SUPERNATURAL Fans: Obsessed... And We Like It!*

• 24 046
  • 733
  •   1
Отговори
# 540
Mupka   Hug Hug Hug Мерси  Flutter Точно днеска се чудих на къде си забегнала  Simple Smile  За теб  Hug

# 541
Спойлерско ново промо за новия епизод и ниаистина "Лека нощ"от мен: http://www.youtube.com/watch?v=sVFQ02AmNjY&feature=player_embedded

# 542
  • В средата на времето
Само да кажа "Добро утро" и се зареждам да гледам всички клипчета, които сте пуснали снощи  bouquet Simple Smile

# 543
Дейна мерси за промото, ще е интересен епизод Simple Smile

Вижте каква сесия открих днес сутринта. TV guide ще пусне фотосесията на 14-и април. Поне аз това разбрах от източника

# 544
Гифчета от въпросната фотосесия:

Причината за нея:

Извод: Не може да няма седми сезон Laughing .

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 11:40 от Impala

# 545
Импалка, Hug  страхотен пост. Особено много се радвам на крайния извод.

# 546
  • гр. София
Извод: Не може да няма седми сезон Laughing .

Ох, Импалка  Heart Eyes, от твоята уста в....на когото там трябва ушите  Praynig

# 547
  • В средата на времето
Ох, Импалка  Heart Eyes, от твоята уста в....на когото там трябва ушите  Praynig

..на Чък разбира се Grinning Wink

Изгледах панела на Дженсън. Започнах гледам този с J2. Само на мен ли ми прави впечатление, че няма бурни истерии и писъци, когато приказват. Някак публиката се държи много добре Laughing

# 548
  • гр. София

..на Чък разбира се Grinning Wink

Изенце, ако зависеше само от Чък щяхме да сме като бабите от първа страница, вярвай ми.  Laughing
Не седми, а седемдесет и седми сезон ще дочакаме...
...и поне десетина конвенции по нашенско  Wink

# 549
Ох, не мога вече! От три дена само зяпам снимки и клипчета, вътрешната ми тийнеджърка така се е развихрила, че направо ме е срам. Сериозно, като пуснете ново клипче, буквално ми треперят ръчичките докато напипам мишката. И като ударя една бира в повече само за това приказвам, добре че имаме едни приятели дето са фенове та ме изтърпяха.  Laughing То аз едвам се търпя...

И на мен ми прави впечатление, че няма толкова пищене по клиповете, успявам да разбера за какво става дума. Това с пищенето така и не го разбрах... аз ако някога попадна на конвенция, сигурно ще си седя на столчето, оцъклила очички и звук няма да издам (освен някое проскимтяване чат-пат) Розе, само при мисълта за конвенция тук ми омекват коленете и почвам да се оглеждам за хартиена кесийка против хипервентилиране...

Хора, дано наистина обяват по-скоро следващия сезон, защото не ми издържат нервите. Би било безумие да го спрат, при всичките тия награди... нали? НАЛИ???

# 550
# 551
  • В средата на времето
ЗЪбелязах един много готин Дженсънов смях на таз конвенция Laughing Малко е злорад един такъв Grinning

Тук на 5,53

ако зависеше само от Чък щяхме да сме като бабите от първа страница, вярвай ми.  Laughing
Не седми, а седемдесет и седми сезон ще дочакаме...

Съвсем ти вярвам. Вярвам, че Чък има идеи за 77 сезона на СПН и то добри. Grinning  Hug

Хора, дано наистина обяват по-скоро следващия сезон, защото не ми издържат нервите.

Ми уж май месец ще кажат Simple Smile

# 552
Ох, не мога вече! От три дена само зяпам снимки и клипчета, вътрешната ми тийнеджърка така се е развихрила, че направо ме е срам. Сериозно, като пуснете ново клипче, буквално ми треперят ръчичките докато напипам мишката. И като ударя една бира в повече само за това приказвам, добре че имаме едни приятели дето са фенове та ме изтърпяха.  Laughing То аз едвам се търпя...
Oooo, на Импала Hug . Точно така трябва, мила: сериалът печели наградите заради страстта на феновете и бясното цъкане Joy . От друга страна, той трябва да е наистина добър, за да има толкова отдадени фенове Peace . И въпреки това не е от най-популярните, които обират 'Еми'-тата всяка година Crazy ooooh! . Моят анализ на причините за това ще оставя за друг път - в прекалено добро настроение съм, за да си го развалям.
Във връзка с това остават 6 часа до края на 'Alpha Male Madness 2011'. Очаквах лесна победа и огромна разлика в полза на нашето момче, но не би. Гласувала съм сигурно стотици пъти, но ще продължа до края: сутринта бяхме на 54% и падаме Twisted Evil . Не че мога да променя нещо, но ще неутрализирам някоя също толкова откаченa отдадена почитателка на 'Glee' и Зализанчо Laughing .

Хора, дано наистина обяват по-скоро следващия сезон, защото не ми издържат нервите. Би било безумие да го спрат, при всичките тия награди... нали? НАЛИ???
Скоро - да: към 20 май Joy .

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 15:16 от Impala

# 553
Ох, не мога вече! От три дена само зяпам снимки и клипчета, вътрешната ми тийнеджърка така се е развихрила, че направо ме е срам. Сериозно, като пуснете ново клипче, буквално ми треперят ръчичките докато напипам мишката. ...

.... и ти се свива едно такова в корема, като леко гъделичкане ..... усещане за нещо хубаво ...  Blush

...

И на мен ми прави впечатление, че няма толкова пищене по клиповете, успявам да разбера за какво става дума. Това с пищенето така и не го разбрах... аз ако някога попадна на конвенция, сигурно ще си седя на столчето, оцъклила очички и звук няма да издам (освен някое проскимтяване чат-пат) Розе, само при мисълта за конвенция тук ми омекват коленете и почвам да се оглеждам за хартиена кесийка против хипервентилиране...

Е как няма  ... все пак това е в Европа ....
И аз като Еми ако попадна на някоя конвенция, ще си стоя мирно, кротко, с ей такива очи  Shocked ще се хиля като идиот и ще чакам всеки момент да припадна .

Здравейте   bouquet

# 554
И аз като Еми ако попадна на някоя конвенция, ще си стоя мирно, кротко, с ей такива очи  Shocked ще се хиля като идиот и ще чакам всеки момент да припадна .
Здрасти, bichi Hug !
Постарай се да припаднеш докато се снимаш с J2. Джаред леко ще те прихване и положи на пода, Дженсън ще вземе бутилка с вода, за да освежи лицето и шията ти с мокра ръка. Да продължавам ли?

Общи условия

Активация на акаунт