернатурална #
Хахахах, Люс, и на моя нищо му. Ама нали в момента крадем време за себе си  Laughing

Гифчето на Люс е от тук, гледайте го цялото, да не си помислите, че се жалва нещо. Ние си знаем, че по него няма нищо малко  Wink

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 12:06 от Г. Краули

# 456
Tри кратки клипчета, но да видите защо няма да ходя на конвенции, пък Crossing Arms :
http://www.twitvid.com/embed.php?guid=SU2XJ
http://www.twitvid.com/embed.php?guid=ILSF6
http://www.twitvid.com/embed.php?guid=NLB71 (без звук Rolling Eyes )

Снимки от откриването, всичките с Дженсън: http://img832.imageshack.us/g/dsc0339p.jpg . Една, която ми хареса Wink .

Галчето е публикувала едната част от интервюто с Джаред (аз нищо не разбрах от него, 'щото зяпах крака му Whistling , но вие може да успеете), ето и другата: http://www.youtube.com/watch?v=jRt_i7P8yX0 (тук пък и левият крак Whistling ) плюс малко Дженсън.

Спойлери за 6.17 (източник):
Q: Hi Sandra, I am a BIG fan of both Glee and Supernatural, and I love reading your recaps and spoilers! That being said, I have been praying to our dear lord Grilled Cheesus for news that Supernatural will be renewed for a seventh season. Any chance for some savory Supernatural news? If none is available, I’ll take some tasty Glee tidbits! - Jackie
A: Unless a certain network is looking for a fight, I’m guessing Supernatural is well on its way to renewal. I say that as a fan, of course. And as a warning [cracks knuckles]. On the matter of scoop, I’ll take Supernatural for $400. You know the alternate Titanic-twisted world I mentioned last week? Here’s one change you didn’t see coming in the alt-verse: Bobby’s salvage business has a different name — B & E Scrap Yard. This fact is more important than you think.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 13:25 от Impala

# 457
  • # супернатурална #
Ее, ама много викат тия  ooooh! Ще ми съсипят удоволствието от гледката.
Импалко, като каза "крак" се сетих, че сънувах Джаред с къси червени шорти. Ама не като на Дийн, а по-къси и по-широчки. Всъщност не видях как му стоят  Tired , само знаех, че е с такива. Явно подсъзнанието ми е преценило, че няма да преживея гледката. Само си представете бедрения мускул  Rolling Eyes

# 458
Затова, 'Vacanze romane' или 'Dolce Vita' - плащаш повече, ама знаеш за какво. Освен това, добре познавам Рим и мога бързо да пръсна 'стадото' фенки и да отвлека главното ястие в някоя тясна, задънена уличка.

PS. Галче, помниш ли, че наскoро каза, че ако видиш Джаред ще станеш само очи и ще загубиш ума и дума? Оттогава ме мъчи да ти пусна това - извинявай Praynig , но не се стърпях.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 17:16 от Impala

# 459
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Ооо, не, изплюх си кафетооооо, аз съм, аз! Само че съм зяпнала и с уста, Импалко, с уста  Joy
Така е, този мъж може да се гледа само с тихо обожание  Shocked

# 460
Че с какво друго можеш да зяпнеш - стана ми интересно Mr. Green ?

PS. 'Айде да не те подхващам и за  Shocked-емотиконката...

# 461
  • # супернатурална #
Много обичам когато ти стане интересно  Flutter

Ето това трябва да е 'Долче вита" Горкото, пак е с лекенца  Laughing Ама другите как са се нагласили  Whistling

# 462
Tи май не ме обичаш Rolling Eyes . Снимки от 'Dolce Vita'-та (разходка из Рим, свързана с модата; предполагам по 'Via Condotti') съм публикувала в края на предишната страница. Тези, на които Джаред е с карираната риза, cа от снощния коктейл с някои от гостите и само за феновете с Angel Pass.

Последна редакция: сб, 09 апр 2011, 17:20 от Impala

# 463
  • # супернатурална #
Tи май не ме обичаш Rolling Eyes .
Късаш ми сърцето  Tired Просто съм разсеяна и неинформирана. Или пък долче витата я разбирам като аз и Джаред (айде, и жена му) в някой бар.

# 464
Аз изобщо не ги запомних специалните пропуски и турове  Simple Smile  Ама и з а  какво би ми било  Rolling Eyes  Голям е Сладур тук Джаред  Heart Eyes  До него жена му ли е?  И на онези снимки с авиаторските  очила също е неотразим  Peace

Общи условия

Активация на акаунт