Звездни компромати-98

• 58 233
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ражда му деца, доколкото знам са седем вече Laughing

Serena Williams - незнам коя е тази.. ако може някой да ме светне  WhistlingАвче  Crazy Simple Smile
Тенис играе жената , две сестри Уилямс
Авче  Heart Eyes липсваше , добре дошла !
Много хора играят тенис, Серина има 13 титли от Големия шлем, и е спечелила повече от 32млн  долара от наградни фондове Peace Та нейното не е просто играене, тя е една от най-големите спортни звезди на Америка в последното десетилетие Grinning

# 722
  • Варна
Тонкабонка, не казвам че трябва да изглежда като момиче, разбира се, но тя изглеждаше неестествено някак на моменти. Не държа сметка на никого, не знам дали бръчките са резултат от някакви интервенции, просто в някои кадри ми направиха силно впечатление, бяха наистина много дълбоки. По-нататък в епизода сякаш се пооправи, не знам в какъв времеви диапазон се снимат различните сцени, дали просто и е бил кофти ден или има нещо друго.

# 723
A, мен ме интересува, какво прави той, за да я задържи толкова години  Simple Smile
Има песен и клип на U2, с които Боно се извиняваше на жена си и я молеше за прошка.
Не мога да се сетя как се казваше песента.

# 724
 Ето я http://prikachi.com/images/146/3213146d.jpg
           http://prikachi.com/images/145/3213145J.jpg
Не е никак лоша, а какво прави не знам. Търпи го най-вероятно  Laughing или просто си се обичат хората, но и те са имали свотие кризи, както Стинг и жена му.
Много е красива! Дано останат заедно и са щастливи!

п.п. Бях чела че имат 25г брак, сигурно наистина се обичат за да са толкова години заедно!

Последна редакция: вт, 12 апр 2011, 11:32 от vita

# 725
  • София
A, мен ме интересува, какво прави той, за да я задържи толкова години  Simple Smile
Има песен и клип на U2, с които Боно се извиняваше на жена си и я молеше за прошка.

The sweetest thing  Wink

# 726
The sweetest thing http://www.youtube.com/watch?v=5WybiA263bw, страхотна песен

# 727

# 728
Имат само 4 деца, не 7  Simple Smile Женени са от 82г, така че 29 години брак, но са заедно от 75 година.

# 729
Пораздула съм бройката, ама на мен и 4 ми се виждат страшно много Mr. Green. Иначе ги харесвам много, и им се радвам на стабилния брак, нещо като този на Джон Бон Джоуви. И той май имаше голямо домочадие, ама не помня колко точно newsm78. Иначе Боно преди години беше хукнал подир Пенелопе Круз, ама бързо се завърна при съпругата.

# 730
Не го харесвам Боно и не бих седяла с него и ден, какво остава за 36 години, въпреки ужасната песен, която й е изпял (гледах я сега). Но ме радва, че има хора, които са останали цял живот заедно, защото им е хубаво заедно, а не пряко сили... Макар че щом и звездни забежки е имал... Ха-ха, Пенелопе го е стреснала с темперамент, вероятно  Simple Smile

# 731
# 732
  • София
Говореше се преди години за Боно и Пенелопе, но от нито една от тези снимки не става ясно дали са имали връзка или са само предположения на жълтата преса...освен да се държат за ръка, ама той и Хелена държи, никакви интимности не демонстрират, нито пък се крият.

# 733
# 734
  • София

Парис сякаш изведнъж сложи 5-6 годинки отгоре.  Преди ми беше доста по-свежа  Tired

Общи условия

Активация на акаунт