Отговори
# 660
Момичета, оставете кафето! Я кажете за бирата!  Wink На мен много ми се пие, ама многооооо!  Crazy

Пий бе жена  newsm44

Няма проблем с биричката. Аз и доктор съм питала:)
Ние с мойто малко мъжле в тумбака, си се черпим през ден-два без да се прекалява разбира се:) 
То не стига че само пуфтим и пръхтим, че да ни лишат и от една студенка през лятото... мнеее, няма да стане beer

Хайде НАЗДРАВЕ от мен  cheers

# 661
И на мен честичко ми се допива биричка и пия по 1 чаша. Все пак няма да лишавам юнака, нека от сега да се учи  Peace Само ми е кофти малко, че бирата почна много да не ми понася откакто съм бременна!

# 662
Момичета, оставете кафето! Я кажете за бирата!  Wink На мен много ми се пие, ама многооооо!  Crazy
Пий бе жена  newsm44

Хайде НАЗДРАВЕ от мен  cheers

Ей, това е приказка! Наздраве кат` си рекла! Иначе и аз си пийвам от време на време по една чашка. Все е нещо!  Whistling

# 663
Ха наздраве и от мен beer и аз си пийвам редовно по един малък Туборг. Embarassed

# 664
green eyes аз си попийвам биричка и не мисля, че е проблем. Особено сега и идва сезона и не може вечер да не излезеш на по биричка beer И кафенце си пия, но гледам да е по едно на ден, но се случва и следобяд да изпия едно. Без кафенце умирам от глава Crazy

А за моренцето, което обожавам, много се чудехме даже се бяхме отказали, но гледам тия дни взехме да си говорим за няколко дни през юни. Но ще видим, че сега пък и тези контракций Thinking Та се радвам поне, миналата година ходих на едно много щуро женско море, че милото беше в чужбина и си изкарахме суууупер, май като за последно с женското море се записах, но поне качествено - по цяла нощ купон а през деня плаж.   grinning039

# 665
Лелееееее,докато се обрна и хоп 45стр. Mr. Green станало
Да ви кажа,аз бира не обичам,но как бих пийнала едно малко джинче с много тоник и лед Party Crazy Joy Joy Joy Embarassed

По повод моренцето,ние си направихме резервация за Халкидики от 7.06 за 10 дни,дано само всичко е наред Praynig

# 666
  • София
Супер за Халкидики, и според мен е много добър вариант  Peace

Аз на нашето море от доста години съм изгубила желание да ходя, та и сега така.

Миналата година бяхме в Турция и беше супер, а пък пролетта за Великден ходихме в Гърция. Липсват ми сега тези пътувания и то реално не е само заради бременността, ами заради разните ремонти и обзавеждания.

Но Халкидики хем е хубаво, хем има и икономични варианти. То добре, че така се случи, че не съм за далечни пътувания- иначе тази година бях запланувала Тунис, а то сега хич не е за ходене  Mr. Green та да не ме е яд  Grinning

Мислех си аз за някое местенце в България- примерно планина- защото коя друга година ще се лиша от морето, сега е моментът поне планина да видим  Wink

# 667
ето за който се интересува до кога се пие магнезии http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=560690.30

# 668
  • София
Здравейте тумбачета,

Ето следващата лекция на тема Раждане Grinning
http://blog.internetporachka.com/?p=415

Аз тази година морето ще го гледам през крив макарон.  Не смея да пътувам след 7ми месец, а то преди това не става за море  smile3514

За килцата сте коментирали гледам: аз досега съм +7, е множко са, ама какво да се прави ...

Аз обичам мноооого бира, но откакто съм бременна, само кола ми се пие.  И си пийвам де, явно бебо ще прилича на татко си - в къщи само той обича кола  Grinning

# 669
  • София
Понеже в темата има момичета с доста опит да попитам - можете ли да препоръчате клиника за ин-витро и съответно лекар? По възможност да е в София.
Трябва ми за една приятелка.
Горещо препоръчвам д-р Стаменов от клиника Малинов, но се чака около година за първа консултация.  Повярвай ми, чакането си струва  Grinning Ето линк http://www.invitro-bg.com/

# 670
  • София
Понеже в темата има момичета с доста опит да попитам - можете ли да препоръчате клиника за ин-витро и съответно лекар? По възможност да е в София.
Трябва ми за една приятелка.

Не искам да влизам в излишни спорове, но Щерев е последната клиника в София, която бих препоръчала.
За мен специалистите (и на национално ниво) са д-р Владимиров и д-р Стаменов. Клиниките и на двамата имат сайтове в интернет. Можеш да намериш инфо за контакт. Както и, ако ги пуснеш на търсене, доста подробна информация за самите тях и успехите, които са постигнали.

Аз самата съм пациентка на д-р  Владимиров. Вижда се от подписа ми с какъв резултат Simple Smile

Подкрепям абсолютно.  Ако приятелката ти е стандартен случай, няма особено значение коя клиника ще избере, но ако се окаже труден случай като мен ще са й нужнни наистина добри специалисти.  Аз лично имам опит и впечатления и от Щерев и от д-р Стаменов и мога да препоръчам само д-р Стаменов.  Резултата се вижда в посписа ми след 5 години опити  Grinning

# 671
Ето ме и мен - днес имам страхотна придобивка, пола за бременни Mamaliscious, заедно с тази пот миналата бременност смятам да изчерпват дрехите за бременни:) Много съм доволна, имаше чудесни модели (и струва 29 лв:)), но само тази ми стана. Разбира се, и Ирина получи нова рокля:)
За морето - ние ще ходим, отново без Ирина, защото не ми се ходи с малко дете на море и да не мога вечер да излизам, па макар и в 8 месец. Не сме решили още дали в Бг или на Халкидики. Пътуването не ме притеснява.
Кафето не съм го ограничила, но аз не съм много пристрастена - пия понякога по едно, понякога по две, понякога по нито едно. Черен чай пия всяка сутрин на работа. Бира не обичам особено, но по една две глътки от на мъжа ми си пийвам. Последно четох в някакво списание за майки, че алкохолът, дори в много малки количества, е вреден, защото бебетата в утробата не можели да го преработват. Не вярвам обаче по една бира понякога да е чак такъв проблем - по принцип не съм привърженик на такива крайни твърдения.
За магнезия ще пия от началото на май, така реших, освен ако не усетя някоя контракция или евентуално профилактично сега преди да пътуваме за Великден, че като се знам как шофирам....

# 672
Здравейте мамчета,
Гледам за биричка си говорите,аз бира не обичам,но от около 2 месеца много ми се пие и много ми се ослажда,мъжо кати си пиива и аз му помагам  Wink,май бебо на него се е метнал от сега  Laughing.
Иначе не съм голяма кафеджийка,преди пиех по едно кафе сутрин,а сега не ме и блазне въобще,от време на време пия капучино,и то следобед.А за вино,как ми се пие маврудче нямам думи,добре че и сезона мина иначе нямам спиране там всяка вечер по чашка,но като забременях вода не можех да пия та камо ли вино  Cry.
За контракцийте,пия си магнезия,но корема ми е все твърд,особено следобед,но аз пия само по един,така ми изписа лекарката,та ме е страх сама да си повишавам дозата,важното е че откакто спрях работа и си почивам болки нямам,мен това ме плашеше много.А за килцата съм +6,лекарката ми казва че съм в нормата,а не съм и по диетите,та си огаждам,никога не съм имала проблеми с кг. та  незнам ако завърша на 70-72 кг ще е супер.

# 673
Привет, тумбачета Simple Smile

NMB, аз ходя в клиниката на Табакова - Репробиомед. Те се занимават и с инвитро, но не знам подробности. Клиниката се намира в Овча купел в София.

Шуши, кафе не съм вкусвала от месеци, гади ми се само от миризмата му....

Теди, и аз съм така с мойта бебка Simple Smile Не рита постоянно, и като не я усетя няколко часа ми иде да я побутна през корема, та да се размърда и се успокоя... но пък като се размърда раздава добри шутчета, даже на моменти имам чувството, че прави салто вътре Simple Smile

Гледам моренце сте обсъждали.... на мен така ми се хооооооооооооооооооди, ако беше топло още утре бих заминала за една седмица..... Не сме мислили за лятната почивка тази година, ама ако ходим ще е нещо ранно, че да не се наложи да си търся доктор по морето за раждане Simple Smile)))

# 674
Здравейте момичета!Искам да се включа и аз в августовската група.Казвам се Анелия от Козлодуй и това ми е първа бременост с термин 03.08.2011г.Моето бебе ще бъде момиченце така че моля за едно розово щъркелче.Успех на всички до края!

Общи условия

Активация на акаунт